- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
O da neYumurtlamadır o
Nasıl ya biyoloji dersi görmedin mi senO da ne
GördümNasıl ya biyoloji dersi görmedin mi sen
Patlicanin suyundan koyma o zaman oluroluraEkmegı inceydi iki dilim ekmek gibi dusununsabah ta hafif beslendım nesfıt yedim aksamda patlıcan turlu yerim az bısey dengelenır diye düşünüyorum
Yarin hepimizin tarti sonucunu merak ediyorum....
Benimkini hiç merak etme rezaletYarin hepimizin tarti sonucunu merak ediyorum....
Cook mu artisin ? Yeni tarti farki olabilir...Benimkini hiç merak etme rezalet
Canim hosgeldin aramiza... her aksam menülerimizi saatli bi sekilde bildiriyoruz canim....motivasyon icin takima katilim gerekli canim...Kullanıcı Adı :syhoya
İsim (İsteğe Bağlı ):seda
Mesleginiz:mumessil
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:66.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlilikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kiloma donmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Bugün bende pek fenaydim oyle boyle değil....yememek icin kendimi tuttuyorum ben bi ara öğle mezun mu olsam acaba dedimKızlar selammm herkes isyanlarda artılarda açlık krizlerinde bende bu haftayı hiç iyi geçirmedim artık kendimi tutamıyorum havalardaki ısındı gezmeler tozmalar misafirlikler başladı ve yardımcının rahatlığıyla daha çok gezip tozuyorum bu da yemek içmek oluyor. Şimdi çocuklarla parka geldim o da evde kapıları siliyordu ben yapsam o işleri epey spor yapmış olurdum :) yarın ne olacak ne çıkacak çok merak ediyorum ama bu hafta nerdeyse her günüm kötü geçti bir an evvel mezun olmam lazım
Mezun olabiliyor Musun pekiBugün bende pek fenaydim oyle boyle değil....yememek icin kendimi tuttuyorum ben bi ara öğle mezun mu olsam acaba dedim
Evet istesem olurum ama mezun olursam ipin ucu kaciririm 58 de mezun olacam...Mezun olabiliyor Musun peki
Menülerin çok iyi gidiyorKızlar bir türlü bulamadım msnumu vereyim ben
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık koz biber patlıcan az peynir 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de
Sütlü kahve 1 elma
Saat 17.30
1 tabak ıspanak
1 küçük biber dolma bulgur lu
4 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?