Selam kızlar nasılsınız. Bu gün evde değildim uğrayamadım. Diyetimi bozmadım fazla 1 dilim pasta yedil cıss bi de 5 mercimek köfte. Akşam 1 dilim ekmek ve 3 kaşık melemen yiyerek dengeledim sanırım. Yarın daha düzgün yazarım çok yoruldum. 4 çocukla ne gezmesi çok yordular beni.
Benimde oyle dun bayagi kacirdim bugün ınş telafi edicem üzerimde bi mutsuzluk vardi hiç sebeb yokken oda yemeğe itti beniHasta oğlumla uğraşmaya devam ediyorum kızlar . Sabah 71 çıktım yine. Kaçamakların ve kaçamak isteğinin haddi hesabı Yok . Yine yedim bugün revaniyi... tepsiyi elime almamak için kendimi zor tuttum
bence bir dene anlarsın zaten hazır olup olmadığının ama yaşı gelmiş geçiyor bile eğitim içinSelam kızlar
Oğlum tatile gitmeden önce pişik olmuştu ve pişik egzamaya dönüşmüştü. Mantara da dönüşecekmiş. Doktor iki krem verdi. Altını genellikle açık bırakın dedi. Ben de tuvalet eğitimine hazırlık olur düşündüm. Altını açık bıraktım ve tuvalete götürmeye çalıştım. Hep reddettiSürekli altına yaptı. Söylemediği için ve tuvalete gelmediği için altını bezliyorum. Ramazan’da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordum. Sizce erken mi olur. Onun istemesini mi bekleyeyim? Oğlum 37 aylık şu an
tmm dün yaptın mıSimdiGonul83 senden birşey isteyeceğim bugünden itibaren düzenli leslie yapmam gerek beni kontrol edebilir misin eğer yapmazsam buna göre bir ceza verirsin bana
Dün bölgesel hareketler yaptım bacak içinbence bir dene anlarsın zaten hazır olup olmadığının ama yaşı gelmiş geçiyor bile eğitim için
tmm dün yaptın mı
GU NAY DINGunaydin herkeseee
Ben eger tutabilirsem ki tutucam Allahin izniyle burda 21.30 da iftar oluyor ve ben corbadan baska bisey yiyemiyorum zorlayinca migdem bulaniyor ama su siralar istahim.cok acik nasil olur bilemiyorum
Selam kızlar
Oğlum tatile gitmeden önce pişik olmuştu ve pişik egzamaya dönüşmüştü. Mantara da dönüşecekmiş. Doktor iki krem verdi. Altını genellikle açık bırakın dedi. Ben de tuvalet eğitimine hazırlık olur düşündüm. Altını açık bıraktım ve tuvalete götürmeye çalıştım. Hep reddettiSürekli altına yaptı. Söylemediği için ve tuvalete gelmediği için altını bezliyorum. Ramazan’da tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyordum. Sizce erken mi olur. Onun istemesini mi bekleyeyim? Oğlum 37 aylık şu an
Yok canım götürmedim ,Benimde oyle dun bayagi kacirdim bugün ınş telafi edicem üzerimde bi mutsuzluk vardi hiç sebeb yokken oda yemeğe itti beni
Bu arada çok geçmiş olsun dr gittiniz mi peki
Ay size birşey söyleyim bana gülmeyinBasim catliyor agridan regli yaklasti belli oldu.. zaten karnim cok şişti ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?