- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Eki Görüntüle 2264892
Gecen hafta : 62.900
Bu hafta : 61.800
Giden : 1.100
Yuzde : 1.74LAydLiNe
Daha iyi giderdi regli gelecek siskinlik ve yeme ataklarim oldu...
SuppeeerrrrEki Görüntüle 2264892
Geçen Cuma 53,8
Bugün 54,4
Fark +600 gr
1,12
Kızlar baZı zamanlar çok iyiydim motive oluyordum aslında çoğu zaman motive idim ama son 1 ayda yavaş yavaş azaldı motivasyonum çoğu zaman elimden geleni yaptım bazen nefsime yenik düştüm
Sonuçta şöyle böyle ite kaka istediğim görüntüye ve kiloya ulaştım bundan sonra sadece bölgesel çalışacağım ve yediklerime dikkat edeceğim Ramazan’da kilo verenlerden olurum büyük ihtimalle yalnız açacağım İftarımı ve yiyesin pek gelmez
Ama böyle bir sonuçla mezun olmak istemezdimhedefimdeki rakama ulaşamadım ama ben buralardayım sizi yalnız bırakmayacağım liste dışı devam ediyorum
Olan oldu artık unutmak lazım geçmişi. Önümüzdeki güzel günlere bakalım.
Eki Görüntüle 2264892
aslında buraya gırerken mezuniyet vs bilmeden kafama gore 58 demiştim yani illa o kilodan sonra cıkcaz gıbı bısey bilmiyordum yoksa bu kadar dusuk soylemezdımkac olunca mezun olabiliyorum?
hedefe daha 7 kilom var
53 idiHedefin kaçtı senin?
Selam canlar. Ben 71,7 geldim. 2 hafta önce de bi ara bu rakamı görmüştüm şu an daha iyi durumda olmam gerekirdi ama neden böyle oldu anlamıyorum. Neyse bundan sonra gider inşallah.
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 71,7
Fark 0,8
Yüzde %1,10
LAydLiNe
Bildirim yapayım bari
Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60
Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç
Kılo bildirimim
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.9
Gıden 1.800
Üzülme kaptan sen verince güzel veriyorsun.Çok iyi bir sonuç tebrikler gerçekten.
Geçen hafta : 67.9
Bu hafta : 68.8
İtinayla nasıl kilo alınır onu gösteriyorum size
Çok sağlıksız o ne gerek var ki. Amacımız kilo vermek mi sağlıklı beslenmek miBıde sabahları nesfıt yıyınce cok guzel kilo veriyorum onuda soyleyeyım
Normal kahvaltı gibi olmuyor acıkıyorsun ama bıseylere saldırmayıp aksamda duzgun beslenince guzel zayıflatıyo
Evet takimin yüz karasi geldibu güzel bildirimlerinizi baltalamak istemezdim ama suraya not düsüyorum bu son + bildirisim.
Gecen hafta 84
Bu hafta 85
Fark +1
Yüzde -1.19
Tamamdır Haziranda 62 kiloyuzŞimdi ben 66.9 dun sonra bir hafta tartım olmadığı için bildirim yapamadım Hafta için de çarşamba falan 67.9 gorduman tartıyı sabitledim . Bu hafta kilom 66.8
Fark 100 gram ikiye bölünce yüzdem %0.07
LAydLiNe acilen kendimi toparlamak lazım çok kötü gidiyoruz hazirana 62 görmemiz lazimm
Ada gerçekten çok iyi kilo verdin. Ben kilo vermeye çalışırken de burda beraberdik. Ben o zamanki kilom ile nerdeyse aynıyım. Sen benden 10 kilo daha azsın. Çok güzel iş başardın. Tebrik ederim.Eki Görüntüle 2264892
Ben de olurum ben de olurum benim neyim eksikTamamdır Haziranda 62 kiloyuz
Tamamdir not aldım kaptan bak haziranda 62 olacagizzzzTamamdır Haziranda 62 kiloyuz
Takıma başladığında kaç kiloydunaslında buraya gırerken mezuniyet vs bilmeden kafama gore 58 demiştim yani illa o kilodan sonra cıkcaz gıbı bısey bilmiyordum yoksa bu kadar dusuk soylemezdımkac olunca mezun olabiliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?