Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendime böyle birşey yaptım hafta hafta kilomu takip edeceğim duraklama vs olur Onları da hesaba kattım 3 4 aylık bi program yaptım
Benimde böyle bir defterim vardı. Atayım fotoğrafını eve gidince. Acayip motive ediyordu beni.

Teşekkür ederim sende denesene a101de bu not defterleri 15 tlden 5tlye düştü sırf bunun için aldım her hafta takip etmek için

Pembesi var bende ama ben zaten ucuza almıştım 7 lira mıydı neydi ama rengi çok tatlı benimkinin

Ben Maviden 27 giyiyorum şuan beli bol geliyor Benim belim incedir biraz

Hareket durumun nasıl canım?

Bide ben bu aralar sevgili Akkat tavsiyesiyle keten tohumuna basladim kizlar peynirimin yumurtamin üzerine dokuyorum ...sanirim wc ye iyi gelmeye basladi....
Çok sevindim canım işe yaramasına. Öğütüp tüketiyorsun değil mi. Bende de işe yaramıştı ama bu ara düzenim kalmadığı için tüketemedim. Ramazan’dan çok ümitliyim.

ben hep öyle yaparım vakti olan tüm arkadaşlarada tavsiye ederim uyanır uyanmaz tartılmayın azcık evi toparlayın bi vucud şişliği atsın....
bende ise yaramıyor sabah 6 da tartılıyorum mesela saat 10 da sabahki kilodan sadece 100 gram eksilmiş oluyor
nesfiti sütle mi tuketiyorsun canım , yoğurtlada yiyen var merak ettim..
sutle canım
Hedefini öne çekebiliriz canım istersen. Boyun kaç?
Hedefim 60 olabilir cunku yazın pek diyet yapamam bu ıkı ayda anca verırım gibime geliyor 5 kıloyu... Boyum 1,62
LAydLiNe

BEn geçen hafta aç susuz 8000 adım attım geldim 500 gr farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…