Teşekkür ederim canım da ben daha önce de bu topikdeydim biliyorsun değil miÇok iyi başladın canım tebrikler.
Bu pko kilo uzerine etkisi buyuk demibende pkoluyum
Imlayi gec ,harfleri tutturabilsem yeticekİmla kuralları yerlerde
Teşekkür ederim canım da ben daha önce de bu topikdeydim biliyorsun değil mi
Onu da düşündüm de acaba onu mu demek istedi diye, uzun süre gelmeyince acaba unuttu mu beni diye de düşündüm:)Biliyorum tabi ki canım. Yazarken de aklıma geldi unuttum sanacak diyeyeni taşındın biliyorum yeniden diyete iyi başladın yani güzel dönüş oldu demek istedim
Hoşgeldin canım. Birinci sayfadaki kurallarımızı okudun mu? Hergün menü bildirme ve bol katılım öncelikli kurallarımız. Motivasyon için katılım şart
Onu da düşündüm de acaba onu mu demek istedi diye, uzun süre gelmeyince acaba unuttu mu beni diye de düşündüm:)
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 71.1
Bugün 71.1
O kadar çok dikkat ettim ki anlatamam. Resmen aç gezdim, aç yattım. Hiç gram veremedim. Dün regl oldum ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama canım sıkıldı yine
LAydLiNe
Benim derdim de zaten motvasyon olmak :) grup nasıl aktif mi
Yok canımm unutur muyum hiç
Regldendir canım sıkma canını
Ara ara sakinlik olsa da çoğunlukla gayet aktif bir grubuz canım.
ben pazartesi tam anlamıyla başlarım özellikle ramazanda geçen yıl çok güzel kilo verdim ama bu yıl baktım başlayamıyorum bende çareyi burda aramaya karar verdim :)
çocuklarla ne kadar temiz kalırsa artık ama büyük işler bitti en azından camları bile yalayan çocuklarım var babaları giderken camdan bakıyorlar öpücükler el sallamalar camlar boydan boya salyaYok canım merak etme bende yerimde sayıyorumgönlüm el vermedi seni arkada bırakmaya
Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler
Bence de fazla saldın kendini biran önce mezun ol bari.
Ohh ne mutlu sana. Temiz temiz otur evinde inşallah.
çok güZel evet heryer tertemiz ama ben yapsam daha güzel yaparım biraz uzun sürer ama çok detaylı yaparım bir dahakine çocukları bırakacağım ona baksın ben yapacağım hemde spor olur regl zamanıma getireceğim yoksa Ramazan’da kılımı kıpırdatmamHoş geldin Seda'cım aramıza. Ben Ebru.
Güzel menü olmuş ama keşke küçükte olsa bulgurlu dolmayı perşembe akşamı yemeseydin. Umarım yarın tartıyı etkilemez.
Ne kadar güzel bir duygu dimi
aynen herkeste var birşeyler baZı Kişiler çok güzel kilo veriyor bari onları etkilemeyelim Ramazan’da ben toparlayacağımıza inanıyorum suyu ihmal etmemek lazım ve en tehlikelisi tatlıyı fazla kaçırmamak ve Ramazan’ı evde geçirmek davetler çok tehlikeli olabilirBende bu aralar çok dağıttım ama ne kadar kaçırırsam kaçırıyım sporu hareketi bırakmadım. Yediğimi biraz da olsa eritmeye çalıştım ve faydasını da gördüm. Sanırım sen tamamen saldın kendini neyse ramazanda biraz toparlarsın inşallah.
Benim motivasyon eksikliğim hem evin dağınıklığı temizliği bitirememiş olmamdan hem de havaların güzel olması arkadaşlarla gezme tozma derken rahatça yeme isteği arkadaşlara ayak uydurma isteği olduğundan. Birde bir kısım kıyafetlerime girebiliyor olmam da etkiledi. Ramazanda toparlamam lazım bakalım ne yapcam. Bence çıkma listeden çünkü bu ara hepimiz dağıttık. Hep beraber toplayalım inşallah.
