Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş.

Bikaç gündür yazabileceğim menü olmadı da o yüzden öyle yazdım dün sağlıklı beslenmişken yazıyım bari dedim

Geçmiş olsun canım

Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyemem gecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum

Aynı durum bende de var canım ama mecburen diyet yapacağız. 1 kilo verin demiyorum size 100 gram 300 gram verin yeter. Oturup koca bir tabak tatlı yememek lazım. Kriz geliyorsa bile bir lokmayla yetinmeyi bilmeliyiz.

Listedesin ama keşke ramazandan önce mezun olmaya çalışsaydın. O zaman rahat olurdun. Kaç kilon kaldı mezuniyetine?

Kırılacak canım bu merak etme. Bazen böyle şaşırtıyor vücut insanı. Haftaya daha iyi bir sonuç alacağına eminim. Bence bu sonuçta gayet güzel bir sonuç.

Geçen Cuma 53,8
Bugün 54,4
Fark +600 gr
1,12

Kızlar baZı zamanlar çok iyiydim motive oluyordum aslında çoğu zaman motive idim ama son 1 ayda yavaş yavaş azaldı motivasyonum çoğu zaman elimden geleni yaptım bazen nefsime yenik düştüm
Sonuçta şöyle böyle ite kaka istediğim görüntüye ve kiloya ulaştım bundan sonra sadece bölgesel çalışacağım ve yediklerime dikkat edeceğim Ramazan’da kilo verenlerden olurum büyük ihtimalle yalnız açacağım İftarımı ve yiyesin pek gelmez
Ama böyle bir sonuçla mezun olmak istemezdim hedefimdeki rakama ulaşamadım ama ben buralardayım sizi yalnız bırakmayacağım liste dışı devam ediyorum

Bildirim yapayım bari

Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60

Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç

Listedesin ama keşke ramazandan önce mezun olmaya çalışsaydın. O zaman rahat olurdun. Kaç kilon kaldı mezuniyetine?
aslında buraya gırerken mezuniyet vs bilmeden kafama gore 58 demiştim yani illa o kilodan sonra cıkcaz gıbı bısey bilmiyordum yoksa bu kadar dusuk soylemezdım kac olunca mezun olabiliyorum?
Yüzde = 2,70

Çok çok iyi canım tebrikler. Hedef kaç bildirmiştin mezun olabiliyormusun
hedefe daha 7 kilom var
Eki Görüntüle 2264892

Gecen hafta : 62.900
Bu hafta : 61.800
Giden : 1.100
Yuzde : 1.74 LAydLiNe

Daha iyi giderdi regli gelecek siskinlik ve yeme ataklarim oldu...

Yalnız senin tartı değişikliğin var. Aslında o durum önemli. Ama nasıl yapacağız. Geçen hafta da tartılmamıştın.
Evet geçen hafta tartılmadım eczanede bakanca 70.3 geldim tartı güzel aslında dijital ama farklı yerlerde farklı tattı sabit zemin buldum orda tartildim aynı geldim şuan tartılmadım henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…