- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Valla ben yine yeme döneminde olduğum için bilmiyorum kişiden kişiye değişir diyeyim ...çünkü tarlasını yesem geçmez iştahım İnannane iştah kapatıcı özelliği varmış etkili oldu mu ?
çok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regliAy sakin o hatayı yapma kendine bir gün belirle bi parça ye yani zamana yay bende o hatayı yaptım bak başa dondum
hayır böyle düşünme canım , çook kişi olur sırada listeyi bekler o zaman dersin tamam ne diye listede olayım ama şuan sırada kimse yok liste müsait... en azından liste seni tutuyor daha düzenli oluyor insan kaçamak yapmayı engelliyoröyle saçma mazeretler uyduran vardı ki onu da onlardan biri sandık bencevalla hakkını helal etsin
valla oluyor mezurayla ölçtüm geçen haftaya göre göbeğim 4 santim fazla
bak sen en aza inip yemek istiyorsun bennn, inmeden yemek istiyorum herşeyi yemek istiyorum ama buraya menü yazacam diye duruyorum resmen , ama bu bi yarışma ve ben sabit kalmamı bile şükür edip mutlu olurken burda kalmam haksızlık diye düşünüyorum bugünlerde ya.
Benim hem istiyor hem de evde var
sen kaç günde bir regli oluyorsun ablaçok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regli
Evet bunu düşündüm ama sonra listeyi etkilediğim için de üzülüyorum . Ama 68 den inene kadar da çıkmak istemiyorumhayır böyle düşünme canım , çook kişi olur sırada listeyi bekler o zaman dersin tamam ne diye listede olayım ama şuan sırada kimse yok liste müsait... en azından liste seni tutuyor daha düzenli oluyor insan kaçamak yapmayı engelliyor
Bende pazara bekliyorum regl dün yaptım kaçamak bugün kendime söz verdim zor tutuyorum kendimiçok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regli
30 günde 1 canım .... bazen bir iki gün atabiliyor..sen kaç günde bir regli oluyorsun abla
bide kaçamak yaptıkça ertesi günde insan daha çok bişeyler istiyor canı...Bende pazara bekliyorum regl dün yaptım kaçamak bugün kendime söz verdim zor tutuyorum kendimi
bencede çıkma canım , bende 58 oluncaya kadar çıkmaycam şuan inan bende kilo vermekte zorlanıyorum ama olsun ne giderse kardır mantığıEvet bunu düşündüm ama sonra listeyi etkilediğim için de üzülüyorum . Ama 68 den inene kadar da çıkmak istemiyorum
Sanlisin ben 25 günde bir bunun 6 7 günü regli ramazanda hem başında hem sonunda oluşma offfff offf30 günde 1 canım .... bazen bir iki gün atabiliyor..
Of bende kilo veremiyorumbencede çıkma canım , bende 58 oluncaya kadar çıkmaycam şuan inan bende kilo vermekte zorlanıyorum ama olsun ne giderse kardır mantığı
Ahh ahh nerde hep güzel şeyler yasakli seylerbide kaçamak yaptıkça ertesi günde insan daha çok bişeyler istiyor canı...
ne vardı yesek yesek kilo almasaydık...
Ay markete gittim çikolata bisküvi süt nasıl istedi çanım ama kefir ve defter alıp çıktımAhh ahh nerde hep güzel şeyler yasakli seyler
Sekil A ben 3 haftadir toparlayamiyorum yani 3 belki de hafta sürdü diyete geri dönmem tabi baska problemlerde vardi ama hepsi birbirini tetikliyo iste.bide kaçamak yaptıkça ertesi günde insan daha çok bişeyler istiyor canı...
Benim de temizlik sürem 15 gün ve 8 9 bazen 10 gün sürüyorSanlisin ben 25 günde bir bunun 6 7 günü regli ramazanda hem başında hem sonunda oluşma offfff offf
Geldikten sonra bir kaç resim atacam size. Bir bakın bakalım ben şu an aşırı sis hissediyorum. Sonra kaldiririm geriohh misss gibi hava gez canımbende biraz evi toparlamam gerek biraz size takılıp kaçayım..
Yok canım götürmedim ,
1,5 gün ateşlendi
1 kez şurup verdim.
Çorbasına sarımsak koydum öyle şimdi iyi normal e döndü sanırım .
Ben 3 günden çok sürerse götürüyorum doktora doğrumu yapıyorum bilmiyorum da
ay ne güzel olurdu.. dün kayınvalidemdeydim misafir vardı.. 8 çeşit menü.. 4 ünü de kendim yaptım. En zararsızı kısırdı..Çarşamba diye Yerken vicdan azabı çeke çeke yedim .. millete bakıyorum herşeyi yiyor . Yarısı benden de zayıf valla sinirlendim bayabide kaçamak yaptıkça ertesi günde insan daha çok bişeyler istiyor canı...
aynen benimki de öyle sabit olsam almasam yine kar..bencede çıkma canım , bende 58 oluncaya kadar çıkmaycam şuan inan bende kilo vermekte zorlanıyorum ama olsun ne giderse kardır mantığı
aslında yapabiliriz demi ya . Ben kendime bugün hedef koyuyorum canlanmak amaçlı.. bayrama 67 olcam inşallah..Sekil A ben 3 haftadir toparlayamiyorum yani 3 belki de hafta sürdü diyete geri dönmem tabi baska problemlerde vardi ama hepsi birbirini tetikliyo iste.
Simdi kara kara düsünüyom yarin nasil bildirim yapicam
gulenyuzumsunsen senin bi sucun yokki bu kadar üzülecek,dar agacina cikmasi gereken benim
Benim de tam 1 hafta sürüyor çok uzun buluyorum . Polikistiğim varken 4-5 ay olmuyor ,olunca 15 gün olıyordum kilo verince geçtiBenim de temizlik sürem 15 gün ve 8 9 bazen 10 gün sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?