Evet takimin yüz karasi geldibu güzel bildirimlerinizi baltalamak istemezdim ama suraya not düsüyorum bu son + bildirisim.
Gecen hafta 84
Bu hafta 85
Fark +1
Yüzde -1.19
Liste gerçekten insanı biraz daha tutuyor ben şimdi çıksam çok daha kötü olacak kendimi biliyorum nasılsa kimse beni takip etmiyor sorumluluğum kalmadı diyerek yerim de yerim şimdi çıksam ne şartla geri dönerim peki
Diyorum ki acaba 1,2 hafta daha mı kalsam nasılsa Ramazan fazla birşey yiyemem sahuru da öyle kuvvetli yapmam bir yumurta bira süt peynir gibi hafif kahvaltılıklar akşam bir tas yemek
Ne yapayım kızlar ne diyorsunuz
Ve bu hafta kim en çok kilo verirse ona buradan hediye gönderecektıim böyle bir yarışma yapalım mı ne dersiniz motive eder mi bizi çünkü fark ediyorum son 2,3 hafta herkesin motivasyonu gitmiş gibi habçvalardan mı sıkıldık mı bilemiyorum
canim daha öncede söyledigim gibi son bi kac haftadir hicbisey yapmak gelmedi icimden ama artik iyiyim.cok sükür ,sabah kahvaltimi insan gibi yaptimBende bu aralar çok dağıttım ama ne kadar kaçırırsam kaçırıyım sporu hareketi bırakmadım. Yediğimi biraz da olsa eritmeye çalıştım ve faydasını da gördüm. Sanırım sen tamamen saldın kendini neyse ramazanda biraz toparlarsın inşallah.
Benim motivasyon eksikliğim hem evin dağınıklığı temizliği bitirememiş olmamdan hem de havaların güzel olması arkadaşlarla gezme tozma derken rahatça yeme isteği arkadaşlara ayak uydurma isteği olduğundan. Birde bir kısım kıyafetlerime girebiliyor olmam da etkiledi. Ramazanda toparlamam lazım bakalım ne yapcam. Bence çıkma listeden çünkü bu ara hepimiz dağıttık. Hep beraber toplayalım inşallah.
benim amacım kilo vermek cunku omur boyu saglıklı beslenemem diyet bitince yine beyaz pide ekmegı yıcem yine abur cubur yıcem bunlardan Bı omur kim uzak kalıyokıÇok sağlıksız o ne gerek var ki. Amacımız kilo vermek mi sağlıklı beslenmek mi
76 Yla basladımTakıma başladığında kaç kiloydun
Ne kadar yiyorsun nefsiti ? Bende bi ara sahurda yiyodum müüsli tarzi bayagi tok tutuyodu ama sonra yiyemedim sahur yapamiyorum ven ya migdem almiyo o yüzdende cok butkin oluyorum ama 5 kilo vermistimbenim amacım kilo vermek cunku omur boyu saglıklı beslenemem diyet bitince yine beyaz pide ekmegı yıcem yine abur cubur yıcem bunlardan Bı omur kim uzak kalıyokı
76 Yla basladım
Hosgelmis 6 larrSelam kızlar
Geçen hafta :70.7
Bu hafta :69.5
Fark :1.200
canim daha öncede söyledigim gibi son bi kac haftadir hicbisey yapmak gelmedi icimden ama artik iyiyim.cok sükür ,sabah kahvaltimi insan gibi yaptimbasladim artik.Zaten gecmeseydi bu halim cikacaktim listeden bildirim.yapmadan ama hazir yakalamisken birakmak istemiyorum
benim amacım kilo vermek cunku omur boyu saglıklı beslenemem diyet bitince yine beyaz pide ekmegı yıcem yine abur cubur yıcem bunlardan Bı omur kim uzak kalıyokı
76 Yla basladım
Selam kızlar
Geçen hafta :70.7
Bu hafta :69.5
Fark :1.200
Masallah kizlar cok güzel vermissiniz ,tebrik ederim hepinizi.
madamhd bi jac hafta önde olmanin tadini cikar,geliyorummm
Yarım kase koyuyorum ustunu gecene kadar da sut koyuyorum.. Bende kendimi bildim bileli sahur yapmadan oruc tutarım.. Bu ramazan diyet in verdıgı duygusal Açlıkla sahur yersem bılememNe kadar yiyorsun nefsiti ? Bende bi ara sahurda yiyodum müüsli tarzi bayagi tok tutuyodu ama sonra yiyemedim sahur yapamiyorum ven ya migdem almiyo o yüzdende cok butkin oluyorum ama 5 kilo vermistim
Hos geldin canimkullanıcı Adı : eskibilezik
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MASABAŞI :)
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı :YOK
Yaşadığınız şehir: BİLNMEZ :)
Boyunuz :1,60
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz : SU İÇEMEME VE TATLI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ÇOCUK İÇİN POLİKİSTİK OVERLİYİM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Evet, ama kritik yerde inşallah ramazanda kaybetmem:) Ben ramazanlarda genelde kilo alıyorum metebolizmam resmen duruyor inşallah bu sefer almamHosgelmis 6 larr
Benim.ekstra yaptigim.bosey degil iyi olmuyo aslinda ,bende bu sene iftardan korkuyorum.istahim cok acik normalde salata ve corba yetiyoduYarım kase koyuyorum ustunu gecene kadar da sut koyuyorum.. Bende kendimi bildim bileli sahur yapmadan oruc tutarım.. Bu ramazan diyet in verdıgı duygusal Açlıkla sahur yersem bılemem
kullanıcı Adı : eskibilezik
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MASABAŞI :)
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı :YOK
Yaşadığınız şehir: BİLNMEZ :)
Boyunuz :1,60
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz : SU İÇEMEME VE TATLI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ÇOCUK İÇİN POLİKİSTİK OVERLİYİM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Kendini sartlamq canim ,verirsib insallahEvet, ama kritik yerde inşallah ramazanda kaybetmem:) Ben ramazanlarda genelde kilo alıyorum metebolizmam resmen duruyor inşallah bu sefer almam
Bencede kal gönülGonul83 bence cikma listeden bi hafta daha durumuna bak o kadar kilo verip artiyla mezum olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?