Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyemem gecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum
ramazanda en iyi tatlı hurma hurmdan çok güzel tarifler var videoları izle canım.... top top harika görünüyor...

ben bazen kendimden utanıyorum açıkcası Peygamber efendimiz 2 hurma ile orucunu açarken ben ramzanda o kadar çok yemek yiyiorum ki yaptığım aç gözlülük aslında bunu hep hatırlatırım kendime...

Bu 3 haftadır senin vucuda bısey oldu
Neyse saglık olsun ınsallah ramazanda verenler kervanındasındır.. Ben ramazanda su ıcsemde yarıyor.. kilo alanlar grubundayım
Belkide bu yuzden diyet yapmak ıstemıyorumdur
benim çok değişken her ramazan vucud başka tepkiler veriyor .. bir ramzan 5 kilo verdim üstelik pidelere sarelle sürdüm sürdüm yedim o yıl bende çok şaşırmıştım... bir yıl , 2-3 kilo vermiştim... geçtiğimiz ramazan sadece 2 kilo zor vermiştim...

oyy oyyy hemşerim bizim oraların içli köftesini bende özledim ama ben açamıyorum... malatyaya gidince herkesten bu yemeği istiyorum hahahahadıyamanda malatya gibi yapıyor o yüzden hemşerimsin çok yakınız

Birde benim hep sabit olduğum bir kilo 54. -55
Aslımda bunun arkasına sığınmıyorum bu aralar hiç dikkat etmedim etseydim hedefime çoktannnn ulaşmıştım

geçen tvde bir doktoru dinledim ne çorbası diyor çorba içmeyin direkt ana yemekle başlayın diyor herkes bişey diyor valla.... benimde çorbayla hiç aram yok bende hep ramazanda ana yemekle başlarım.....anca iftara davetliysem ayıp olmasın diye içerim hahah

En azindan hep vermissin

hoşgeldin canım özledik seniiiiii hadi inşallah hedefe doğru tam gaz devam

Günaydinnn hayirli cumalar Tartinin yüzünüzü güldürdügü bir cuma olsun insallah.
Ben artiyim malesef biraz bekleyecegim iner biraz belki
olsun canım yeni yeniden başlıyorsun yeterki yılma gidecek bu kilolalar... bazen insanın hayatında inişler çıkışlar olabilir inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur...

ben pazartesi tam anlamıyla başlarım özellikle ramazanda geçen yıl çok güzel kilo verdim ama bu yıl baktım başlayamıyorum bende çareyi burda aramaya karar verdim :)
Ramazan’da nasıl kilo verdiğimi veya aldığımı hatırlamıyorum evimde baskül vardı ama hiç umrumda olmadığı için tartılmadım
Nasıl kilo verdin söylermisin
Pazartesi kilonu bize bildir olur mu ayrıca beden ölçülerini de alsan iyi olur 1 ay sonra bakalım ne olmış

Bildirim yapayım bari

Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60

Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç
tebrikler canım sonuçta haftan iyi geçmemiş ona rağmen eksi gayet güzel

Geçen hafta : 67.9

Bu hafta : 68.8

İtinayla nasıl kilo alınır onu gösteriyorum size
sen ki zamanında benim şimdiki kilomda gezinir dururdun .... bende hep senin kilonu gördükçe bende bu kiloyu görürmüyüm acep derdim....
hadi kaptanım toparlanma zamanı sen çok şasnlısın metabolizman diyete güzel cevap veriyor artık kaçamak yokkkk ;)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…