Evet 6 ay geçtiyse ve %5 ten fazlaysa girebilir. O ayrıldığı kilodan inene kadar dönemez. İnşallah bi an önce döner benim de üzerimden yük kalkaraaaaben baktımda göremedim...
dönemez mi ? 6 ay mı geçmesi gerekiyor kilo aldıysa yoksa 3 ay mı ?
bide bişey daha soracam anka , diyelim ben mezun oldum tekrar listeye 6 ay sonra mı girebiliyorum ?
Ben etiket yapayım şimdi bak bakayım görebilirsen etiketi profilinden düzeltirsinaaaa kaptanı göz ardı etmişim ama düzelmiyor nasıl oldu anlamadım konuyuda o yüzden göremiyorum heralde
Sağol canım düzelttim
Sağol canim öğrenmiş oldum.. ben ki kilo alarak dönerim kesin 6 ayi beklemek durumunda kalacamEvet 6 ay geçtiyse ve %5 ten fazlaysa girebilir. O ayrıldığı kilodan inene kadar dönemez. İnşallah bi an önce döner benim de üzerimden yük kalkar
Mezun olunca kilo alıp dönersen 6 ay listelere giremezsin. Ama mezun olduğun kilonun altında yeni hedefle gelirsen girebilirsin
Aslında kaptanim super metabolizmasi var... biraz dikkat etse gider... muhtemel cis yemiştirşişkinlik mi var yoksa cıss mı yedin
Aaa simdi hatirladim %5 gecip listeye girmek icin diger takimdayken ben bir hafta bol bol yemek yemistim...Evet 6 ay geçtiyse ve %5 ten fazlaysa girebilir. O ayrıldığı kilodan inene kadar dönemez. İnşallah bi an önce döner benim de üzerimden yük kalkar
Mezun olunca kilo alıp dönersen 6 ay listelere giremezsin. Ama mezun olduğun kilonun altında yeni hedefle gelirsen girebilirsin
Kendini sartlama canimmmSağol canim öğrenmiş oldum.. ben ki kilo alarak dönerim kesin 6 ayi beklemek durumunda kalacam)
Bugun regli ataklarim var sanki dunyalari yiyecek modundayimKendini sartlama canimmm
Bende öyleyim ya...hoffffBugun regli ataklarim var sanki dunyalari yiyecek modundayim
Yesen bile sporla dengelersin senBugun regli ataklarim var sanki dunyalari yiyecek modundayim
Hosgeldiniz... 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup kabul ederseniz tanitim formumuzu doldurup buraya yazmaniz yeterli olacaktir..Selaaam bende katilabilirmiyim araniza
Insallah bundan sonra spor hep yaparim...Yesen bile sporla dengelersin sen
Seninde mi regli yaklaştı?Bende öyleyim ya...hoffff
Benim biteli 2 hafta oldu galiba..Seninde mi regli yaklaştı?
Neyseki ramazanin ilk haftasına denk geliyor... kadir gecesini kacirmamis olacam...
Himmm yok o zaman senin ki regliden kaynaklanmiyorBenim biteli 2 hafta oldu galiba..
Yumurtlamadır oBenim biteli 2 hafta oldu galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?