Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar ben ishal karın ağrısı mide bulantısı ile 3 gün geçirdim resmen ve küçük oğlumda hasta oldu . meğer ciddi salgın varmış. neyseki dün toparladım sabah kalkıp yürüyüşümü yaptım işe geldim... uzak kaldım buralardan baya kötüydüm oğlanda hasta olunca amann sıcaklarda cabası zaten...

kahvaltı hazırlıyorum yine haşlanmış 2 yumurta 1 i tüm birinini beyazı beyaz peynir 2 dilim ekmek ve domates salatalık yeşillik vs ile kahvaltımı yapacağım. 3 gündür beni rahatlatacak ne varsa diyet vs düşünmeden yedim
sabah 72 kilo geldimtartıda ama acaip ödemliyim yüzükklerimi takatamadan çıktım evden.

hayırlı cuma hürmetine dularımız kabul olsun...

(not işlerim öyle birikmiş ki son 2ç5 güne bakamadım henüz özür diliyorum hafifletip ancak bakabilirim. )

Günaydın kızlar

Bugün ne yapıyoruz hep birlikte biliyor musunuz?

Geçen haftayı iyi kötü her haliyle unutuyoruz, yepyeni bir güne başlıyoruz. Anlaştık mı?
Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyemem gecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum

Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyemem gecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum
Hurma yesen canım, benim tatlı krizlerim hurma iyi geliyor

Ayrıca cok bunaldım diyetten tam 4 ay bıttı dıyete gireli ve cok bunaldım
Omrumde en uzun dıyetım 1 ay surdu... Ramazan da diyet yapmak istemiyorum sadece abartmadan hersey den yıcem.. Ozellıkle makarna bulgur pilavı cok ozledım ve oructa abartmadan yıcem her ıstedgımı.. Heleki ıclı kofte bir ozledımkı

Sorun tatlı krizi degıl ıstesem engel olurum kendime caya Bı seker atsamda gıdıyo o kriz.. Sorun yemek istiyorum o an
Ba k iftarı soyle yapacaksın hurmanı suyla beraber yiyip içeceksin daha sonra çorbanı içeceksin bir 10 dakika ara vereceksin Ondan sonra ana yemeğini yiyeceksin diyetisyenim böyle söylüyor o zaman tokluk hissi olusuyor yemege saldirmiyorsun bi de böyle dene bakalım

Günaydın kızlar

Bugün ne yapıyoruz hep birlikte biliyor musunuz?

Geçen haftayı iyi kötü her haliyle unutuyoruz, yepyeni bir güne başlıyoruz. Anlaştık mı?
Anlaştık Kaptanım. Ramazan’da çok sağlıklı besleneceğim. Madem oruç tutuyoruz, nefsimizi de terbiye etmemiz gerek diye düşünüyorum. Bütün gün oruç tutup sonrasında ziyafet sofralarında oruç açmak bana çok mantıklı gelmiyor.

Geçen gün bir tane oruç tutmuştum, sahurda üç kaşık bulgur pilavı yemiştim, o kadar tok tuttu ki hiç acıkmadım akşama kadar. Arada yine yemeyi düşünüyorum. Ölçü olduktan sonra problem olmaz.

Olsun bu da çok iyi bir sonuç biraz olsun motive eder seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…