bırakma bence yolun uzun listeden çıkma fikri bile insanı kaçamak yapmaya itiyor bir şekilde bu ipi sıkı tutmamız lazımcanim daha öncede söyledigim gibi son bi kac haftadir hicbisey yapmak gelmedi icimden ama artik iyiyim.cok sükür ,sabah kahvaltimi insan gibi yaptimbasladim artik.Zaten gecmeseydi bu halim cikacaktim listeden bildirim.yapmadan ama hazir yakalamisken birakmak istemiyorum
ha şöyle ya tam benim kafadan hiç bir zaman böyle bir söz veremem tabiki eskisi gibi şuursuzca yemem çok şey öğrendim buradabenim amacım kilo vermek cunku omur boyu saglıklı beslenemem diyet bitince yine beyaz pide ekmegı yıcem yine abur cubur yıcem bunlardan Bı omur kim uzak kalıyokı
76 Yla basladım
vay vay gizli gizli geldin imzanı attın gittin helal olsun valla tebrik ederimSelam kızlar
Geçen hafta :70.7
Bu hafta :69.5
Fark :1.200
evet. güzel kilolar verip gururla mezun olacağım bir rakamda gitmek isterimGonul83 bence cikma listeden bi hafta daha durumuna bak o kadar kilo verip artiyla mezum olma
vermen gereken kilo az başarılı olacağına inanıyorum 2 ayda ipleri sıkı tutarsan mezun olursunkullanıcı Adı : eskibilezik
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MASABAŞI :)
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı :YOK
Yaşadığınız şehir: BİLNMEZ :)
Boyunuz :1,60
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz : SU İÇEMEME VE TATLI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ÇOCUK İÇİN POLİKİSTİK OVERLİYİM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
özleyeceğiz seni desene kaç gün var dönmesine ?Benim yine sabah 9 akşam 9 internet paketim bitti kızlar,
bildirime geç kalcam diye kaygı ettiğimden uyuyamadım 5 buçuktan beri ..
wc ye çıkıp tartıldım ve sabit geldim ..
9 a doğru biraz düşer sanırım ama
çok uyku bastı .çalar saat kurdum yattım kalkarsam son bildirimi yaparım ,yoksa sabit olarak yazarsınız olurmu?
Artı gelmediğim için mutluyum.
İnşallah sizin için iyi bi hafta olur ..görüşürüz
canım çok geçmiş olsun ...günaydın kızlar ben ishal karın ağrısı mide bulantısı ile 3 gün geçirdim resmen ve küçük oğlumda hasta oldu . meğer ciddi salgın varmış. neyseki dün toparladım sabah kalkıp yürüyüşümü yaptım işe geldim... uzak kaldım buralardan baya kötüydüm oğlanda hasta olunca amann sıcaklarda cabası zaten...
kahvaltı hazırlıyorum yine haşlanmış 2 yumurta 1 i tüm birinini beyazı beyaz peynir 2 dilim ekmek ve domates salatalık yeşillik vs ile kahvaltımı yapacağım. 3 gündür beni rahatlatacak ne varsa diyet vs düşünmeden yedim
sabah 72 kilo geldimtartıda ama acaip ödemliyim yüzükklerimi takatamadan çıktım evden.
hayırlı cuma hürmetine dularımız kabul olsun...
(not işlerim öyle birikmiş ki son 2ç5 güne bakamadım henüz özür diliyorum hafifletip ancak bakabilirim. )
bu haftada da ramazan bakalım vucudlar ne tepki verecek kaptanım.. bazen ilk hafta vucud kendini kitliyor yeni düzene alışmaya çalışıyor sonra eksiler gelmeye başlıyor.... inşallah haftaya hepimiz güzel sonuç alırız...Günaydın kızlar
Bugün ne yapıyoruz hep birlikte biliyor musunuz?
Geçen haftayı iyi kötü her haliyle unutuyoruz, yepyeni bir güne başlıyoruz. Anlaştık mı?
Hosgeldin takim gayet iyi bizim her gün mutlaka menü atıyoruz içtiğimiz suyu ekliyoruz bir birimizin menüsüne yorum yapıyoruz mesela ben ilk geldiğimde rezalet beslneirdim şimdi alıştım takım sayesinde iyiyi kötüyü gördüm. .zaten verecek kilon az 2 aya hallolurben pazartesi tam anlamıyla başlarım özellikle ramazanda geçen yıl çok güzel kilo verdim ama bu yıl baktım başlayamıyorum bende çareyi burda aramaya karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?