Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

madamhd güzel gelmiş hemde kaçamağı rağmen, supersin
Anka beslenme düzenini değiştirdin diye mi böyle acaba ol sun sen verirsin
papatya1994 ay ne guzel bi sonuç o oyleeee tebrik ederimmm❤❤
ada81 süper çok istikrarlısın böyle devam, .
Gonul83 mezun mu oluyorsun? Bence çok güzel kilo verdin önemli olan dengelemeyi ogrendin hiç üzülme bir dünya kilo verdin 1 kg mu kalacak

Şimdi ben 66.9 dun sonra bir hafta tartım olmadığı için bildirim yapamadım Hafta için de çarşamba falan 67.9 gorduman tartıyı sabitledim . Bu hafta kilom 66.8
Fark 100 gram ikiye bölünce yüzdem %0.07
LAydLiNe acilen kendimi toparlamak lazım çok kötü gidiyoruz hazirana 62 görmemiz lazimm

Hedefin kaçtı senin?

Bıde sabahları nesfıt yıyınce cok guzel kilo veriyorum onuda soyleyeyım
Normal kahvaltı gibi olmuyor acıkıyorsun ama bıseylere saldırmayıp aksamda duzgun beslenince guzel zayıflatıyo

Evet takimin yüz karasi geldi bu güzel bildirimlerinizi baltalamak istemezdim ama suraya not düsüyorum bu son + bildirisim.

Gecen hafta 84
Bu hafta 85
Fark +1
Yüzde -1.19

Herşeye rağmen yine de geçen haftaki kilondan eksisin bence önemli olan bu. Tebrikler canım.
Bildirim yapayım bari

Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60

Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç

Her eksi iyi bir sonuçtur :) Tebrikler.

Tamamdır Haziranda 62 kiloyuz

Eki Görüntüle 2264892

Gecen hafta : 62.900
Bu hafta : 61.800
Giden : 1.100
Yuzde : 1.74 LAydLiNe

Daha iyi giderdi regli gelecek siskinlik ve yeme ataklarim oldu...
Ada gerçekten çok iyi kilo verdin. Ben kilo vermeye çalışırken de burda beraberdik. Ben o zamanki kilom ile nerdeyse aynıyım. Sen benden 10 kilo daha azsın. Çok güzel iş başardın. Tebrik ederim.

Liste gerçekten insanı biraz daha tutuyor ben şimdi çıksam çok daha kötü olacak kendimi biliyorum nasılsa kimse beni takip etmiyor sorumluluğum kalmadı diyerek yerim de yerim şimdi çıksam ne şartla geri dönerim peki
Diyorum ki acaba 1,2 hafta daha mı kalsam nasılsa Ramazan fazla birşey yiyemem sahuru da öyle kuvvetli yapmam bir yumurta bira süt peynir gibi hafif kahvaltılıklar akşam bir tas yemek
Ne yapayım kızlar ne diyorsunuz
Ve bu hafta kim en çok kilo verirse ona buradan hediye gönderecektıim böyle bir yarışma yapalım mı ne dersiniz motive eder mi bizi çünkü fark ediyorum son 2,3 hafta herkesin motivasyonu gitmiş gibi habçvalardan mı sıkıldık mı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…