Bende fena aclik ataklari var offff offff ....Sanırım artı geleceğim sabah bende
Bizden başka uğrayan yok zatenDiyet gunluklerinde menulere yorum yapmışım buraya yaziyorum sandim bu aralar iyi değilimLAydLiNe haberin olsun...
Çocukları uyutup 100 jumping jack yapacağım belki biraz bastırırBende
Akşam yemeği yapmamıştım ,
poğaça menemen çay yaptım ev mis gibi kokuyor ama yemiyorum tabi
Ben sana demiştim çıkma hiç benim için diye. Benim de üzerimde yük oluyor böyle çok moralim bozuluyor
Kullanıcı Adı :syhoya
İsim (İsteğe Bağlı ):seda
Mesleginiz:mumessil
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:66.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlilikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kiloma donmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Kızlar selammm herkes isyanlarda artılarda açlık krizlerinde bende bu haftayı hiç iyi geçirmedim artık kendimi tutamıyorum havalardaki ısındı gezmeler tozmalar misafirlikler başladı ve yardımcının rahatlığıyla daha çok gezip tozuyorum bu da yemek içmek oluyor. Şimdi çocuklarla parka geldim o da evde kapıları siliyordu ben yapsam o işleri epey spor yapmış olurdum :) yarın ne olacak ne çıkacak çok merak ediyorum ama bu hafta nerdeyse her günüm kötü geçti bir an evvel mezun olmam lazım
Evim tertemiz kızlar öyle işim rahatladıki birkaç gün sonra yine gelecek mutfak banyo ve keler kaldı ondan sonra tamamen kurtulduk bu işten :)
Izin kilona inmeden dönemiyosun di mi ? Keske cikmasaydin hic
Aynen kızlar izin kiloma inene kadar listeye giremiyorum. Ya da 6 ayı bekleyim %5 in üzerinde kilom olması lazım ki o zamana kadar veririm ben bütün fazlalıklarımı. Ama liste frenliyor, size de örnek olsun diye yazdım. İzne ayrılmak çözüm değil.İzin kilona dönmeden Listeye geri giremiyormusun kaptan?
Canım benim diş etlerimde de kanama var. Tedaviye başladık. Sonra yarım kaldı. Stajyer diş hekimi arayacağım sizi dedi deyiş o deyiş 2 ay oldu hala arayacak. Normal diş hastanesine gideceğim ramazandan sonra.geçmiş olsun canım , kolay gelsin...
benimde bir dişçiye gitmem lazım damaklarımın belli bölümü şişiyor... biraz kaç gün iniyor sonra tekrar şişiyor....dr gitmiştim bir kere reglinin yakın mı diye sordu evet demiştim ondan bu kadar şişmiş dediydi... yine bugün baktım iyice şişmiş ... şaka maka bu regli herşeye sebep
Hem şişkinlik var canım hem de cısss yedim. Hatta bugün fena abarttım.şişkinlik mi var yoksa cıss mı yedin
Sen de çok yemişsin bugün. İyi ki frenlemişsin kendini.Insallah bundan sonra spor hep yaparim...
Bugun ogleden sonra spor yapmadim ama bitmeyen bi ara öğün yaptim valla aklim yemekte...
Ara ogunde neler yedim hazir olun...
2 hurma
1 incir
Yarim avuc kabak cekirdegi
6 çilek
Bu frenlemis halim gerisini siz düşünün...
Bugün bi menü vereyim bari
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
4 yk lor
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Ara 11.15
1 bardak süt
10 badem
Öğle 13.00
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek
Akşam 20.30 (temizlik yapıyordum ancak yiyebildim)
1 kepçe mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk- salata
1 d tahıllı ekmek
Temizlikten fırsat bulamadığım için ara öğünleri yapmadım.
Su 2 yi geçmiştir
3 te başladım 11e kadar temizlik yaptım
Kahvaltı 10:30
1 haş yumurta
2 kk peynir+7 zeytin
Domates salatalık
13:30 1 nektari
Akşam 17:00
1 fırınlanmış kabak 1 fırınlanmış kapya biber
Yarım fırınlanmış tavuk göğsü
3 yk yoğurt
1,5 lt su
1 lt limon maydanoz nane
Sanırım artı geleceğim sabah bende
Bugun ki menum
9.00 bir kase nesfıt
12.00 yarım tavuk doner
18.00 6 kasık patlıcanlı et turlu 1 bardak ayran
20.00 1 catal ucu baklava sadece tadına baktım kız kardesıme Soz kestik 1 lokma İsteme cıkolata si
2 litre su 4 saat carsıda tur
Hoş geldin Seda'cım aramıza. Ben Ebru.Kullanıcı Adı :syhoya
İsim (İsteğe Bağlı ):seda
Mesleginiz:mumessil
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:66.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlilikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kiloma donmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Güzel menü olmuş ama keşke küçükte olsa bulgurlu dolmayı perşembe akşamı yemeseydin. Umarım yarın tartıyı etkilemez.Kızlar bir türlü bulamadım msnumu vereyim ben
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık koz biber patlıcan az peynir 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de
Sütlü kahve 1 elma
Saat 17.30
1 tabak ıspanak
1 küçük biber dolma bulgur lu
4 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Ne kadar güzel bir duygu dimiEvim tertemiz kızlar öyle işim rahatladıki birkaç gün sonra yine gelecek mutfak banyo ve keler kaldı ondan sonra tamamen kurtulduk bu işten :)
Bügün neler yedin Yahu çok merak ettimHoş geldin Seda'cım aramıza. Ben Ebru.
Güzel menü olmuş ama keşke küçükte olsa bulgurlu dolmayı perşembe akşamı yemeseydin. Umarım yarın tartıyı etkilemez.
Ne kadar güzel bir duygu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?