Bügün neler yedin Yahu çok merak ettim
Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyememGünaydın kızlar
Bugün ne yapıyoruz hep birlikte biliyor musunuz?
Geçen haftayı iyi kötü her haliyle unutuyoruz, yepyeni bir güne başlıyoruz. Anlaştık mı?
Hurma yesen canım, benim tatlı krizlerim hurma iyi geliyorOruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyememgecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum
Sorun tatlı krizi degıl ıstesem engel olurum kendime caya Bı seker atsamda gıdıyo o kriz.. Sorun yemek istiyorum o anHurma yesen canım, benim tatlı krizlerim hurma iyi geliyor
Buda iyi aslında uyandıran 1 saat sonra tartışmak daha iyi vücut sisligini atıyor fark oluyor tartidaYeniden tartıldım sabitim
Bu 3 haftadır senin vucuda bısey olduYeniden tartıldım sabitim
Ba k iftarı soyle yapacaksın hurmanı suyla beraber yiyip içeceksin daha sonra çorbanı içeceksin bir 10 dakika ara vereceksin Ondan sonra ana yemeğini yiyeceksin diyetisyenim böyle söylüyor o zaman tokluk hissi olusuyor yemege saldirmiyorsun bi de böyle dene bakalımSorun tatlı krizi degıl ıstesem engel olurum kendime caya Bı seker atsamda gıdıyo o kriz.. Sorun yemek istiyorum o an
Anlaştık Kaptanım. Ramazan’da çok sağlıklı besleneceğim. Madem oruç tutuyoruz, nefsimizi de terbiye etmemiz gerek diye düşünüyorum. Bütün gün oruç tutup sonrasında ziyafet sofralarında oruç açmak bana çok mantıklı gelmiyor.Günaydın kızlar
Bugün ne yapıyoruz hep birlikte biliyor musunuz?
Geçen haftayı iyi kötü her haliyle unutuyoruz, yepyeni bir güne başlıyoruz. Anlaştık mı?
Ayrıca cok bunaldım diyetten tam 4 ay bıttı dıyete girelive cok bunaldım
Omrumde en uzun dıyetım 1 ay surdu... Ramazan da diyet yapmak istemiyorum sadece abartmadan hersey den yıcem.. Ozellıkle makarna bulgur pilavı cok ozledım ve oructa abartmadan yıcem her ıstedgımı.. Heleki ıclı kofte bir ozledımkı
Selam canlar. Ben 71,7 geldim. 2 hafta önce de bi ara bu rakamı görmüştüm şu an daha iyi durumda olmam gerekirdi ama neden böyle oldu anlamıyorum. Neyse bundan sonra gider inşallah.
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 71,7
Fark 0,8
Yüzde %1,10
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?