Bak meselâ bende az az sık yiyince acikinca elim ayağım titreroruç tuttuğumda o psikoloji ile gün biraz sorun oluyor sonrası iyiyim . bazen annemin ısrarı ile sahurda yerdim sabah kalktıktan 2 3 saat sonra mdemden gelen sesler beni utandırıyordu . sonrası elim ayağım titrerdi halsiz kalırdım.
ama oruç değilken sabah kalkar kalkmaz el yüz yıka 2 bardak limonlu su içiyorum hali ile mideye birşeyler gidince öyle bekleyemem birşeyler yemem lazım .
Öncekilerde tuttum sorun olmadı çok şükür bunda da olmaz inşallah. 5 aylık oldu bebeğimemzirirken oruç tutmadım ben sonra tuttum borcumu. ilk 2 3 günden sonra süt azalıyor günler uzun su içmek lazım . gerçi bebeğin kaç aylık yada kaç yaşında bilmiyorum ama .
Benimde 2. oğlumda ilk ramazanda 4-5 aylıktı tutmaya kalktım yavrucak cırladı sütüm azaldı birde 2 3 yıl evvel tam sıcak havaya denk geliyor adana da terlemekten eriyoruz zaten sütte azalma olunca borç tuttum sonra .Öncekilerde tuttum sorun olmadı çok şükür bunda da olmaz inşallah. 5 aylık oldu bebeğim ☺
Nasip bakalım sorun olursa bırakırım zaten.Benimde 2. oğlumda ilk ramazanda 4-5 aylıktı tutmaya kalktım yavrucak cırladı sütüm azaldı birde 2 3 yıl evvel tam sıcak havaya denk geliyor adana da terlemekten eriyoruz zaten sütte azalma olunca borç tuttum sonra .
olmaz inş. sahurda iyi yiyip içiyorsan rahat uyku geçirirsen süt yapan su ve uyku zaten.Nasip bakalım sorun olursa bırakırım zaten.
Aynen uyku benim işimolmaz inş. sahurda iyi yiyip içiyorsan rahat uyku geçirirsen süt yapan su ve uyku zaten.
Sağol canimGüle güle kullan canım olsun o da güzel her yaşın bir güzelliği vardır
Oda doğruNapcan yaaa tavuk mu kaldı piyasada
Hoageldin canim tartildin mi ?Herkese merhaba, eşimin abisinin nişanı vardı o nedenle 3-4 gündür şehir dışındaydım. Bir de çocuk olunca doğal olarak hiç internete girip buraya bakamadım. Ama menülerimi çok aksattığım söylenemez az yemeye çalıştım. Sadece bir kere iskender yiyerek kaçamak yaptım. Cumaya kadar biraz sıkı denetimle umarım fazla çıkmam.
Hoageldin canim tartildin mi ?Herkese merhaba, eşimin abisinin nişanı vardı o nedenle 3-4 gündür şehir dışındaydım. Bir de çocuk olunca doğal olarak hiç internete girip buraya bakamadım. Ama menülerimi çok aksattığım söylenemez az yemeye çalıştım. Sadece bir kere iskender yiyerek kaçamak yaptım. Cumaya kadar biraz sıkı denetimle umarım fazla çıkmam.
Peki sen atlatabildin mi?Canım dikkat et onun sonu kötü oluyor. Bende de vardı fibromiyalji. Şimdi boyun fıtığı çıktı bir seviyede.
Herkes yanında zaten ama aklım kalacak diyorsan git canım Rabbim basinizdan eksik etmesinPersembe babam anjiyo olabilirmis... bu ikinci anjiyo olmasi.... gelelim dedim israrla gelmenize gerek yok herkes burada sizi yogun bakima almazlar zaten diyor...1 Gun kalacakmis hastanede.... ablam orada amcalarim var ... ne yapsam bilemedim....
Amin canim cok sağol... aksam tekrar bi konuşayım ...Herkes yanında zaten ama aklım kalacak diyorsan git canım Rabbim basinizdan eksik etmesin
Yok canım tatılmadım. Normalde pazartesi tartılıyordum ama evde olmadığımdan tartılamadım. Artık cuma günü tartılacağım.Hoageldin canim tartildin mi ?
Anjiyo çok sıkıntılı bir işlem olmuyor canım çoğu zaman. Eğer gelmene gerek yok dediyse gitme. Ama mesafe ne kadar bilemedim aranızdaki. Çok mesafede yoksa git aklın kalmaz.Persembe babam anjiyo olabilirmis... bu ikinci anjiyo olmasi.... gelelim dedim israrla gelmenize gerek yok herkes burada sizi yogun bakima almazlar zaten diyor...1 Gun kalacakmis hastanede.... ablam orada amcalarim var ... ne yapsam bilemedim....
Rabbim şifa versin canımPersembe babam anjiyo olabilirmis... bu ikinci anjiyo olmasi.... gelelim dedim israrla gelmenize gerek yok herkes burada sizi yogun bakima almazlar zaten diyor...1 Gun kalacakmis hastanede.... ablam orada amcalarim var ... ne yapsam bilemedim....
Bütün hastalıkların temelinde bağırsak var diyorlar zatenSlm kizlar kac gündür yogunum gelemiyorum yeni bisey ögrendim unutmadan yazayim dedim size.
1.cisi migren bagirsak problemlerinden kaynaklanabiliyomus
Bagirsak probleni olursa kabizlik icin sag elin bas parmak ve isaret parnaginin ordaki araliga masaj yap ak gerekiyomus ishal v.s durumlari dada sol ele .
Geçmiş olsun küçük çocuğun varsa eğer hastaneye hiç gitmeyin taburcu olunca evine git yanında ol hoş sana diyorum da ben dayanamaz giderdim heralde anne olunca onlara daha bi bağlandımPersembe babam anjiyo olabilirmis... bu ikinci anjiyo olmasi.... gelelim dedim israrla gelmenize gerek yok herkes burada sizi yogun bakima almazlar zaten diyor...1 Gun kalacakmis hastanede.... ablam orada amcalarim var ... ne yapsam bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?