- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bende alayım o zaman çok faydalı diyolar zatenBide ben bu aralar sevgili @Akkat tavsiyesiyle keten tohumuna basladim kizlar peynirimin yumurtamin üzerine dokuyorum ...sanirim wc ye iyi gelmeye basladi....
Kefir içemem hiç sevmiyorumakşamlarıda sadece 1. çay bardağı kefir iç yat bunun ikisini bir yap canım bakalım neler olacak...
Kaptan kaç haftadır kaçamak yapıp kilo alınca kimseye kızacak yüzü de kalmadı artık
Harikasınnnn
Çok iyi gidiyorsun hedefe adım adım
53 idi
Evet takimin yüz karasi geldibu güzel bildirimlerinizi baltalamak istemezdim ama suraya not düsüyorum bu son + bildirisim.
Gecen hafta 84
Bu hafta 85
Fark +1
Yüzde -1.19
Inşallah ada'martıları temizlemişsin gayet güzel canım... hadi bundan sonra gelsin eksilerrrr
Selam kızlar
Geçen hafta :70.7
Bu hafta :69.5
Fark :1.200
Senle ben birmiyiz kaptan ,sen dag bayir dolasiyon ben kac zamandir evdeyimKız Mumu ben bile 1 kilo almadım sen tam dayaklıksın valla
Ama ne dedim, unutuyoruz tüm geçmişi bugün yeniden başlıyoruz her şeye.
Evet, ama kritik yerde inşallah ramazanda kaybetmem:) Ben ramazanlarda genelde kilo alıyorum metebolizmam resmen duruyor inşallah bu sefer almam
çok güzel yapmışsın başta keşke benimde aklıma gelseydi yazın da çok güzelmiş gerçekten bu düzenin hatrına kilo almazsınız inaşllah :)Kendime böyle birşey yaptım hafta hafta kilomu takip edeceğim duraklama vs olur Onları da hesaba kattım 3 4 aylık bi program yaptım
keten tohumunu yutmak değil çiğnemek daha faydalı bunu da unutmayalım :)Bide ben bu aralar sevgili @Akkat tavsiyesiyle keten tohumuna basladim kizlar peynirimin yumurtamin üzerine dokuyorum ...sanirim wc ye iyi gelmeye basladi....
Ben yogurtla sevmiyom sütle yiyorum bide bunda seker ilavesi vardir muhtemelen sekersiz olanlari dene dm den almistim ben gayet lezzetli ama ac karninna yiyince benim migdemi yakiyorBende bu müsli varMuMu85 ne düşünüyorsun bunun hakkında yoğurtla karıştırdım Yedim sütle nasıl olur acaba
LAydLiNe canım ben turan16 ismim degiştirdim tekrar dönebilir miyim izin alıp ayrılmıştı 1 yıl önce
Ramazan’da nasıl kilo verdiğimi veya aldığımı hatırlamıyorum evimde baskül vardı ama hiç umrumda olmadığı için tartılmadım
Nasıl kilo verdin söylermisin
Pazartesi kilonu bize bildir olur mu ayrıca beden ölçülerini de alsan iyi olur 1 ay sonra bakalım ne olmış
O ben de sivilce yapıyor ya, sanırım yağlı olduğundanBide ben bu aralar sevgili @Akkat tavsiyesiyle keten tohumuna basladim kizlar peynirimin yumurtamin üzerine dokuyorum ...sanirim wc ye iyi gelmeye basladi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?