Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seni ayakta alkışlıyorum canım. Dağına göre kar derler ya öyle işte. Ben senin yerinde olsam çocuklar büyüyene kadar kendimi eve kapatırdım heralde. Bi yere gitmeyi geçtim misafir bile çağırmazdım. Sen tabi bana aldırma ben biraz rahatıma düşkün birazıcık da tembelim

Hasta oğlumla uğraşmaya devam ediyorum kızlar . Sabah 71 çıktım yine. Kaçamakların ve kaçamak isteğinin haddi hesabı Yok . Yine yedim bugün revaniyi... tepsiyi elime almamak için kendimi zor tuttum
Benimde oyle dun bayagi kacirdim bugün ınş telafi edicem üzerimde bi mutsuzluk vardi hiç sebeb yokken oda yemeğe itti beni
Bu arada çok geçmiş olsun dr gittiniz mi peki

bence bir dene anlarsın zaten hazır olup olmadığının ama yaşı gelmiş geçiyor bile eğitim için
Simdi Gonul83 senden birşey isteyeceğim bugünden itibaren düzenli leslie yapmam gerek beni kontrol edebilir misin eğer yapmazsam buna göre bir ceza verirsin bana
tmm dün yaptın mı

Günaydın kızlar
Ben de dün bir hayır kermesine gittim camiye birde 23 Nisa’n için gösteriler vardı çok güzeldi eğlendiler çocuklar bugün de temiLiğe devam kapılar halılar koltuklar falan silinecek dün kadın mutfağa başladı yarım kaldı çocuklar hiç durmadı burnumuzdan geldi bizde herşeyi bıraktık gittik gezmeye

Ben eger tutabilirsem ki tutucam Allahin izniyle burda 21.30 da iftar oluyor ve ben corbadan baska bisey yiyemiyorum zorlayinca migdem bulaniyor ama su siralar istahim.cok acik nasil olur bilemiyorum

Hoş geldin kaçak nerelerdeydin?

Bence erken değil canım. Ben 2,5 yaşında başlamıştım. Ama ramazanda sana zor olmaz mı?

Benimde oyle dun bayagi kacirdim bugün ınş telafi edicem üzerimde bi mutsuzluk vardi hiç sebeb yokken oda yemeğe itti beni
Bu arada çok geçmiş olsun dr gittiniz mi peki
Yok canım götürmedim ,
1,5 gün ateşlendi
1 kez şurup verdim.
Çorbasına sarımsak koydum öyle şimdi iyi normal e döndü sanırım .
Ben 3 günden çok sürerse götürüyorum doktora doğrumu yapıyorum bilmiyorum da

Basim catliyor agridan regli yaklasti belli oldu.. zaten karnim cok şişti ....
Ay size birşey söyleyim bana gülmeyin
Diğer takımda yarışırken biri demişti ben gülmüştüm bi ona sebep bulmadığımız kalmıştı diye , şu an aynısını yasıyorum ..
Yumurtlama günlerinde
karnım regl dönemine göre hiç olmadığı kadar şişiyo. Ve gerçekten artı geliyorum .
Görsen 4 aylık hamile gibiyim . Reglde hiç böyle olmaz karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…