Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyet gunluklerinde menulere yorum yapmışım buraya yaziyorum sandim bu aralar iyi değilim LAydLiNe haberin olsun...

Ben sana demiştim çıkma hiç benim için diye. Benim de üzerimde yük oluyor böyle çok moralim bozuluyor

Yok canım seninle ne alakası var. Demiştim o zamanda. Hem yer açılsın hem de ben kendimi toparlayayım biraz diye. Fena toparladım Tostoparlak olcam yakında Sen sakın yük etme kendine. Senin bir suçun yok.

Baslayalim canim madamhd arayi acti yakalamam lazim onu

Yok canım merak etme bende yerimde sayıyorum gönlüm el vermedi seni arkada bırakmaya

Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler

Bence de fazla saldın kendini biran önce mezun ol bari.

Evim tertemiz kızlar öyle işim rahatladıki birkaç gün sonra yine gelecek mutfak banyo ve keler kaldı ondan sonra tamamen kurtulduk bu işten :)

Ohh ne mutlu sana. Temiz temiz otur evinde inşallah.

Bugun ki menum

9.00 bir kase nesfıt

12.00 yarım tavuk doner

18.00 6 kasık patlıcanlı et turlu 1 bardak ayran

20.00 1 catal ucu baklava sadece tadına baktım kız kardesıme Soz kestik 1 lokma İsteme cıkolata si

2 litre su 4 saat carsıda tur

Izin kilona inmeden dönemiyosun di mi ? Keske cikmasaydin hic
İzin kilona dönmeden Listeye geri giremiyormusun kaptan?
Aynen kızlar izin kiloma inene kadar listeye giremiyorum. Ya da 6 ayı bekleyim %5 in üzerinde kilom olması lazım ki o zamana kadar veririm ben bütün fazlalıklarımı. Ama liste frenliyor, size de örnek olsun diye yazdım. İzne ayrılmak çözüm değil.
Canım benim diş etlerimde de kanama var. Tedaviye başladık. Sonra yarım kaldı. Stajyer diş hekimi arayacağım sizi dedi deyiş o deyiş 2 ay oldu hala arayacak. Normal diş hastanesine gideceğim ramazandan sonra.
şişkinlik mi var yoksa cıss mı yedin
Hem şişkinlik var canım hem de cısss yedim. Hatta bugün fena abarttım.
Sen de çok yemişsin bugün. İyi ki frenlemişsin kendini.

Bugün bi menü vereyim bari

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
4 yk lor
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Ara 11.15
1 bardak süt
10 badem

Öğle 13.00
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Akşam 20.30 (temizlik yapıyordum ancak yiyebildim)
1 kepçe mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk- salata
1 d tahıllı ekmek

Temizlikten fırsat bulamadığım için ara öğünleri yapmadım.
Su 2 yi geçmiştir
3 te başladım 11e kadar temizlik yaptım

Bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş.

Suyu arttırman lazım canım su önemli diyecektim alttaki naneli limonlu suyu gördüm. Süper o zaman. Gayet güzel bir menü.

Ahhh o bir lokmalar o bir lokmalar Saklayıp bir kenara yarın tartıdan sonra yeseydin keşke.

Hoş geldin Seda'cım aramıza. Ben Ebru.
Güzel menü olmuş ama keşke küçükte olsa bulgurlu dolmayı perşembe akşamı yemeseydin. Umarım yarın tartıyı etkilemez.
Evim tertemiz kızlar öyle işim rahatladıki birkaç gün sonra yine gelecek mutfak banyo ve keler kaldı ondan sonra tamamen kurtulduk bu işten :)
Ne kadar güzel bir duygu dimi

Benim yine sabah 9 akşam 9 internet paketim bitti kızlar,
bildirime geç kalcam diye kaygı ettiğimden uyuyamadım 5 buçuktan beri ..
wc ye çıkıp tartıldım ve sabit geldim ..
9 a doğru biraz düşer sanırım ama
çok uyku bastı .çalar saat kurdum yattım kalkarsam son bildirimi yaparım ,yoksa sabit olarak yazarsınız olurmu?
Artı gelmediğim için mutluyum.
İnşallah sizin için iyi bi hafta olur ..görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…