Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ekmegı inceydi iki dilim ekmek gibi dusunun sabah ta hafif beslendım nesfıt yedim aksamda patlıcan turlu yerim az bısey dengelenır diye düşünüyorum

Kullanıcı Adı :syhoya
İsim (İsteğe Bağlı ):seda
Mesleginiz:mumessil
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:66.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlilikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kiloma donmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir

Kızlar selammm herkes isyanlarda artılarda açlık krizlerinde bende bu haftayı hiç iyi geçirmedim artık kendimi tutamıyorum havalardaki ısındı gezmeler tozmalar misafirlikler başladı ve yardımcının rahatlığıyla daha çok gezip tozuyorum bu da yemek içmek oluyor. Şimdi çocuklarla parka geldim o da evde kapıları siliyordu ben yapsam o işleri epey spor yapmış olurdum :) yarın ne olacak ne çıkacak çok merak ediyorum ama bu hafta nerdeyse her günüm kötü geçti bir an evvel mezun olmam lazım

Canim hosgeldin aramiza... her aksam menülerimizi saatli bi sekilde bildiriyoruz canim....motivasyon icin takima katilim gerekli canim...

Bugün bende pek fenaydim oyle boyle değil....yememek icin kendimi tuttuyorum ben bi ara öğle mezun mu olsam acaba dedim

Ben zaten hemen hemen istediğim kilolardayım sadece bel göbek egzersizi yapsam yeterli ve artık nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum burada olmak bana çok şey öğretti en önemlisi su içiyorum

Kızlar bir türlü bulamadım msnumu vereyim ben

Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık koz biber patlıcan az peynir 2 dil form ekmek Çay

Saat 15 de
Sütlü kahve 1 elma

Saat 17.30
1 tabak ıspanak
1 küçük biber dolma bulgur lu
4 kaşık yoğurt

Su 2 lt
Spor yok

Menülerin çok iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…