Bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş.
günaydın kızlar ben ishal karın ağrısı mide bulantısı ile 3 gün geçirdim resmen ve küçük oğlumda hasta oldu . meğer ciddi salgın varmış. neyseki dün toparladım sabah kalkıp yürüyüşümü yaptım işe geldim... uzak kaldım buralardan baya kötüydüm oğlanda hasta olunca amann sıcaklarda cabası zaten...
kahvaltı hazırlıyorum yine haşlanmış 2 yumurta 1 i tüm birinini beyazı beyaz peynir 2 dilim ekmek ve domates salatalık yeşillik vs ile kahvaltımı yapacağım. 3 gündür beni rahatlatacak ne varsa diyet vs düşünmeden yedim
sabah 72 kilo geldimtartıda ama acaip ödemliyim yüzükklerimi takatamadan çıktım evden.
hayırlı cuma hürmetine dularımız kabul olsun...
(not işlerim öyle birikmiş ki son 2ç5 güne bakamadım henüz özür diliyorum hafifletip ancak bakabilirim. )
Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyememgecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum
Ayrıca cok bunaldım diyetten tam 4 ay bıttı dıyete girelive cok bunaldım
Omrumde en uzun dıyetım 1 ay surdu... Ramazan da diyet yapmak istemiyorum sadece abartmadan hersey den yıcem.. Ozellıkle makarna bulgur pilavı cok ozledım ve oructa abartmadan yıcem her ıstedgımı.. Heleki ıclı kofte bir ozledımkı
Bildirim yapayım bari
Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60
Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç
Selam canlar. Ben 71,7 geldim. 2 hafta önce de bi ara bu rakamı görmüştüm şu an daha iyi durumda olmam gerekirdi ama neden böyle oldu anlamıyorum. Neyse bundan sonra gider inşallah.
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 71,7
Fark 0,8
Yüzde %1,10
LAydLiNe
Kılo bildirimim
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.9
Gıden 1.800
Beraber kilo almışız. ..Geçen hafta : 67.9
Bu hafta : 68.8
İtinayla nasıl kilo alınır onu gösteriyorum size
Kılo bildirimim
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.9
Gıden 1.800
Beraber kilo almışız. ..gulsemmi aglasammi bilemedim
Beraber kilo almışız. ..gulsemmi aglasammi bilemedim
Selam canlar. Ben 71,7 geldim. 2 hafta önce de bi ara bu rakamı görmüştüm şu an daha iyi durumda olmam gerekirdi ama neden böyle oldu anlamıyorum. Neyse bundan sonra gider inşallah.
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 71,7
Fark 0,8
Yüzde %1,10
LAydLiNe
Bildirim yapayım bari
Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60
Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç
aslında buraya gırerken mezuniyet vs bilmeden kafama gore 58 demiştim yani illa o kilodan sonra cıkcaz gıbı bısey bilmiyordum yoksa bu kadar dusuk soylemezdımListedesin ama keşke ramazandan önce mezun olmaya çalışsaydın. O zaman rahat olurdun. Kaç kilon kaldı mezuniyetine?
hedefe daha 7 kilom varYüzde = 2,70
Çok çok iyi canım tebrikler. Hedef kaç bildirmiştin mezun olabiliyormusun
Eki Görüntüle 2264892
Gecen hafta : 62.900
Bu hafta : 61.800
Giden : 1.100
Yuzde : 1.74LAydLiNe
Daha iyi giderdi regli gelecek siskinlik ve yeme ataklarim oldu...
Evet geçen hafta tartılmadım eczanede bakanca 70.3 geldim tartı güzel aslında dijital ama farklı yerlerde farklı tattı sabit zemin buldum orda tartildim aynı geldim şuan tartılmadım henuzYalnız senin tartı değişikliğin var. Aslında o durum önemli. Ama nasıl yapacağız. Geçen hafta da tartılmamıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?