Ben bu tarz cigden yapinca midem yaniyor bi kere denedim biraktimEki Görüntüle 2264197
Hadi bakalım detoksçular size bir tarif getirdim gayet sağlıklı duruyor tadından emin değilim ama denemeyi düşünüyorum
günaydın şekerim Benimde eşim şehir dışında çocuklarla saat dokuzda uyuyakaldım gidiş o gidiş ama 10 kere uyandım hastaydı büyük ona rağmen bol bol uyudum çok güzel oluyor bazen böyle uzun uyumak :)Ayın en uykucusundan günaydın
Dün saat 20.00 civarı uyuyakalmışım koltukta
Uff hiç sanmıyorum elimden geleni yapacağımBu hafta mezun olcan ona göre
Ben eger tutabilirsem ki tutucam Allahin izniyle burda 21.30 da iftar oluyor ve ben corbadan baska bisey yiyemiyorum zorlayinca migdem bulaniyor ama su siralar istahim.cok acik nasil olur bilemiyorumTutacam inşallah. Benim kızım çok az emiyo vermesem aramaz da ben ne emse kar diye devam ediyorum. Asıl sıkıntı iftarda her akşam tatlı yiyorduk onu kesmem lazım. Ramazanda da kilo veremezsem yazın hiç veremem. Ben yaza ara veririm biraz diyet modundan uzaklaşırım diye düşünüyordum
Teşekkürler canımya evi bi toparlasam baya rahatlicam bi kendime gelecem ama bu aralar evde durmuyorum ki. 1-2 saat sonra evden çıkacam arkadaşlarla gezecez bugün akşama ancak dönerim.
Teşekkürler canım
Bu çocuktan çocuğa değişiyor. Benim ilk oğlum 18 aylıkken öğrendi. Şimdiki 31 aylık oldu uğraşıyorum ben de bakalım 3. gün bu gün ama bende çocuk çok olunca bağlıyorum ara ara. Bu gün arkadaşa geldik bağladım mecbur. Onun da tuvalete gidesi geldi burda sabahtan beri 3 kere tuvalete yaptık maşallahSelam kızlar
Oğlum tatile gitmeden önce pişik olmuştu ve pişik egzamaya dönüşmüştü. Mantara da dönüşecekmiş. Doktor iki krem verdi. Altını genellikle açık bırakın dedi. Ben de tuvalet eğitimine hazırlık olur düşündüm. Altını açık bıraktım ve tuvalete götürmeye çalıştım. Hep reddettiSürekli altına yaptı. Söylemediği için ve tuvalete gelmediği için altını bezliyorum. Ramazan’da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordum. Sizce erken mi olur. Onun istemesini mi bekleyeyim? Oğlum 37 aylık şu an
Maşallah. Çabucak alışır inşallahBu çocuktan çocuğa değişiyor. Benim ilk oğlum 18 aylıkken öğrendi. Şimdiki 31 aylık oldu uğraşıyorum ben de bakalım 3. gün bu gün ama bende çocuk çok olunca bağlıyorum ara ara. Bu gün arkadaşa geldik bağladım mecbur. Onun da tuvalete gidesi geldi burda sabahtan beri 3 kere tuvalete yaptık maşallah
Tatil sayılır 1 Mayıs ya :)Kızlar herkes nerde böyle sanki haftasonu gibi. Kaç kere girdim siteye kimseler yok. Yemeğimi yaptım şimdi yedim. Sütlü kahve icecem şimdi
Canım yeni yasin hayırlı olsun
Evden çıkınca ev toparlanmiyor bu hafta sonu program yapma iki günde toplarsinı evi ins sikma canini
madamhd doğum günün kutlu olsun canımmmm
Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu yıllar diliyorummmm
İyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız çok seviyorum seni çokkkk
Canimmm mutlu yaşların olsun sevdiklerinleTeşekkürler canım. Ani gelişiyor bazı programlar inşallah biter bakalım.
Çoookk teşekkürler ankacımbende iyi ki tanımışım sizi. Senin sayende yarışmaya katıldım yoksa ooo 50 kere başla bırak yapıp olduğummyerde saymaya devam ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?