Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birazdan kalkip yorganlari kaldiracam pikeleri cikartacam cok sicak bir haftadir ihmal ettim... artık gece cok terleyince bugun onlari halledeyim sonra bi pazara gidecem israrla semiz otu ariyorum
Kizimi yikar kuaföre geceriz aksama yil sonu gosterisi var....

Ayın en uykucusundan günaydın

Dün saat 20.00 civarı uyuyakalmışım koltukta
günaydın şekerim Benimde eşim şehir dışında çocuklarla saat dokuzda uyuyakaldım gidiş o gidiş ama 10 kere uyandım hastaydı büyük ona rağmen bol bol uyudum çok güzel oluyor bazen böyle uzun uyumak :)
Bu hafta mezun olcan ona göre
Uff hiç sanmıyorum elimden geleni yapacağım
Gitmek istemiyorum belki de ama Ramazan geliyor :)
Ramazan’da nasıl yapacağım bilmiyorum tam iftar vakti 21:00 de okuyor Türkiye saati ile 22:00 iftar yapıyoruz ve tam çocukların uyuma zamanları alel acele bi çorba içerim onları uyuturum artık sonra canım isterse devam ederim

Ben eger tutabilirsem ki tutucam Allahin izniyle burda 21.30 da iftar oluyor ve ben corbadan baska bisey yiyemiyorum zorlayinca migdem bulaniyor ama su siralar istahim.cok acik nasil olur bilemiyorum

Selam kızlar
Oğlum tatile gitmeden önce pişik olmuştu ve pişik egzamaya dönüşmüştü. Mantara da dönüşecekmiş. Doktor iki krem verdi. Altını genellikle açık bırakın dedi. Ben de tuvalet eğitimine hazırlık olur düşündüm. Altını açık bıraktım ve tuvalete götürmeye çalıştım. Hep reddetti Sürekli altına yaptı. Söylemediği için ve tuvalete gelmediği için altını bezliyorum. Ramazan’da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordum. Sizce erken mi olur. Onun istemesini mi bekleyeyim? Oğlum 37 aylık şu an

Bu çocuktan çocuğa değişiyor. Benim ilk oğlum 18 aylıkken öğrendi. Şimdiki 31 aylık oldu uğraşıyorum ben de bakalım 3. gün bu gün ama bende çocuk çok olunca bağlıyorum ara ara. Bu gün arkadaşa geldik bağladım mecbur. Onun da tuvalete gidesi geldi burda sabahtan beri 3 kere tuvalete yaptık maşallah

Maşallah. Çabucak alışır inşallah

Kızlar benim oğlan da 2 bucuk yaşında 1 haftadır uğraşıyorum cisi söylemiyor sipa. Bez bez diyor bez bağla yani. Nasıl bir yol izlesem

Kızlar herkes nerde böyle sanki haftasonu gibi. Kaç kere girdim siteye kimseler yok. Yemeğimi yaptım şimdi yedim. Sütlü kahve icecem şimdi

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık 1 koz biber çeyrek simit çay

Saat 16.30
1 tabak dolusu Bezik kavurma domates salatalık sonrası sade sütlü kahve

Su 2 lt
Spor yok ama adimsayim 6453

Canım yeni yasin hayırlı olsun
Evden çıkınca ev toparlanmiyor bu hafta sonu program yapma iki günde toplarsinı evi ins sikma canini

Teşekkürler canım. Ani gelişiyor bazı programlar inşallah biter bakalım.

madamhd doğum günün kutlu olsun canımmmm
Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu yıllar diliyorummmm
İyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız çok seviyorum seni çokkkk

Çoookk teşekkürler ankacım bende iyi ki tanımışım sizi. Senin sayende yarışmaya katıldım yoksa ooo 50 kere başla bırak yapıp olduğummyerde saymaya devam ederdim.

Canimmm mutlu yaşların olsun sevdiklerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…