hiç canını sıkma canım , regliden olabilir sen ısrarla sağlıklı beslenmeye devam et birden gidecek....Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 71.1
Bugün 71.1
O kadar çok dikkat ettim ki anlatamam. Resmen aç gezdim, aç yattım. Hiç gram veremedim. Dün regl oldum ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama canım sıkıldı yine
LAydLiNe
Ben dün mom jean almıştım o geldi pantolona bayıldım şuana kadar o kadar pantolon almışımdır bu kadar güzel bir jean kumaşı dokusu görmedim dünde rüyamda onu Gördüm ajanda yaptım kendime dün girmek için 27 bedendi içine giremedim totomda kaldı pantolonBenim diyet ajandam var ama yazmaya üşeniyorum
aktiflik hepimizin elinde... bazen yeni gelen arkadaşlar bir ceee deyip günlerce takıma gelmiyorlar canım... inşallah sende aktif katılırsın....Benim derdim de zaten motvasyon olmak :) grup nasıl aktif mi
Cuma yı 72 diye hatırlıyorum canım. Sabitim sanırım. Ama salı günü 73 u gördümgeçen hafta kaçtın ki ?
bakalım bu ramazan ne gösterecekEn azindan hep vermissin
üşenmesen gayet güzel ben şahsen üşenirdim hahahaKendime böyle birşey yaptım hafta hafta kilomu takip edeceğim duraklama vs olur Onları da hesaba kattım 3 4 aylık bi program yaptım
İnşallah güzel şeyler gösterir artık 65 altı görmek istiyorum birde bu havalar da yemek yiyemem ben fazla sanki o yemek de beni yer o yüzden 2 öğün bir araya geçeceğim senin sisteme ablabakalım bu ramazan ne gösterecek
İnşallah öyledir canım Ben de öyle umuyorum. Çünkü inan çok dikkat ettim. Örneğin sana dünkünü menümü yazayım;Regldendir canım sıkma canını
çook teşekkür ederim canıminşallah sende en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın....
hiç canını sıkma canım , regliden olabilir sen ısrarla sağlıklı beslenmeye devam et birden gidecek....
Umarım öyle olur
Yalnız kahve bazı kişilerde ödem yapıyor ve selülit yaparmış çok içmek ben sana diyeyim de belki bir faydası olur biraz azalt istersenİnşallah öyledir canım Ben de öyle umuyorum. Çünkü inan çok dikkat ettim. Örneğin sana dünkünü menümü yazayım;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
7-8 zeytin
Yarımd omates
Yarım salatalık
Bitki çayı
Öğle
Filtre kahve sütlü
Akşam saat 17:00'de
Bir tane kabak haşlama
2 yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00'de de bir tane daha filtre kahve
Su da içiyorum. abartı birşey yemedim. İnan aç yatıyorum. Ama bir yerde hata yapıyorum sanırım.
evet ideali ayda 4 kilo vermek ama bu ay ramazan vucud nasıl tepkiler verecek onu bilmiyoruz o yüzden dedim hedefini az tut... normal aylarda 4 kilo verebilirsin canım63.00 olabilir ama bence ideal bir hedef 1 ayda 4 kilo vermem gerekiyo bunun için
Yediklerin çok az olunca kıtlık moduna girmiş olmasın. Sürekli aç hissedersen beyin geleni depolarİnşallah öyledir canım Ben de öyle umuyorum. Çünkü inan çok dikkat ettim. Örneğin sana dünkünü menümü yazayım;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
7-8 zeytin
Yarımd omates
Yarım salatalık
Bitki çayı
Öğle
Filtre kahve sütlü
Bir tane kabak haşlama
2 yemek kaşığı yoğurt
Su da içiyorum. abartı birşey yemedim. İnan aç yatıyorum. Ama bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Tamamdır 65 diyelim o Zamanevet ideali ayda 4 kilo vermek ama bu ay ramazan vucud nasıl tepkiler verecek onu bilmiyoruz o yüzden dedim hedefini az tut... normal aylarda 4 kilo verebilirsin canım
artıları temizlemişsin gayet güzel canım... hadi bundan sonra gelsin eksilerrrrCuma yı 72 diye hatırlıyorum canım. Sabitim sanırım. Ama salı günü 73 u gördüm
canım öğle kahve yerine 4 yk yoğurt içine zerdaçal koy bir çay kaşığı ... bunun bana faydası oldu ben buna inanıyorum... inan çooook tok tutuyor.... arada zencefilde koydum ... biliyorsun yoğurt iyi yağ yakıyor...İnşallah öyledir canım Ben de öyle umuyorum. Çünkü inan çok dikkat ettim. Örneğin sana dünkünü menümü yazayım;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
7-8 zeytin
Yarımd omates
Yarım salatalık
Bitki çayı
Öğle
Filtre kahve sütlü
Bir tane kabak haşlama
2 yemek kaşığı yoğurt
Olabilir canım. Çünkü ekstradan tükettiğim sadece o var.Yalnız kahve bazı kişilerde ödem yapıyor ve selülit yaparmış çok içmek ben sana diyeyim de belki bir faydası olur biraz azalt istersen
Evet nerdeyse 1 aydır bu şekilde besleniyorum. Dediğin gibi olmuş olabilir. Ama şu anda ne yapmam lazım o zaman. Çok yersem de yine kilo alırımYediklerin çok az olunca kıtlık moduna girmiş olmasın. Sürekli aç hissedersen beyin geleni depolar
Güzel öğün olabilir dediğin gibi zaten yoğurdu severim.canım öğle kahve yerine 4 yk yoğurt içine zerdaçal koy bir çay kaşığı ... bunun bana faydası oldu ben buna inanıyorum... inan çooook tok tutuyor.... arada zencefilde koydum ... biliyorsun yoğurt iyi yağ yakıyor...
akşamlarıda sadece 1. çay bardağı kefir iç yat bunun ikisini bir yap canım bakalım neler olacak...Güzel öğün olabilir dediğin gibi zaten yoğurdu severim.
Kolay gelsinevet sevgili takımım beni bekleyen bir ıspanak var gidip onu yıkayacam... güya geçenlerde almıştım bu son ıspanak demiştim ev halkına ama pazarda kendim kaşındım yine aldım...kıymalı ıspanak kavurması yapacam biraz yemeklerimi halledeyim onlar pişerken yine gelirim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?