Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay sakin o hatayı yapma kendine bir gün belirle bi parça ye yani zamana yay bende o hatayı yaptım bak başa dondum
çok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regli

hayır böyle düşünme canım , çook kişi olur sırada listeyi bekler o zaman dersin tamam ne diye listede olayım ama şuan sırada kimse yok liste müsait... en azından liste seni tutuyor daha düzenli oluyor insan kaçamak yapmayı engelliyor

Evet bunu düşündüm ama sonra listeyi etkilediğim için de üzülüyorum . Ama 68 den inene kadar da çıkmak istemiyorum

çok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regli
Bende pazara bekliyorum regl dün yaptım kaçamak bugün kendime söz verdim zor tutuyorum kendimi

Evet bunu düşündüm ama sonra listeyi etkilediğim için de üzülüyorum . Ama 68 den inene kadar da çıkmak istemiyorum
bencede çıkma canım , bende 58 oluncaya kadar çıkmaycam şuan inan bende kilo vermekte zorlanıyorum ama olsun ne giderse kardır mantığı

bide kaçamak yaptıkça ertesi günde insan daha çok bişeyler istiyor canı...
ne vardı yesek yesek kilo almasaydık...
Ahh ahh nerde hep güzel şeyler yasakli seyler

Sekil A ben 3 haftadir toparlayamiyorum yani 3 belki de hafta sürdü diyete geri dönmem tabi baska problemlerde vardi ama hepsi birbirini tetikliyo iste.
Simdi kara kara düsünüyom yarin nasil bildirim yapicam
gulenyuzumsunsen senin bi sucun yokki bu kadar üzülecek,dar agacina cikmasi gereken benim

ohh misss gibi hava gez canım bende biraz evi toparlamam gerek biraz size takılıp kaçayım..
Geldikten sonra bir kaç resim atacam size. Bir bakın bakalım ben şu an aşırı sis hissediyorum. Sonra kaldiririm geri

Doğru yapıyorsun canım. 3 günden sonra geçmeyen ateşin bir sebebi oluyor mutlaka. Ben de en az 3 gün beklerim.

ay ne güzel olurdu.. dün kayınvalidemdeydim misafir vardı.. 8 çeşit menü.. 4 ünü de kendim yaptım. En zararsızı kısırdı..Çarşamba diye Yerken vicdan azabı çeke çeke yedim .. millete bakıyorum herşeyi yiyor . Yarısı benden de zayıf valla sinirlendim baya
bencede çıkma canım , bende 58 oluncaya kadar çıkmaycam şuan inan bende kilo vermekte zorlanıyorum ama olsun ne giderse kardır mantığı
aynen benimki de öyle sabit olsam almasam yine kar..
aslında yapabiliriz demi ya . Ben kendime bugün hedef koyuyorum canlanmak amaçlı.. bayrama 67 olcam inşallah..
Benim de temizlik sürem 15 gün ve 8 9 bazen 10 gün sürüyor
Benim de tam 1 hafta sürüyor çok uzun buluyorum . Polikistiğim varken 4-5 ay olmuyor ,olunca 15 gün olıyordum kilo verince geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…