- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Akşam yemek niye yemedin onu merak ettimBugün menü
Sabah 10.15
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
2 hurma
1 incir
Yarim avuc kabak çekirdek
6 çilek
Aksam
2 dilim beyaz peynir
2 adet kizarmis form ekmek
Marul ve maydanoz.
Domates...
2 lt su içildi...LAydLiNe
Sabah spor
60 dk eliptik
20 dk cardio yürüyüş yapildi
Ara cok oldu biliyorum ama bunlari yemeseydim elim cislara gidecekti.... aksamda sacmaladim..
Arayi cok tutunca vicdan yaptimAkşam yemek niye yemedin onu merak ettim
Ye tabikiAcaba bu ramazanda her gun sahurda 1 kase yogurt mu yesemyada bir bardak kefir...
Metabolizma durmasın diye yiyeyim baktim midem yaniyor ...ertesi gunu yemem...Ye tabiki
Bir de Ramazan’ı Ramazan yapan iftar ve sahur zaten o zahmeti çekeceksin o güzel uykundan uyanacaksın ki sevabını alasın bir bardak su bile olsa uykundan uyan ve iç bence :)Metabolizma durmasın diye yiyeyim baktim midem yaniyor ...ertesi gunu yemem...
Bir suru yazi okudum sahursuz oruc tutmayin metabolizma dururmus...
Uyanip su iciyorum sadece bisey yemiyordum ;((midem yandığı için...Bir de Ramazan’ı Ramazan yapan iftar ve sahur zaten o zahmeti çekeceksin o güzel uykundan uyanacaksın ki sevabını alasın bir bardak su bile olsa uykundan uyan ve iç bence :)
Ohhh mis gibi gule gule otur...Evim tertemiz kızlar öyle işim rahatladıki birkaç gün sonra yine gelecek mutfak banyo ve keler kaldı ondan sonra tamamen kurtulduk bu işten :)
Uyanip su iciyorum sadece bisey yemiyordum ;((midem yandığı için...
Teşekkürler canım sende bitirdin sanırımOhhh mis gibi gule gule otur...
Mide yanmasına iyi geldiğini bilmiyordum...denerim sağol canımÇörekotu yağı çok işe yarıyor.kullandın mı hiç
Bitti bitti kurtuldum şükür...Teşekkürler canım sende bitirdin sanırım
Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içeceksin canım. Eşimin gastriti var o çok faydasını gördü. İnşallah sana da şifa olurMide yanmasına iyi geldiğini bilmiyordum...denerim sağol canım
Amin insallah canim... cok sağol mutlaka denerim..Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı içeceksin canım. Eşimin gastriti var o çok faydasını gördü. İnşallah sana da şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?