- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben de halıları gönderdim bugün .ohh misss gibi hava gez canımbende biraz evi toparlamam gerek biraz size takılıp kaçayım..
öyle saçma mazeretler uyduran vardı ki onu da onlardan biri sandık bencevalla hakkını helal etsin
valla oluyor mezurayla ölçtüm geçen haftaya göre göbeğim 4 santim fazla
bak sen en aza inip yemek istiyorsun bennn, inmeden yemek istiyorum herşeyi yemek istiyorum ama buraya menü yazacam diye duruyorum resmen , ama bu bi yarışma ve ben sabit kalmamı bile şükür edip mutlu olurken burda kalmam haksızlık diye düşünüyorum bugünlerde ya.
Benim hem istiyor hem de evde var
Yapabiliriz tabi canim ya yeterki isteyelim benim yok oldugum zamanlarda canim hicvisey yapmak istemedi ama suan istiyorum ve yapicam.Allahin izniyle ,isteksizliklerim devam ediyor ama en azindan diyete karsi istekliyim suanay ne güzel olurdu.. dün kayınvalidemdeydim misafir vardı.. 8 çeşit menü.. 4 ünü de kendim yaptım. En zararsızı kısırdı..Çarşamba diye Yerken vicdan azabı çeke çeke yedim .. millete bakıyorum herşeyi yiyor . Yarısı benden de zayıf valla sinirlendim baya
aynen benimki de öyle sabit olsam almasam yine kar..
aslında yapabiliriz demi ya . Ben kendime bugün hedef koyuyorum canlanmak amaçlı.. bayrama 67 olcam inşallah..
Benim de tam 1 hafta sürüyor çok uzun buluyorum . Polikistiğim varken 4-5 ay olmuyor ,olunca 15 gün olıyordum kilo verince geçti
Valla iyiki cikmadim.listeden suan da iyi durumda degilim ama listeden ciksaydim.ne olurdum bilemiyorumHepimiz gidelim o zaman canım olur mu öyle şey. Bak ben listeden çıktım. Kendimi toparlar rahat eder dönerim diye düşündüm. Şimdi aldım başımı gidiyorum. Dün uçurtma şenliğine götürdüm kızımı. Fotoğraf çektirdik arkadaşlarla. Fotoğraflara bakınca dank etti. İzne ayrıldığım kilonun 4 kilo fazlası var şuan üzerimde ve artık görüntüm çirkinleşti. Listede olmanın keyfini çıkart. Zaten öyle çok kilolar beklemiyoruz hiç kimseden. Ver de ne kadar verirsen ver. Ama ver.
Ama her şeyi kıstığın için kilo verdin. Kısmasan böyle güzel kilo veremezdin. Sebebini biliyorsun. Sadece biraz sabretmen lazım. Bir sürü emek verdin ve yolun sonuna çok az kaldı.çok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regli
Aferin sanaAy markete gittim çikolata bisküvi süt nasıl istedi çanım ama kefir ve defter alıp çıktım
Ben de halıları gönderdim bugün .
Çamaşır bulaşık günlük işleri yaptım ..
Yarın dişçi randevum var . Azı dişim. Yapılırsa yapılacak yoksa çekilecek . Hafta sonu da cam perde yaparım . Sonra bu temizlik meselesi de kapanır inşallah .
haklısın..bayrama kadar hedefime ulaşacağım inşallahHepimiz gidelim o zaman canım olur mu öyle şey. Bak ben listeden çıktım. Kendimi toparlar rahat eder dönerim diye düşündüm. Şimdi aldım başımı gidiyorum. Dün uçurtma şenliğine götürdüm kızımı. Fotoğraf çektirdik arkadaşlarla. Fotoğraflara bakınca dank etti. İzne ayrıldığım kilonun 4 kilo fazlası var şuan üzerimde ve artık görüntüm çirkinleşti. Listede olmanın keyfini çıkart. Zaten öyle çok kilolar beklemiyoruz hiç kimseden. Ver de ne kadar verirsen ver. Ama ver.
birlikte yeniden başlayalım o zamanYapabiliriz tabi canim ya yeterki isteyelim benim yok oldugum zamanlarda canim hicvisey yapmak istemedi ama suan istiyorum ve yapicam.Allahin izniyle ,isteksizliklerim devam ediyor ama en azindan diyete karsi istekliyim suanbenim.bayram hedefim 79 resmen 1 ayi bosa gecirdim yuh bana
Ne güzelHalı deyince bende geçen hafta gönderdim halıları. Salı günü geldi. Öyle güzel yıkamışlar ki sanırsın halılar yeni alınmış. Bayıldım valla. 1 yıldır halı yıkamacı arıyorum. Bazılarını yerlerine gittim baktım. İnceledimŞükür sonunda istediğim gibi bir yer buldum
Izin kilona inmeden dönemiyosun di mi ? Keske cikmasaydin hicBu sabah tartıldım 68.8 kiloyum
İzin kilona dönmeden Listeye geri giremiyormusun kaptan?Bu sabah tartıldım 68.8 kiloyum
Baslayalim canimhaklısın..bayrama kadar hedefime ulaşacağım inşallah
birlikte yeniden başlayalım o zaman
Ne güzelİnşallah benimkiler de temiz gelir. Daha önce memnundum
Hadi bismillah bakalım
geçmiş olsun canım , kolay gelsin...Ben de halıları gönderdim bugün .
Çamaşır bulaşık günlük işleri yaptım ..
Yarın dişçi randevum var . Azı dişim. Yapılırsa yapılacak yoksa çekilecek . Hafta sonu da cam perde yaparım . Sonra bu temizlik meselesi de kapanır inşallah .
bu insanı çok yoruyor bende yıllardır diyettyim.. ilk defa bu kadar sona yaklaştımRamazandan sonra eski diyetisyenime geri dönücem bu sene bu kilo isi bitsin artik nedir bu ya 15 senedir diyetteyim daha dogrusu diyet psikolojisindeyim bezdimmm
Bu sabah tartıldım 68.8 kiloyum
benim ablamda iki çocuk annesi 54 idi bu aralar 56 olmuş isyanlarda.... yawww bi sus diyorum bazen hahahaay ne güzel olurdu.. dün kayınvalidemdeydim misafir vardı.. 8 çeşit menü.. 4 ünü de kendim yaptım. En zararsızı kısırdı..Çarşamba diye Yerken vicdan azabı çeke çeke yedim .. millete bakıyorum herşeyi yiyor . Yarısı benden de zayıf valla sinirlendim baya
aynen benimki de öyle sabit olsam almasam yine kar..
aslında yapabiliriz demi ya . Ben kendime bugün hedef koyuyorum canlanmak amaçlı.. bayrama 67 olcam inşallah..
Benim de tam 1 hafta sürüyor çok uzun buluyorum . Polikistiğim varken 4-5 ay olmuyor ,olunca 15 gün olıyordum kilo verince geçti
Ben sana demiştim çıkma hiç benim için diye. Benim de üzerimde yük oluyor böyle çok moralim bozuluyorBu sabah tartıldım 68.8 kiloyum
kaptan kaç kilo olmuş ki ?Ben sana demiştim çıkma hiç benim için diye. Benim de üzerimde yük oluyor böyle çok moralim bozuluyor
68,8 yazmış.kaptan kaç kilo olmuş ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?