çok iyiTeyzeme bakın kızlar
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Daha hiç çarşı Pazar’a çıkıp denemedim yeni şeyler evdeki 36 lar oluyorBana 36 oluyor. Hiç 38 almadım.
Napcaz böyle yaa ,oruc tutabilecek misin ?
Mutlu yıllar canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .❤Durma harekete geç vakit geçiyor bişi yapamadıkça huzursuzluğun artacak
Canim doğum günün kutlu olsun nice guzel yaslarin olsun insallah...
Hayırlı sağlıklı uzun incecik olduğun yılların olsun musmutlu ol ailenle sevdiklerinle inşallahmadamhd
Canım yeni yasin hayırlı olsunTutacam inşallah. Benim kızım çok az emiyo vermesem aramaz da ben ne emse kar diye devam ediyorum. Asıl sıkıntı iftarda her akşam tatlı yiyorduk onu kesmem lazım. Ramazanda da kilo veremezsem yazın hiç veremem. Ben yaza ara veririm biraz diyet modundan uzaklaşırım diye düşünüyordum
Teşekkürler canımya evi bi toparlasam baya rahatlicam bi kendime gelecem ama bu aralar evde durmuyorum ki. 1-2 saat sonra evden çıkacam arkadaşlarla gezecez bugün akşama ancak dönerim.
Teşekkürler canım
Bu hafta mezun olcan ona göreGünaydınhala Cuma günkü kiloma inemedim inerim bence +300 kadar gelebildim
Ben nihayet indim cuma kiloma. Ama bende aşırı ödem var normalde 36 ayakkabı giyerdim dün 37 ayakkabı denedim olmadı ayağıma. Hamileyken aldığım 38 numara ayakkabılarımı giyiyordum uzun zamandır.Bu hafta mezun olcan ona göre
Dün 30 dk yürüyüş yaptım sadeceHaydi kızlar
asya_01
@papatya1994
@MrsParanoid
@merryangel
zambak86
LAydLiNe
Sizlerin artısı az sporunuzu yapmaya çalışın lütfen
Asya sen iyi olursan yap lütfen papatya keza sende öyle @Akkat hasta rapaorlu zatenada81 madamhd hayallerimgercek ve ben iyi gidiyoruz
Geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka doktora. Sizin oralarda ev işlerini çarpı 2 yapmak lazımgünaydın kızlar bu gün 1 mayıs işçi bayramı gerçek işçiler olarak biz çalışıyoruz :)
mide bulantısı ile uyandım ishal beraberinde çok kötüyüm sanırım hastaneye gitmem gerekecek. leblebi falan yazmıştı ara öğünümüe onu yiyip bakacak yoksa kaçaçacam şimdi kahvalt ediyorumn
Gonul83 dün yarım saat yürüdüm sadece ama akşam temizlik çamaşır vs derken acaip ter attım spor sayılır
kahvaltım 1 tüm ve 1 beyazı olmak sureti ile haşlanmış yumurtalarım 1 dilim yağsız beyaz peynir yeşillik ve 2 dilim ekmek çayı şimdi içmiyorum kahvaltının üzerine içeceğim. midem bulanıyor diye.
Evet ya ben dün 33 derecyi görüm araba nın göğsünde henüz 1 mayıs bu sıcak haziranda ağustos arası erirmemek elde değilGeçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka doktora. Sizin oralarda ev işlerini çarpı 2 yapmak lazım
Klimalı odanın kapısını açınca karşıdan gelen alev topunu hissetmiş insanım der susarımEvet ya ben dün 33 derecyi görüm araba nın göğsünde henüz 1 mayıs bu sıcak haziranda ağustos arası erirmemek elde değil
Evet ciddi sicaklar basladi sanki haziran ayi sicagi var burada daEvet ya ben dün 33 derecyi görüm araba nın göğsünde henüz 1 mayıs bu sıcak haziranda ağustos arası erirmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?