Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya Merve seni gördüğüme çok sevindim nasılsın kimse benle rakip olmuyor gel de kapışalım bende bir türlü 53 düşemedim bu ay çok inişli çıkışlı oldu belki bende hedefimi güncelleyebilirim 50 bakalım hele bir 53 olayım beğenecekmiyim o halimi ve her türlü kıyafetin 36 sının olması gerekiyor baZı kıyafetlerde olmayabilir daha alışverişe çıkmadım ama 36 denediğim birşey eğer olmaZsa hedefimi 50 yapacağım
100 ip için kalk ayakkbı giy ipin ayarını yap ooo değmez fazla da atlayacak dermanım yok
ya tamam haydi 250 olsun daha atlamadım. Ben varmısın

Yokum canım. Kızheryeri mahvetmiş. Halısını sildim nevresimleri değiştirdim. Kendisini yıkadım yeter bana bu gün

Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
2 yk patlican
1 kızarmış form ekmek

Ara
Yarim avuç tuzsuz kabak cekirdegi

Aksam 17.00
2 bulgurlu kabak dolma
1 bulgurlu minik biber dolma
1 sarma
1 kase cacik....

2 lt su içildi... LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldi
45 dk cardio yürüyüş yapildi.

Aksam yediklerim fazla geldi ..1 soda ictim disari ailece yürüyüşe ciktik.. disarda 40 dk yürüdüm.

Öncekilerde tuttum sorun olmadı çok şükür bunda da olmaz inşallah. 5 aylık oldu bebeğim ☺
gecen yıl kızım 3 aylık tı sadece emzırıyodum sukur orucumu tutabıldım inş sıkıntı olmaz sende tutarsın
10 bin adım attım
Afiyet olsum cnm guzel

Bugunku menum

9.00 1 kase nesfıt (midem kotu bu aralar bundan bSka bısey yiyemiyorum bulantı cok)

12.00 bir salatalık 5 cılek

18.00 1 tabak ali nazik bol salata bıraz kuzu kulagı

2 litre su 10 bin adım

Bugunku menum

9.00 1 kase nesfıt (midem kotu bu aralar bundan bSka bısey yiyemiyorum bulantı cok)

12.00 bir salatalık 5 cılek

18.00 1 tabak ali nazik bol salata bıraz kuzu kulagı

2 litre su 10 bin adım
Miden rahatsız bisey yiyemiyorsun tarti ne diyor peki

Bu aralar hiç diyet modunda değilim ya. Diyet yapamadığım için mutsuzum. Havalar ısındı ama rahatça yiyip içip gezemediğim için mutsuzum. Sözde temizliğe başladım ama bi odayı yaptım öyle kaldı temizlik yapacak vaktim yok her yer karışık offf psikolojim bozuluyo bu dağınıklıkta.

Bugün de benim doğum günüm işyerinde arkadaşlarım sürpriz yaptı çok mutlu oldum küçük bir dilim de pasta yedim ama kendi pastam yemesem olmazdı

Napcaz böyle yaa ,oruc tutabilecek misin ?

Bana 36 oluyor. Hiç 38 almadım.

Mutlu yıllar canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .❤ Durma harekete geç vakit geçiyor bişi yapamadıkça huzursuzluğun artacak

Canim doğum günün kutlu olsun nice guzel yaslarin olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…