Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet takimin yüz karasi geldi bu güzel bildirimlerinizi baltalamak istemezdim ama suraya not düsüyorum bu son + bildirisim.

Gecen hafta 84
Bu hafta 85
Fark +1
Yüzde -1.19

Kız Mumu ben bile 1 kilo almadım sen tam dayaklıksın valla

Ama ne dedim, unutuyoruz tüm geçmişi bugün yeniden başlıyoruz her şeye.

Evet, ama kritik yerde inşallah ramazanda kaybetmem:) Ben ramazanlarda genelde kilo alıyorum metebolizmam resmen duruyor inşallah bu sefer almam

Bende çok fazla oruç moduna giriyorum. Çok hareket etmiyorum. Ama bu ramazan bu kilo alma işini kıracağıma inanıyorum. Veee ramazan boyunca tatlı yemeyi düşünmüyorum. Çünkü ramazanda bana tatlı kilo aldırıyor. Her gün akşam iftarda mutlaka tatlı oluyor. Maşallah ben de tadımlık değil doyumluk yiyorum. Ama inanıyorum ki bu ramazan bambaşka olacak.

Kendime böyle birşey yaptım hafta hafta kilomu takip edeceğim duraklama vs olur Onları da hesaba kattım 3 4 aylık bi program yaptım
çok güzel yapmışsın başta keşke benimde aklıma gelseydi yazın da çok güzelmiş gerçekten bu düzenin hatrına kilo almazsınız inaşllah :)
Bide ben bu aralar sevgili @Akkat tavsiyesiyle keten tohumuna basladim kizlar peynirimin yumurtamin üzerine dokuyorum ...sanirim wc ye iyi gelmeye basladi....
keten tohumunu yutmak değil çiğnemek daha faydalı bunu da unutmayalım :)

Bende bu müsli var MuMu85 ne düşünüyorsun bunun hakkında yoğurtla karıştırdım Yedim sütle nasıl olur acaba
Ben yogurtla sevmiyom sütle yiyorum bide bunda seker ilavesi vardir muhtemelen sekersiz olanlari dene dm den almistim ben gayet lezzetli ama ac karninna yiyince benim migdemi yakiyor

LAydLiNe @Anka_ sizin de saygı değer görüşlerimizi bekliyorum benimle ilgili herkes kal gitme diyor

Geçen hafta kal demiştim ben sana ama bu hafta eğer mezuniyet şartlarını taşıyorsan mezun olmanı istiyorum. Çünkü ramazanın sende nasıl bir etki yaratacağını bilmiyorum. Hazır şartları taşırken de mezun olman en mantıklısı. Motivasyonun zaten bizimle birlikte. Ben mezun olduktan sonra da kilo vereceğini düşünüyorum. Çünkü sende öyle bir hırs var.

Napiyorsunuz canlar evimi söyle bir derleyip toparladim. Akşam a fasulye m var dolapta hazır. Yürüyüş yapmayı düşünüyorum dışarda hava rüzgar li. Bantta sıkılıyorum da dışarda daha çok yürüyorum. Ikilemdeyim

Çok iyi bir fikir verdin canım. Bu akşam herkes beden ölçülerini alıyor ve buraya yazıyor kızlar tamam mı? Ramazandan sonra bakalım ne halde olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…