Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende misafirlikte yarım kase içerim bana gelenlerede tepeli doldurmam gözüm hep ana yemekte olur :kk70
Ben karışmam sen kendin ver kararını
Tabi kendim vereceğim de fikir olması için danıştım siZe tecrübenizden faydalanmak istedim

canım , kilo verikçe bi rahatlama bi boşlama oluyor sende onu yaşıyorsun şuan ama ben inanıyorum ramazanda daha iyi kilo verirsin tabiii fazla cıss yememek şartıyla..

sağol canım inşallah 12 temmuz da 56 olurum.... memlekete gidecem

canım , kilo verikçe bi rahatlama bi boşlama oluyor sende onu yaşıyorsun şuan ama ben inanıyorum ramazanda daha iyi kilo verirsin tabiii fazla cıss yememek şartıyla..
Evet muhakkak ki Ramazan’da herzzaman yediğimden daha az yerim ama gecenin bir vakti yiyip yatmak bizde ne gibi değişiklikler getirecek bakalım

Bıde sabahları nesfıt yıyınce cok guzel kilo veriyorum onuda soyleyeyım
Normal kahvaltı gibi olmuyor acıkıyorsun ama bıseylere saldırmayıp aksamda duzgun beslenince guzel zayıflatıyo
nesfiti sütle mi tuketiyorsun canım , yoğurtlada yiyen var merak ettim..

Ada gerçekten çok iyi kilo verdin. Ben kilo vermeye çalışırken de burda beraberdik. Ben o zamanki kilom ile nerdeyse aynıyım. Sen benden 10 kilo daha azsın. Çok güzel iş başardın. Tebrik ederim.
çook teşekkür ederim canım inşallah sende en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın....

daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum kesinlikle kal hedefini görmeden çıkma listeden...

hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler...
bende polikistik overliydim... dr bana senin çocuğun tedavi olmazsan olmaz bile demişti... ama 21 gün soğan kürü yaptım çocuk içinde değil yeterki regli olayım çatlıyordum karnım davul gibi oluyordu.... soğan suyu yaptım o ay çok güzel regli oldum sonra hamile kalmışım.... biz nasılsa çocuk olmaz diye düşündük tedavi dedi ya doktor bi baktım hamile kalmışım...

bence çok büyük hedefler koymayın canım ben bu diyetimde hep küçük küçük hedefler koydum beni daha çok motive etti...önümüzde ramazan var ve sporsuz bir ay olabilir...
63.00 olabilir ama bence ideal bir hedef 1 ayda 4 kilo vermem gerekiyo bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…