Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohh misss gibi hava gez canım bende biraz evi toparlamam gerek biraz size takılıp kaçayım..
Ben de halıları gönderdim bugün .
Çamaşır bulaşık günlük işleri yaptım ..
Yarın dişçi randevum var . Azı dişim. Yapılırsa yapılacak yoksa çekilecek . Hafta sonu da cam perde yaparım . Sonra bu temizlik meselesi de kapanır inşallah .

Hepimiz gidelim o zaman canım olur mu öyle şey. Bak ben listeden çıktım. Kendimi toparlar rahat eder dönerim diye düşündüm. Şimdi aldım başımı gidiyorum. Dün uçurtma şenliğine götürdüm kızımı. Fotoğraf çektirdik arkadaşlarla. Fotoğraflara bakınca dank etti. İzne ayrıldığım kilonun 4 kilo fazlası var şuan üzerimde ve artık görüntüm çirkinleşti. Listede olmanın keyfini çıkart. Zaten öyle çok kilolar beklemiyoruz hiç kimseden. Ver de ne kadar verirsen ver. Ama ver.

Yapabiliriz tabi canim ya yeterki isteyelim benim yok oldugum zamanlarda canim hicvisey yapmak istemedi ama suan istiyorum ve yapicam.Allahin izniyle ,isteksizliklerim devam ediyor ama en azindan diyete karsi istekliyim suan benim.bayram hedefim 79 resmen 1 ayi bosa gecirdim yuh bana

Valla iyiki cikmadim.listeden suan da iyi durumda degilim ama listeden ciksaydim.ne olurdum bilemiyorum

çok haklısın işte herşeyi kıstım şuan canım herşeyen istiyor ama şuan beni tetikleyen regli pazartesi yada salı gelecek regli
Ama her şeyi kıstığın için kilo verdin. Kısmasan böyle güzel kilo veremezdin. Sebebini biliyorsun. Sadece biraz sabretmen lazım. Bir sürü emek verdin ve yolun sonuna çok az kaldı.

Halı deyince bende geçen hafta gönderdim halıları. Salı günü geldi. Öyle güzel yıkamışlar ki sanırsın halılar yeni alınmış. Bayıldım valla. 1 yıldır halı yıkamacı arıyorum. Bazılarını yerlerine gittim baktım. İnceledim Şükür sonunda istediğim gibi bir yer buldum

haklısın..bayrama kadar hedefime ulaşacağım inşallah
birlikte yeniden başlayalım o zaman
Ne güzel İnşallah benimkiler de temiz gelir. Daha önce memnundum

geçmiş olsun canım , kolay gelsin...
benimde bir dişçiye gitmem lazım damaklarımın belli bölümü şişiyor... biraz kaç gün iniyor sonra tekrar şişiyor....dr gitmiştim bir kere reglinin yakın mı diye sordu evet demiştim ondan bu kadar şişmiş dediydi... yine bugün baktım iyice şişmiş ... şaka maka bu regli herşeye sebep

Ramazandan sonra eski diyetisyenime geri dönücem bu sene bu kilo isi bitsin artik nedir bu ya 15 senedir diyetteyim daha dogrusu diyet psikolojisindeyim bezdimmm
bu insanı çok yoruyor bende yıllardır diyettyim.. ilk defa bu kadar sona yaklaştım

benim ablamda iki çocuk annesi 54 idi bu aralar 56 olmuş isyanlarda.... yawww bi sus diyorum bazen hahaha
ablam mesala güne gittiğin de herşeyi yermiş ama eve gelince akşama hiç bir şey yemem öyle yatarım diyor... zaten ablamın çoook günü var haftanın 3 günü misafirlikte...öğretmen çalışıyor o kadar gezmeye nasıl zaman buluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…