aslında doğru yapıyorsun allahtan Dr lar artık hemen antibiyotik yazmiyorarYok canım götürmedim ,
1,5 gün ateşlendi
1 kez şurup verdim.
Çorbasına sarımsak koydum öyle şimdi iyi normal e döndü sanırım .
Ben 3 günden çok sürerse götürüyorum doktora doğrumu yapıyorum bilmiyorum da
Buralardayim aslinda canim daaa gelmeye yüzüm yokHoş geldin kaçak nerelerdeydin?
aslında ateş normal yüksek olmadıktan sonra seviyeli ateş bağışıklık için gerekli . Çevremde eliyle bakan herkes hemen ilaç ver diye telaşlanıyor ama ben bu konu da biraz inatım ateşten korkmuyorum Allah'ın izniyleaslında doğru yapıyorsun allahtan Dr lar artık hemen antibiyotik yazmiyorar
Bende ateş durumunda bekliyorum baktım ilaç verdiğim halde düşmüyor ozaman Dr yolu gözüküyor
Çok sağol canım
Ben de 39,5 geçmediği sürece ilaç da vermem. Doktora en son götürürüm ama verdiği ilaçları da kullanmam.Yok canım götürmedim ,
1,5 gün ateşlendi
1 kez şurup verdim.
Çorbasına sarımsak koydum öyle şimdi iyi normal e döndü sanırım .
Ben 3 günden çok sürerse götürüyorum doktora doğrumu yapıyorum bilmiyorum da
Ay size birşey söyleyim bana gülmeyin
Diğer takımda yarışırken biri demişti ben gülmüştüm bi ona sebep bulmadığımız kalmıştı diye , şu an aynısını yasıyorum ..
Yumurtlama günlerinde
karnım regl dönemine göre hiç olmadığı kadar şişiyo. Ve gerçekten artı geliyorum .
Görsen 4 aylık hamile gibiyim . Reglde hiç böyle olmaz karnım
Bende öyle götürüyorum ilacı kullanmıyorumBen de 39,5 geçmediği sürece ilaç da vermem. Doktora en son götürürüm ama verdiği ilaçları da kullanmam.
Çok geçmiş olsun canım.
florence_N kulakları çınlasın
Güldük o zaman baya dalga geçtik ama instagramda da okudum sonra varmış öyle bişey. Hemşire kız sonuçta bizden iyi biliyordur niye güldüysek o zamanBende öyle götürüyorum ilacı kullanmıyorum
Flo haklı sanırım
evet canım yumurtla döneminde şişkinlik oluyor ....Ay size birşey söyleyim bana gülmeyin
Diğer takımda yarışırken biri demişti ben gülmüştüm bi ona sebep bulmadığımız kalmıştı diye , şu an aynısını yasıyorum ..
Yumurtlama günlerinde
karnım regl dönemine göre hiç olmadığı kadar şişiyo. Ve gerçekten artı geliyorum .
Görsen 4 aylık hamile gibiyim . Reglde hiç böyle olmaz karnım
BENim de canım çok cısslı şeyler istiyor evde yok allahtannasıl bir açlığım var bugün anlatamam bi an önce mezun olayımda herşeyden yiyeyim
ohh misss gibi hava gez canımNapiyorsunuz kızlar? Havalar ne güzel ısındı. Eşim ızinli bugün. Sarma sardim yeşil fasulye yaptım dolaptan et cikarmistim degerlendireyim dedim. Şimdi hazirlanicam oğlanı gezdirecez biraz. Ara ara uğrarım
sabır canım sabırAy bugün nasıl sinirliyim moralim bozuk varya markete gittim çikolata abur cubur reyonundan kaçarak uzaklaştım bir hata yapmayayım diye sabır mı çeksem la havle ve la kuvvete illa billahi mi çeksem ablalarım bana bşr akıl verin
bizde var ne yapacam bilmiyorum savaşıyorum şuan canım çok tatlı istiyorBENim de canım çok cısslı şeyler istiyor evde yok allahtan
öyle saçma mazeretler uyduran vardı ki onu da onlardan biri sandık benceGüldük o zaman baya dalga geçtik ama instagramda da okudum sonra varmış öyle bişey. Hemşire kız sonuçta bizden iyi biliyordur niye güldüysek o zaman
valla oluyor mezurayla ölçtüm geçen haftaya göre göbeğim 4 santim fazlaevet canım yumurtla döneminde şişkinlik oluyor ....
bak sen en aza inip yemek istiyorsun bennn, inmeden yemek istiyorum herşeyi yemek istiyorum ama buraya menü yazacam diye duruyorum resmen , ama bu bi yarışma ve ben sabit kalmamı bile şükür edip mutlu olurken burda kalmam haksızlık diye düşünüyorum bugünlerde ya.nasıl bir açlığım var bugün anlatamam bi an önce mezun olayımda herşeyden yiyeyim
Benim hem istiyor hem de evde varBENim de canım çok cısslı şeyler istiyor evde yok allahtan
nane iştah kapatıcı özelliği varmış etkili oldu mu ?akşam suya limon maydanoz nane atmıştım
1 lt onu bitirdim şimdi
Ay sakin o hatayı yapma kendine bir gün belirle bi parça ye yani zamana yay bende o hatayı yaptım bak başa dondumnasıl bir açlığım var bugün anlatamam bi an önce mezun olayımda herşeyden yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?