geçen hafta kaçtın ki ?Kızlar geçen haftaki kilomu hatirlayamadim ben ya ama hafta içi 73 u gördüğümü biliyorum. 72 li biseydi bence. Bugün 72 çıktımLAydLiNe
72geçen hafta kaçtın ki ?
bende misafirlikte yarım kase içerim bana gelenlerede tepeli doldurmamgeçen tvde bir doktoru dinledim ne çorbası diyor çorba içmeyin direkt ana yemekle başlayın diyor herkes bişey diyor valla.... benimde çorbayla hiç aram yok bende hep ramazanda ana yemekle başlarım.....anca iftara davetliysem ayıp olmasın diye içerim hahah
Tabi kendim vereceğim de fikir olması için danıştım siZe tecrübenizden faydalanmak istedimBen karışmam sen kendin ver kararını
canım , kilo verikçe bi rahatlama bi boşlama oluyor sende onu yaşıyorsun şuan ama ben inanıyorum ramazanda daha iyi kilo verirsin tabiii fazla cıss yememek şartıyla..Geçen Cuma 53,8
Bugün 54,4
Fark +600 gr
1,12
Kızlar baZı zamanlar çok iyiydim motive oluyordum aslında çoğu zaman motive idim ama son 1 ayda yavaş yavaş azaldı motivasyonum çoğu zaman elimden geleni yaptım bazen nefsime yenik düştüm
Sonuçta şöyle böyle ite kaka istediğim görüntüye ve kiloya ulaştım bundan sonra sadece bölgesel çalışacağım ve yediklerime dikkat edeceğim Ramazan’da kilo verenlerden olurum büyük ihtimalle yalnız açacağım İftarımı ve yiyesin pek gelmez
Ama böyle bir sonuçla mezun olmak istemezdimhedefimdeki rakama ulaşamadım ama ben buralardayım sizi yalnız bırakmayacağım liste dışı devam ediyorum
sağol canım inşallah 12 temmuz da 56 olurum.... memlekete gidecem@madamhd güzel gelmiş hemde kaçamağı rağmen, supersin
Anka beslenme düzenini değiştirdin diye mi böyle acaba ol sun sen verirsin
@papatya1994 ay ne guzel bi sonuç o oyleeee tebrik ederimmm❤❤
ada81 süper çok istikrarlısın böyle devam, .
Gonul83 mezun mu oluyorsun? Bence çok güzel kilo verdin önemli olan dengelemeyi ogrendin hiç üzülme bir dünya kilo verdin 1 kg mu kalacak
Evet muhakkak ki Ramazan’da herzzaman yediğimden daha az yerim ama gecenin bir vakti yiyip yatmak bizde ne gibi değişiklikler getirecek bakalımcanım , kilo verikçe bi rahatlama bi boşlama oluyor sende onu yaşıyorsun şuan ama ben inanıyorum ramazanda daha iyi kilo verirsin tabiii fazla cıss yememek şartıyla..
beyinde bitirmek gerekiyor kaptanım , birazda sabırMaşallah maşallah çok güzel bir sonuç. Demek ki neymiş Adaaaaaaaaaaa isteyince oluyormuş
Şimdi hep demek istediğimi anladın mı?
Süper olmuş. Yazında ne kadar güzelmişKendime böyle birşey yaptım hafta hafta kilomu takip edeceğim duraklama vs olur Onları da hesaba kattım 3 4 aylık bi program yaptım
nesfiti sütle mi tuketiyorsun canım , yoğurtlada yiyen var merak ettim..Bıde sabahları nesfıt yıyınce cok guzel kilo veriyorum onuda soyleyeyım
Normal kahvaltı gibi olmuyor acıkıyorsun ama bıseylere saldırmayıp aksamda duzgun beslenince guzel zayıflatıyo
hadi başlıyoruz mumuuuuuuuuEvet takimin yüz karasi geldibu güzel bildirimlerinizi baltalamak istemezdim ama suraya not düsüyorum bu son + bildirisim.
Gecen hafta 84
Bu hafta 85
Fark +1
Yüzde -1.19
Teşekkür ederim sende denesene a101de bu not defterleri 15 tlden 5tlye düştü sırf bunun için aldım her hafta takip etmek içinSüper olmuş. Yazında ne kadar güzelmiş
çook teşekkür ederim canımAda gerçekten çok iyi kilo verdin. Ben kilo vermeye çalışırken de burda beraberdik. Ben o zamanki kilom ile nerdeyse aynıyım. Sen benden 10 kilo daha azsın. Çok güzel iş başardın. Tebrik ederim.
Benim diyet ajandam var ama yazmaya üşeniyorumTeşekkür ederim sende denesene a101de bu not defterleri 15 tlden 5tlye düştü sırf bunun için aldım her hafta takip etmek için
bence çok büyük hedefler koymayın canım ben bu diyetimde hep küçük küçük hedefler koydum beni daha çok motive etti...önümüzde ramazan var ve sporsuz bir ay olabilir...Tamamdir not aldım kaptan bak haziranda 62 olacagizzzz
daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum kesinlikle kal hedefini görmeden çıkma listeden...Liste gerçekten insanı biraz daha tutuyor ben şimdi çıksam çok daha kötü olacak kendimi biliyorum nasılsa kimse beni takip etmiyor sorumluluğum kalmadı diyerek yerim de yerim şimdi çıksam ne şartla geri dönerim peki
Diyorum ki acaba 1,2 hafta daha mı kalsam nasılsa Ramazan fazla birşey yiyemem sahuru da öyle kuvvetli yapmam bir yumurta bira süt peynir gibi hafif kahvaltılıklar akşam bir tas yemek
Ne yapayım kızlar ne diyorsunuz
Ve bu hafta kim en çok kilo verirse ona buradan hediye gönderecektıim böyle bir yarışma yapalım mı ne dersiniz motive eder mi bizi çünkü fark ediyorum son 2,3 hafta herkesin motivasyonu gitmiş gibi habçvalardan mı sıkıldık mı bilemiyorum
çok güzel eksi canım tebriklerSelam kızlar
Geçen hafta :70.7
Bu hafta :69.5
Fark :1.200
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler...kullanıcı Adı : eskibilezik
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MASABAŞI :)
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı :YOK
Yaşadığınız şehir: BİLNMEZ :)
Boyunuz :1,60
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz : SU İÇEMEME VE TATLI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ÇOCUK İÇİN POLİKİSTİK OVERLİYİM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
bende öyle hızlı yazacam diye hep yanlış yazıyorum bazen düzeltiyorum bazende üşeniyorum aman öyle kalsın diyorumNe cok yanlis yaziyom ya
63.00 olabilir ama bence ideal bir hedef 1 ayda 4 kilo vermem gerekiyo bunun içinbence çok büyük hedefler koymayın canım ben bu diyetimde hep küçük küçük hedefler koydum beni daha çok motive etti...önümüzde ramazan var ve sporsuz bir ay olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?