Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hiç canını sıkma canım , regliden olabilir sen ısrarla sağlıklı beslenmeye devam et birden gidecek....

Benim diyet ajandam var ama yazmaya üşeniyorum
Ben dün mom jean almıştım o geldi pantolona bayıldım şuana kadar o kadar pantolon almışımdır bu kadar güzel bir jean kumaşı dokusu görmedim dünde rüyamda onu Gördüm ajanda yaptım kendime dün girmek için 27 bedendi içine giremedim totomda kaldı pantolon

Regldendir canım sıkma canını
İnşallah öyledir canım Ben de öyle umuyorum. Çünkü inan çok dikkat ettim. Örneğin sana dünkünü menümü yazayım;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
7-8 zeytin
Yarımd omates
Yarım salatalık
Bitki çayı

Öğle
Filtre kahve sütlü

Akşam saat 17:00'de
Bir tane kabak haşlama
2 yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00'de de bir tane daha filtre kahve
Su da içiyorum. abartı birşey yemedim. İnan aç yatıyorum. Ama bir yerde hata yapıyorum sanırım.
çook teşekkür ederim canım inşallah sende en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın....
hiç canını sıkma canım , regliden olabilir sen ısrarla sağlıklı beslenmeye devam et birden gidecek....

Umarım öyle olur

Yalnız kahve bazı kişilerde ödem yapıyor ve selülit yaparmış çok içmek ben sana diyeyim de belki bir faydası olur biraz azalt istersen

Yediklerin çok az olunca kıtlık moduna girmiş olmasın. Sürekli aç hissedersen beyin geleni depolar

canım öğle kahve yerine 4 yk yoğurt içine zerdaçal koy bir çay kaşığı ... bunun bana faydası oldu ben buna inanıyorum... inan çooook tok tutuyor.... arada zencefilde koydum ... biliyorsun yoğurt iyi yağ yakıyor...

Yalnız kahve bazı kişilerde ödem yapıyor ve selülit yaparmış çok içmek ben sana diyeyim de belki bir faydası olur biraz azalt istersen
Olabilir canım. Çünkü ekstradan tükettiğim sadece o var.
Yediklerin çok az olunca kıtlık moduna girmiş olmasın. Sürekli aç hissedersen beyin geleni depolar
Evet nerdeyse 1 aydır bu şekilde besleniyorum. Dediğin gibi olmuş olabilir. Ama şu anda ne yapmam lazım o zaman. Çok yersem de yine kilo alırım

Güzel öğün olabilir dediğin gibi zaten yoğurdu severim.

evet sevgili takımım beni bekleyen bir ıspanak var gidip onu yıkayacam... güya geçenlerde almıştım bu son ıspanak demiştim ev halkına ama pazarda kendim kaşındım yine aldım...kıymalı ıspanak kavurması yapacam biraz yemeklerimi halledeyim onlar pişerken yine gelirim ))

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…