Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bak meselâ bende az az sık yiyince acikinca elim ayağım titrer

emzirirken oruç tutmadım ben sonra tuttum borcumu. ilk 2 3 günden sonra süt azalıyor günler uzun su içmek lazım . gerçi bebeğin kaç aylık yada kaç yaşında bilmiyorum ama .
Öncekilerde tuttum sorun olmadı çok şükür bunda da olmaz inşallah. 5 aylık oldu bebeğim

Öncekilerde tuttum sorun olmadı çok şükür bunda da olmaz inşallah. 5 aylık oldu bebeğim ☺
Benimde 2. oğlumda ilk ramazanda 4-5 aylıktı tutmaya kalktım yavrucak cırladı sütüm azaldı birde 2 3 yıl evvel tam sıcak havaya denk geliyor adana da terlemekten eriyoruz zaten sütte azalma olunca borç tuttum sonra .

Herkese merhaba, eşimin abisinin nişanı vardı o nedenle 3-4 gündür şehir dışındaydım. Bir de çocuk olunca doğal olarak hiç internete girip buraya bakamadım. Ama menülerimi çok aksattığım söylenemez az yemeye çalıştım. Sadece bir kere iskender yiyerek kaçamak yaptım. Cumaya kadar biraz sıkı denetimle umarım fazla çıkmam.

Hoageldin canim tartildin mi ?

Persembe babam anjiyo olabilirmis... bu ikinci anjiyo olmasi.... gelelim dedim israrla gelmenize gerek yok herkes burada sizi yogun bakima almazlar zaten diyor...1 Gun kalacakmis hastanede.... ablam orada amcalarim var ... ne yapsam bilemedim....

Persembe babam anjiyo olabilirmis... bu ikinci anjiyo olmasi.... gelelim dedim israrla gelmenize gerek yok herkes burada sizi yogun bakima almazlar zaten diyor...1 Gun kalacakmis hastanede.... ablam orada amcalarim var ... ne yapsam bilemedim....
Herkes yanında zaten ama aklım kalacak diyorsan git canım Rabbim basinizdan eksik etmesin

Slm kizlar kac gündür yogunum gelemiyorum yeni bisey ögrendim unutmadan yazayim dedim size.

1.cisi migren bagirsak problemlerinden kaynaklanabiliyomus
Bagirsak probleni olursa kabizlik icin sag elin bas parmak ve isaret parnaginin ordaki araliga masaj yap ak gerekiyomus ishal v.s durumlari dada sol ele .

Yok canım tatılmadım. Normalde pazartesi tartılıyordum ama evde olmadığımdan tartılamadım. Artık cuma günü tartılacağım.
Anjiyo çok sıkıntılı bir işlem olmuyor canım çoğu zaman. Eğer gelmene gerek yok dediyse gitme. Ama mesafe ne kadar bilemedim aranızdaki. Çok mesafede yoksa git aklın kalmaz.

Bütün hastalıkların temelinde bağırsak var diyorlar zaten

Geçmiş olsun küçük çocuğun varsa eğer hastaneye hiç gitmeyin taburcu olunca evine git yanında ol hoş sana diyorum da ben dayanamaz giderdim heralde anne olunca onlara daha bi bağlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…