Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menüm

10.00 1 yumurta sucuklu Kozlenmıs biber patlıcan 1er tane 1,kıbrıt suzme peynir 1 salatalık domates

16.00 1 top maras dondurma

19.00 1 kase pul bıberlı yogurt

2 litre su 10 bin adım carsıya cıktım Bı kac eksik ıcın

Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
1 yk tulum peynir
7 zeytin
Domates salatalık

13:00 1 elma 1 kivi 1 çk tarçın

15:00
6 tane çiğköfte
1 çatal revani

20:45 1 bardak altın süt
(1 bardak süt 1 er çay kaşığı tarçın , zerdeçal,zencefil yarım çay kaşığı karabiber )
2 lt su

Son düzenleme:
Hasta oğlumla uğraşmaya devam ediyorum kızlar . Sabah 71 çıktım yine. Kaçamakların ve kaçamak isteğinin haddi hesabı Yok . Yine yedim bugün revaniyi... tepsiyi elime almamak için kendimi zor tuttum

Altın sütte nerden çıktı derseniz ;
İnstagram da gördüm.. hani hepimiz yaptığımız şeylerden mucizeler bekleriz ya , bende okuyunca heveslendim . Bunu içiyim 69 çıkıyım sabah gibi heveslerim hayallerim var bakalım metabozlizma hızlandırıyormuş. Üstüne en az 2 bardak da su içeceğim

Hasta oğlumla uğraşmaya devam ediyorum kızlar . Sabah 71 çıktım yine. Kaçamakların ve kaçamak isteğinin haddi hesabı Yok . Yine yedim bugün revaniyi... tepsiyi elime almamak için kendimi zor tuttum
Geçmiş olsun abla.. Allah şifa versin bahar herkese hastalık getirdi

Cok gecmis olsun canim şimdi nasil ?

Bugun menü
Sabah 10.15
2 yk yulafli omlet
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
Yeşillik

Ara
3 kuru erik
1 incir

Aksam
2 tavuk pirzola firinda
Salata

2 lt su icildi.. LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik
45 dk cardio yürüyüş yapildi

Kizlar nerdesiniz niye 2 -3 kisi disinda kimse menu vermiyor... kaptanim canim LAydLiNe
Sende bu aralar hic menu vermiyorsun....senin menulerini bekliyoruz..... hatta bu aralar katiliminda azaldi lutfen elinden geldikce bizi ihmal etme.... kaptan olunca takimin neşesi farkli oluyor biliyorsun.....

Sabah 9 buçuk
2 dilim tam buğday ekmeğine biber salçası ve kaşar peyniri sandwich

Öğlen 2
4 5 yk kısır

Akşam 6
150gr ton balığı
2lt su 150 ip

Geçmiş olsun abla.. Allah şifa versin bahar herkese hastalık getirdi
Cok gecmis olsun canim şimdi nasil ?
iyi gibi canım öyle uğraşıyorum onla
Sağol canim... gun boyu kosusturmam vardi kizimin yil sonu gosterisi vardi...
ne güzel
maşallah canım
Sabah 9 buçuk
2 dilim tam buğday ekmeğine biber salçası ve kaşar peyniri sandwich

Öğlen 2
4 5 yk kısır

Akşam 6
150gr ton balığı
2lt su 150 ip
sende benim gibi bulgur yemişsin bugün inşallah daha olumsuz etkilenmeyiz canım afiyet olsun

Selam kızlar nasılsınız. Bu gün evde değildim uğrayamadım. Diyetimi bozmadım fazla 1 dilim pasta yedil cıss bi de 5 mercimek köfte. Akşam 1 dilim ekmek ve 3 kaşık melemen yiyerek dengeledim sanırım. Yarın daha düzgün yazarım çok yoruldum. 4 çocukla ne gezmesi çok yordular beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…