ramazanda en iyi tatlı hurma hurmdan çok güzel tarifler var videoları izle canım.... top top harika görünüyor...Oruc geldı kaptanım orucluyken kendımı frenleyememgecen gun ıkı gun oruc tuttum dedım yok ramazanda diyet yapamam .. Ciddi anlamda tatlı krizim oldu ne olacak ramazan da kilo durumum merak ediyorum
olsun canım yılmak yok devamYeniden tartıldım sabitim
ben hep öyle yaparım vakti olan tüm arkadaşlarada tavsiye ederim uyanır uyanmaz tartılmayın azcık evi toparlayın bi vucud şişliği atsın....Buda iyi aslında uyandıran 1 saat sonra tartışmak daha iyi vücut sisligini atıyor fark oluyor tartida
benim çok değişken her ramazan vucud başka tepkiler veriyor .. bir ramzan 5 kilo verdim üstelik pidelere sarelle sürdüm sürdüm yedim o yıl bende çok şaşırmıştım... bir yıl , 2-3 kilo vermiştim... geçtiğimiz ramazan sadece 2 kilo zor vermiştim...Bu 3 haftadır senin vucuda bısey oldu
Neyse saglık olsunınsallah ramazanda verenler kervanındasındır.. Ben ramazanda su ıcsemde yarıyor.. kilo alanlar grubundayım
Belkide bu yuzden diyet yapmak ıstemıyorumdur
oyy oyyy hemşerim bizim oraların içli köftesini bende özledim ama ben açamıyorum... malatyaya gidince herkesten bu yemeği istiyorum hahahahAyrıca cok bunaldım diyetten tam 4 ay bıttı dıyete girelive cok bunaldım
Omrumde en uzun dıyetım 1 ay surdu... Ramazan da diyet yapmak istemiyorum sadece abartmadan hersey den yıcem.. Ozellıkle makarna bulgur pilavı cok ozledım ve oructa abartmadan yıcem her ıstedgımı.. Heleki ıclı kofte bir ozledımkı
geçen tvde bir doktoru dinledim ne çorbası diyor çorba içmeyin direkt ana yemekle başlayın diyor herkes bişey diyor valla.... benimde çorbayla hiç aram yok bende hep ramazanda ana yemekle başlarım.....anca iftara davetliysem ayıp olmasın diye içerim hahahBa k iftarı soyle yapacaksın hurmanı suyla beraber yiyip içeceksin daha sonra çorbanı içeceksin bir 10 dakika ara vereceksin Ondan sonra ana yemeğini yiyeceksin diyetisyenim böyle söylüyor o zaman tokluk hissi olusuyor yemege saldirmiyorsun bi de böyle dene bakalım
En azindan hep vermissinbenim çok değişken her ramazan vucud başka tepkiler veriyor .. bir ramzan 5 kilo verdim üstelik pidelere sarelle sürdüm sürdüm yedim o yıl bende çok şaşırmıştım... bir yıl , 2-3 kilo vermiştim... geçtiğimiz ramazan sadece 2 kilo zor vermiştim...
hoşgeldin canım özledik seniiiiiiGünaydın çok sevgili arkadaşlarım, artık burdayım. Sizleri çok özledim.
Bu hafta iyice dinlendim, Ramazan öncesi yarım kalan işlerimi tamamladım. Daha enerjik ve motive bir şekilde geldim. Kimse tutamaz artım beni
olsun canım yeni yeniden başlıyorsun yeterki yılma gidecek bu kilolalar... bazen insanın hayatında inişler çıkışlar olabilir inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur...Günaydinnn hayirli cumalarTartinin yüzünüzü güldürdügü bir cuma olsun insallah.
Ben artiyim malesef biraz bekleyecegim iner biraz belki
Pazar canimBiz ilk olarak ne zaman sahura kalkacağız
tebrikler canımmmmSelam canlar. Ben 71,7 geldim. 2 hafta önce de bi ara bu rakamı görmüştüm şu an daha iyi durumda olmam gerekirdi ama neden böyle oldu anlamıyorum. Neyse bundan sonra gider inşallah.
Geçen hafta 72,5
Bu hafta 71,7
Fark 0,8
Yüzde %1,10
LAydLiNe
Ramazan’da nasıl kilo verdiğimi veya aldığımı hatırlamıyorum evimde baskül vardı ama hiç umrumda olmadığı için tartılmadımben pazartesi tam anlamıyla başlarım özellikle ramazanda geçen yıl çok güzel kilo verdim ama bu yıl baktım başlayamıyorum bende çareyi burda aramaya karar verdim :)
tebrikler canım sonuçta haftan iyi geçmemiş ona rağmen eksi gayet güzelBildirim yapayım bari
Geçen hafta = 83,4
Güncel = 82,9
Fark = 0,5
Yüzde = 0,60
Berbat geçen bir haftadan sonra çok çok iyi bir sonuç
wawwww harikasın papatyammmmKılo bildirimim
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.9
Gıden 1.800
Ben karışmam sen kendin ver kararını
sen ki zamanında benim şimdiki kilomda gezinir dururdun .... bende hep senin kilonu gördükçe bende bu kiloyu görürmüyüm acep derdim....Geçen hafta : 67.9
Bu hafta : 68.8
İtinayla nasıl kilo alınır onu gösteriyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?