Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

4.5 saat araba ile canim... aslinda 3.5 4 saatte giden de varda ben esime kızıyorum hizli kullandirmiyorum... esimde konusmus babamla gerek yok demis bakalim bi persembe olsun dr o zaman karae verecekmis...

Napiyorsunuz kızlar akşam a ne yemek yapsam diye düşünüyorum
ne yemek yaptın Asya
Geçmiş olsun ben ateş falan olunca iki ateş düşürücüyü dönüşümlü veriyorum
bende öyle yapıyorum doktor demişti
hem haşla hem Kızart sonra fırın hiç duymamıştım çok zahmetli geldi bana ben biraz sosluyorum veya sadece tuz Çiğden atıyorum fırına
inşallah Cuma’ya fazla çıkmazsın sporun hiç yok 1 kg verecektik bu hafta adını yaZdın listeye ne alemdesin bence bir tartıl yol haritanı çiz çok az kaldı Cuma’ya

Spor yapmayanlar bugün ve yarını iyi değerlendirin 300 400 kalorilik spor yapın haydi kalkın harekete zamanı @Anka_ sen ip atlardın bir aralar yapmıyormusun artık Ramazan gelince hiç spor yapamayız yada çok az

4.5 saat araba ile canim... aslinda 3.5 4 saatte giden de varda ben esime kızıyorum hizli kullandirmiyorum... esimde konusmus babamla gerek yok demis bakalim bi persembe olsun dr o zaman karae verecekmis...
Varmış mesafede biraz. Çocukla daha da zor olur.
nşallah Cuma’ya fazla çıkmazsın sporun hiç yok 1 kg verecektik bu hafta adını yaZdın listeye ne alemdesin bence bir tartıl yol haritanı çiz çok az kaldı Cuma’ya
Ben buraya yazmasam da normalde her gün pilates ve leslie yapmaya çalışıyordum. Ama işte şehir dışına çıktım, otelde kaldım. Spor yapmam mümkün olmadı 3 gün. Yarın sabah açken tartılırım.

Çok iyi pilatesi nasıl nerden bakarak yapıyorsun ben bir türlü başlayamadım pilates istediğim kiloya da indim artık yapmam şart oldu

Çok iyi pilatesi nasıl nerden bakarak yapıyorsun ben bir türlü başlayamadım pilates istediğim kiloya da indim artık yapmam şart oldu
Sana bişey soracağım buraya gelmeden önce kaç Beden pantolon giyiyordun?şimdi bende hani dedim ya 27 beden sipariş verdim sende ben o bedeni giyiyorum dedin ondan sordum

Spor yapmayanlar bugün ve yarını iyi değerlendirin 300 400 kalorilik spor yapın haydi kalkın harekete zamanı @Anka_ sen ip atlardın bir aralar yapmıyormusun artık Ramazan gelince hiç spor yapamayız yada çok az
Hayır yapmıyorum. 4. takımdan kızlarla atlıyorduk onlar bırakınca benim de yapasım gelmiyor. Gazla çalışıyorum da ben

Selam kızlar ben geldim. Dün tatilden döndüm. Malesef tatilde çok abarttım. Tartıya çıkmaya korkuyorum Eski düzenime geri döneceğim. Cumadan itibaren de sıkı bir diyete başlayacağım. Hedefim 48 olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…