Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında doğru yapıyorsun allahtan Dr lar artık hemen antibiyotik yazmiyorar
Bende ateş durumunda bekliyorum baktım ilaç verdiğim halde düşmüyor ozaman Dr yolu gözüküyor

aslında doğru yapıyorsun allahtan Dr lar artık hemen antibiyotik yazmiyorar
Bende ateş durumunda bekliyorum baktım ilaç verdiğim halde düşmüyor ozaman Dr yolu gözüküyor
aslında ateş normal yüksek olmadıktan sonra seviyeli ateş bağışıklık için gerekli . Çevremde eliyle bakan herkes hemen ilaç ver diye telaşlanıyor ama ben bu konu da biraz inatım ateşten korkmuyorum Allah'ın izniyle
gulenyuzumsunsen canim evladin hasta galiba ,Rabbim safi ismiyni tecelli eylesin insallah
Çok sağol canım

Ben de 39,5 geçmediği sürece ilaç da vermem. Doktora en son götürürüm ama verdiği ilaçları da kullanmam.
Çok geçmiş olsun canım.
florence_N kulakları çınlasın

Napiyorsunuz kızlar? Havalar ne güzel ısındı. Eşim ızinli bugün. Sarma sardim yeşil fasulye yaptım dolaptan et cikarmistim degerlendireyim dedim. Şimdi hazirlanicam oğlanı gezdirecez biraz. Ara ara uğrarım

evet canım yumurtla döneminde şişkinlik oluyor ....

ohh misss gibi hava gez canım bende biraz evi toparlamam gerek biraz size takılıp kaçayım..

sabır canım sabır

Güldük o zaman baya dalga geçtik ama instagramda da okudum sonra varmış öyle bişey. Hemşire kız sonuçta bizden iyi biliyordur niye güldüysek o zaman
öyle saçma mazeretler uyduran vardı ki onu da onlardan biri sandık bence valla hakkını helal etsin
evet canım yumurtla döneminde şişkinlik oluyor ....
valla oluyor mezurayla ölçtüm geçen haftaya göre göbeğim 4 santim fazla
nasıl bir açlığım var bugün anlatamam bi an önce mezun olayımda herşeyden yiyeyim
bak sen en aza inip yemek istiyorsun bennn, inmeden yemek istiyorum herşeyi yemek istiyorum ama buraya menü yazacam diye duruyorum resmen , ama bu bi yarışma ve ben sabit kalmamı bile şükür edip mutlu olurken burda kalmam haksızlık diye düşünüyorum bugünlerde ya.
BENim de canım çok cısslı şeyler istiyor evde yok allahtan
Benim hem istiyor hem de evde var

nasıl bir açlığım var bugün anlatamam bi an önce mezun olayımda herşeyden yiyeyim
Ay sakin o hatayı yapma kendine bir gün belirle bi parça ye yani zamana yay bende o hatayı yaptım bak başa dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…