ya Merve seni gördüğüme çok sevindim nasılsın kimse benle rakip olmuyor gel de kapışalım bende bir türlü 53 düşemedim bu ay çok inişli çıkışlı oldu belki bende hedefimi güncelleyebilirim 50 bakalım hele bir 53 olayım beğenecekmiyim o halimi ve her türlü kıyafetin 36 sının olması gerekiyor baZı kıyafetlerde olmayabilir daha alışverişe çıkmadım ama 36 denediğim birşey eğer olmaZsa hedefimi 50 yapacağımSelam kızlar ben geldim. Dün tatilden döndüm. Malesef tatilde çok abarttım. Tartıya çıkmaya korkuyorumEski düzenime geri döneceğim. Cumadan itibaren de sıkı bir diyete başlayacağım. Hedefim 48 olmak.
ya tamam haydi 250 olsun daha atlamadım. Ben varmısın100 ip için kalk ayakkbı giy ipin ayarını yap ooo değmez fazla da atlayacak dermanım yok
Yokum canım. Kızheryeri mahvetmiş. Halısını sildim nevresimleri değiştirdim. Kendisini yıkadım yeter bana bu günya Merve seni gördüğüme çok sevindim nasılsın kimse benle rakip olmuyor gel de kapışalım bende bir türlü 53 düşemedim bu ay çok inişli çıkışlı oldu belki bende hedefimi güncelleyebilirim 50 bakalım hele bir 53 olayım beğenecekmiyim o halimi ve her türlü kıyafetin 36 sının olması gerekiyor baZı kıyafetlerde olmayabilir daha alışverişe çıkmadım ama 36 denediğim birşey eğer olmaZsa hedefimi 50 yapacağım
ya tamam haydi 250 olsun daha atlamadım. Ben varmısın
Hosgeldin canimSelam kızlar ben geldim. Dün tatilden döndüm. Malesef tatilde çok abarttım. Tartıya çıkmaya korkuyorumEski düzenime geri döneceğim. Cumadan itibaren de sıkı bir diyete başlayacağım. Hedefim 48 olmak.
Cook sağol canım insallah gerek kalmazada81 Allah şifa versin babana canım inşallah gerek olmaz
40 dk yürüyüş yaptım canımHaydi kızlar
asya_01
papatya1994
@MrsParanoid
@merryangel
@zambak86
LAydLiNe
Sizlerin artısı az sporunuzu yapmaya çalışın lütfen
Asya sen iyi olursan yap lütfen papatya keza sende öyle @Akkat hasta rapaorlu zatenada81 madamhd @hayallerimgercek ve ben iyi gidiyoruz
gecen yıl kızım 3 aylık tı sadece emzırıyodum sukur orucumu tutabıldımÖncekilerde tuttum sorun olmadı çok şükür bunda da olmaz inşallah. 5 aylık oldu bebeğim ☺
10 bin adım attımHaydi kızlar
asya_01
papatya1994
@MrsParanoid
@merryangel
@zambak86
LAydLiNe
Sizlerin artısı az sporunuzu yapmaya çalışın lütfen
Asya sen iyi olursan yap lütfen papatya keza sende öyle @Akkat hasta rapaorlu zatenada81 madamhd @hayallerimgercek ve ben iyi gidiyoruz
Afiyet olsum cnm guzelBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
2 yk patlican
1 kızarmış form ekmek
Ara
Yarim avuç tuzsuz kabak cekirdegi
Aksam 17.00
2 bulgurlu kabak dolma
1 bulgurlu minik biber dolma
1 sarma
1 kase cacik....
2 lt su içildi...LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldi
45 dk cardio yürüyüş yapildi.
Aksam yediklerim fazla geldi ..1 soda ictim disari ailece yürüyüşe ciktik.. disarda 40 dk yürüdüm.
Miden rahatsız bisey yiyemiyorsun tarti ne diyor pekiBugunku menum
9.00 1 kase nesfıt (midem kotu bu aralar bundan bSka bısey yiyemiyorum bulantı cok)
12.00 bir salatalık 5 cılek
18.00 1 tabak ali nazik bol salata bıraz kuzu kulagı
2 litre su 10 bin adım
Benim ileriki yaşım hala yürüyüş bandindaTeyzeme bakın kızlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Suan lik aynı Csnım kafayı yıcem bu tartı yuzundenMiden rahatsız bisey yiyemiyorsun tarti ne diyor peki
Napcaz böyle yaa ,oruc tutabilecek misin ?Bu aralar hiç diyet modunda değilim ya. Diyet yapamadığım için mutsuzum. Havalar ısındı ama rahatça yiyip içip gezemediğim için mutsuzum. Sözde temizliğe başladım ama bi odayı yaptım öyle kaldı temizlik yapacak vaktim yok her yer karışıkofff psikolojim bozuluyo bu dağınıklıkta.
Bugün de benim doğum günümişyerinde arkadaşlarım sürpriz yaptı çok mutlu oldum küçük bir dilim de pasta yedim ama kendi pastam yemesem olmazdı
Bana 36 oluyor. Hiç 38 almadım.ya Merve seni gördüğüme çok sevindim nasılsın kimse benle rakip olmuyor gel de kapışalım bende bir türlü 53 düşemedim bu ay çok inişli çıkışlı oldu belki bende hedefimi güncelleyebilirim 50 bakalım hele bir 53 olayım beğenecekmiyim o halimi ve her türlü kıyafetin 36 sının olması gerekiyor baZı kıyafetlerde olmayabilir daha alışverişe çıkmadım ama 36 denediğim birşey eğer olmaZsa hedefimi 50 yapacağım
ya tamam haydi 250 olsun daha atlamadım. Ben varmısın
Mutlu yıllar canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .❤Bu aralar hiç diyet modunda değilim ya. Diyet yapamadığım için mutsuzum. Havalar ısındı ama rahatça yiyip içip gezemediğim için mutsuzum. Sözde temizliğe başladım ama bi odayı yaptım öyle kaldı temizlik yapacak vaktim yok her yer karışıkofff psikolojim bozuluyo bu dağınıklıkta.
Bugün de benim doğum günümişyerinde arkadaşlarım sürpriz yaptı çok mutlu oldum küçük bir dilim de pasta yedim ama kendi pastam yemesem olmazdı
Canim doğum günün kutlu olsun nice guzel yaslarin olsun insallah...Bu aralar hiç diyet modunda değilim ya. Diyet yapamadığım için mutsuzum. Havalar ısındı ama rahatça yiyip içip gezemediğim için mutsuzum. Sözde temizliğe başladım ama bi odayı yaptım öyle kaldı temizlik yapacak vaktim yok her yer karışıkofff psikolojim bozuluyo bu dağınıklıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?