Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyorum tabi ki canım. Yazarken de aklıma geldi unuttum sanacak diye yeni taşındın biliyorum yeniden diyete iyi başladın yani güzel dönüş oldu demek istedim
Onu da düşündüm de acaba onu mu demek istedi diye, uzun süre gelmeyince acaba unuttu mu beni diye de düşündüm:)

Onu da düşündüm de acaba onu mu demek istedi diye, uzun süre gelmeyince acaba unuttu mu beni diye de düşündüm:)

Yok canımm unutur muyum hiç

Regldendir canım sıkma canını

Benim derdim de zaten motvasyon olmak :) grup nasıl aktif mi

Ara ara sakinlik olsa da çoğunlukla gayet aktif bir grubuz canım.

Yok canımm unutur muyum hiç

Regldendir canım sıkma canını

Ara ara sakinlik olsa da çoğunlukla gayet aktif bir grubuz canım.

ben pazartesi tam anlamıyla başlarım özellikle ramazanda geçen yıl çok güzel kilo verdim ama bu yıl baktım başlayamıyorum bende çareyi burda aramaya karar verdim :)

çocuklarla ne kadar temiz kalırsa artık ama büyük işler bitti en azından camları bile yalayan çocuklarım var babaları giderken camdan bakıyorlar öpücükler el sallamalar camlar boydan boya salya
Çok saldım çok ama Ramazan’da böyle yemelerim olamayacak sahurla iftar arası pek yok çünkü
Hoş geldin Seda'cım aramıza. Ben Ebru.
Güzel menü olmuş ama keşke küçükte olsa bulgurlu dolmayı perşembe akşamı yemeseydin. Umarım yarın tartıyı etkilemez.
Ne kadar güzel bir duygu dimi
çok güZel evet heryer tertemiz ama ben yapsam daha güzel yaparım biraz uzun sürer ama çok detaylı yaparım bir dahakine çocukları bırakacağım ona baksın ben yapacağım hemde spor olur regl zamanıma getireceğim yoksa Ramazan’da kılımı kıpırdatmam
aynen herkeste var birşeyler baZı Kişiler çok güzel kilo veriyor bari onları etkilemeyelim Ramazan’da ben toparlayacağımıza inanıyorum suyu ihmal etmemek lazım ve en tehlikelisi tatlıyı fazla kaçırmamak ve Ramazan’ı evde geçirmek davetler çok tehlikeli olabilir
bırakma bence yolun uzun listeden çıkma fikri bile insanı kaçamak yapmaya itiyor bir şekilde bu ipi sıkı tutmamız lazım
benim amacım kilo vermek cunku omur boyu saglıklı beslenemem diyet bitince yine beyaz pide ekmegı yıcem yine abur cubur yıcem bunlardan Bı omur kim uzak kalıyokı

76 Yla basladım
ha şöyle ya tam benim kafadan hiç bir zaman böyle bir söz veremem tabiki eskisi gibi şuursuzca yemem çok şey öğrendim burada
2 lt su içmek
akşam belli saatten sonra birşey yememek
Hareketi arttırmak
Kilo aldıracak ve aldırmayacak yiyecekleri bilmek
Yeşil çaya alışmak
Diyeti bozduğumda nasıl dengeleyeceğim bilmek

Selam kızlar
Geçen hafta :70.7
Bu hafta :69.5
Fark :1.200
vay vay gizli gizli geldin imzanı attın gittin helal olsun valla tebrik ederim
Gonul83 bence cikma listeden bi hafta daha durumuna bak o kadar kilo verip artiyla mezum olma
evet. güzel kilolar verip gururla mezun olacağım bir rakamda gitmek isterim
Şuanki rakamla meZun olmak beni üzer başarızışmışım gibi hissettiriyor
vermen gereken kilo az başarılı olacağına inanıyorum 2 ayda ipleri sıkı tutarsan mezun olursun
Buraya sık sık uğra olur mu hoşgeldin
Bende günde 1-2 bardak su içerdim şimdi 2 saatte bir 300 ml su içiyorum toplam2 lt geçiyor alıştım artık

özleyeceğiz seni desene kaç gün var dönmesine ?

canım çok geçmiş olsun ...

Günaydın kızlar

Bugün ne yapıyoruz hep birlikte biliyor musunuz?

Geçen haftayı iyi kötü her haliyle unutuyoruz, yepyeni bir güne başlıyoruz. Anlaştık mı?
bu haftada da ramazan bakalım vucudlar ne tepki verecek kaptanım.. bazen ilk hafta vucud kendini kitliyor yeni düzene alışmaya çalışıyor sonra eksiler gelmeye başlıyor.... inşallah haftaya hepimiz güzel sonuç alırız...

ben pazartesi tam anlamıyla başlarım özellikle ramazanda geçen yıl çok güzel kilo verdim ama bu yıl baktım başlayamıyorum bende çareyi burda aramaya karar verdim :)
Hosgeldin takim gayet iyi bizim her gün mutlaka menü atıyoruz içtiğimiz suyu ekliyoruz bir birimizin menüsüne yorum yapıyoruz mesela ben ilk geldiğimde rezalet beslneirdim şimdi alıştım takım sayesinde iyiyi kötüyü gördüm. .zaten verecek kilon az 2 aya hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…