4.5 saat araba ile canim... aslinda 3.5 4 saatte giden de varda ben esime kızıyorum hizli kullandirmiyorum... esimde konusmus babamla gerek yok demis bakalim bi persembe olsun dr o zaman karae verecekmis...Yok canım tatılmadım. Normalde pazartesi tartılıyordum ama evde olmadığımdan tartılamadım. Artık cuma günü tartılacağım.
Anjiyo çok sıkıntılı bir işlem olmuyor canım çoğu zaman. Eğer gelmene gerek yok dediyse gitme. Ama mesafe ne kadar bilemedim aranızdaki. Çok mesafede yoksa git aklın kalmaz.
Teşekkür ederim canim...Rabbim şifa versin canım
6 yaşında bir kizim var....teşekkürler canimGeçmiş olsun küçük çocuğun varsa eğer hastaneye hiç gitmeyin taburcu olunca evine git yanında ol hoş sana diyorum da ben dayanamaz giderdim heralde anne olunca onlara daha bi bağlandım
Evet 2.beyin olur kendileriBütün hastalıkların temelinde bağırsak var diyorlar zaten
Amin canim Allah razı olsun..ada81 canim gecmis olsun babana Rabbim sifa versin
ne yemek yaptın AsyaNapiyorsunuz kızlarakşam a ne yemek yapsam diye düşünüyorum
bende öyle yapıyorum doktor demiştiGeçmiş olsun ben ateş falan olunca iki ateş düşürücüyü dönüşümlü veriyorum
hem haşla hem Kızart sonra fırın hiç duymamıştım çok zahmetli geldi bana ben biraz sosluyorum veya sadece tuz Çiğden atıyorum fırınaTavuğun içine patetes soğan biber doğra az salça baharat falan karıştır sür fırına sulu olsun istersen az rengi dönünce ekle
Ben normalde hem haşlayıp bide kızartıp öyle sürerim fırına ama diyete hiç uygun değil lezzetli ama kalorili
inşallah Cuma’ya fazla çıkmazsın sporun hiç yok 1 kg verecektik bu hafta adını yaZdın listeye ne alemdesin bence bir tartıl yol haritanı çiz çok az kaldı Cuma’yaHerkese merhaba, eşimin abisinin nişanı vardı o nedenle 3-4 gündür şehir dışındaydım. Bir de çocuk olunca doğal olarak hiç internete girip buraya bakamadım. Ama menülerimi çok aksattığım söylenemez az yemeye çalıştım. Sadece bir kere iskender yiyerek kaçamak yaptım. Cumaya kadar biraz sıkı denetimle umarım fazla çıkmam.
Varmış mesafede biraz. Çocukla daha da zor olur.4.5 saat araba ile canim... aslinda 3.5 4 saatte giden de varda ben esime kızıyorum hizli kullandirmiyorum... esimde konusmus babamla gerek yok demis bakalim bi persembe olsun dr o zaman karae verecekmis...
Ben buraya yazmasam da normalde her gün pilates ve leslie yapmaya çalışıyordum. Ama işte şehir dışına çıktım, otelde kaldım. Spor yapmam mümkün olmadı 3 gün. Yarın sabah açken tartılırım.nşallah Cuma’ya fazla çıkmazsın sporun hiç yok 1 kg verecektik bu hafta adını yaZdın listeye ne alemdesin bence bir tartıl yol haritanı çiz çok az kaldı Cuma’ya
Çok iyi pilatesi nasıl nerden bakarak yapıyorsun ben bir türlü başlayamadım pilates istediğim kiloya da indim artık yapmam şart olduVarmış mesafede biraz. Çocukla daha da zor olur.
Ben buraya yazmasam da normalde her gün pilates ve leslie yapmaya çalışıyordum. Ama işte şehir dışına çıktım, otelde kaldım. Spor yapmam mümkün olmadı 3 gün. Yarın sabah açken tartılırım.
Sana bişey soracağım buraya gelmeden önce kaç Beden pantolon giyiyordun?şimdi bende hani dedim ya 27 beden sipariş verdim sende ben o bedeni giyiyorum dedin ondan sordumÇok iyi pilatesi nasıl nerden bakarak yapıyorsun ben bir türlü başlayamadım pilates istediğim kiloya da indim artık yapmam şart oldu
Hayır yapmıyorum. 4. takımdan kızlarla atlıyorduk onlar bırakınca benim de yapasım gelmiyor. Gazla çalışıyorum da benSpor yapmayanlar bugün ve yarını iyi değerlendirin 300 400 kalorilik spor yapın haydi kalkın harekete zamanı@Anka_ sen ip atlardın bir aralar yapmıyormusun artık Ramazan gelince hiç spor yapamayız yada çok az
Varmış mesafede biraz. Çocukla daha da zor olur.
40 beden giyiyordum göbeğimden ve belimden olmuyordu 38 zor oluyordu çoğu pantolonum 38 idi ama sıkı oluyordu 40 rahat oluyordu kot pantolon almamıştım bilmiyorum o yüzden bedenini şimdi 36beden cuk oturuyorSana bişey soracağım buraya gelmeden önce kaç Beden pantolon giyiyordun?şimdi bende hani dedim ya 27 beden sipariş verdim sende ben o bedeni giyiyorum dedin ondan sordum
Ben şimdi ip atlayacağım haydi gel 100 tane yapalımHayır yapmıyorum. 4. takımdan kızlarla atlıyorduk onlar bırakınca benim de yapasım gelmiyor. Gazla çalışıyorum da ben
Haydi kızlar
asya_01
papatya1994
aypare ackerman
merryangel
zambak86
LAydLiNe
Sizlerin artısı az sporunuzu yapmaya çalışın lütfen
Asya sen iyi olursan yap lütfen papatya keza sende öyleAkkat hasta rapaorlu zaten ada81 madamhd hayallerimgercek ve ben iyi gidiyoruz
Youtube'da pilates annesi diye biri var onun videolarını yapıyorum canım.Çok iyi pilatesi nasıl nerden bakarak yapıyorsun ben bir türlü başlayamadım pilates istediğim kiloya da indim artık yapmam şart oldu
100 ip için kalk ayakkbı giy ipin ayarını yap ooo değmez fazla da atlayacak dermanım yokBen şimdi ip atlayacağım haydi gel 100 tane yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?