Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok iyi Böyle olmak isterdim yaşlanınca inşallah allah bize sağlıklı uzun ömür versin
Bana 36 oluyor. Hiç 38 almadım.
Daha hiç çarşı Pazar’a çıkıp denemedim yeni şeyler evdeki 36 lar oluyor ama işte bazen 36 lar küçük oluyor hepsine girmek isterim

Napcaz böyle yaa ,oruc tutabilecek misin ?

Tutacam inşallah. Benim kızım çok az emiyo vermesem aramaz da ben ne emse kar diye devam ediyorum. Asıl sıkıntı iftarda her akşam tatlı yiyorduk onu kesmem lazım. Ramazanda da kilo veremezsem yazın hiç veremem. Ben yaza ara veririm biraz diyet modundan uzaklaşırım diye düşünüyordum

Mutlu yıllar canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .❤ Durma harekete geç vakit geçiyor bişi yapamadıkça huzursuzluğun artacak

Teşekkürler canım ya evi bi toparlasam baya rahatlicam bi kendime gelecem ama bu aralar evde durmuyorum ki. 1-2 saat sonra evden çıkacam arkadaşlarla gezecez bugün akşama ancak dönerim.

Canim doğum günün kutlu olsun nice guzel yaslarin olsun insallah...

Teşekkürler canım

Canım yeni yasin hayırlı olsun
Evden çıkınca ev toparlanmiyor bu hafta sonu program yapma iki günde toplarsinı evi ins sikma canini

Gunaydin kizlar bugün tartı gunum bakalim ne olacak

günaydın kızlar bu gün 1 mayıs işçi bayramı gerçek işçiler olarak biz çalışıyoruz :)
mide bulantısı ile uyandım ishal beraberinde çok kötüyüm sanırım hastaneye gitmem gerekecek. leblebi falan yazmıştı ara öğünümüe onu yiyip bakacak yoksa kaçaçacam şimdi kahvalt ediyorumn

Gonul83 dün yarım saat yürüdüm sadece ama akşam temizlik çamaşır vs derken acaip ter attım spor sayılır

kahvaltım 1 tüm ve 1 beyazı olmak sureti ile haşlanmış yumurtalarım 1 dilim yağsız beyaz peynir yeşillik ve 2 dilim ekmek çayı şimdi içmiyorum kahvaltının üzerine içeceğim. midem bulanıyor diye.

Geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka doktora. Sizin oralarda ev işlerini çarpı 2 yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…