CAnımmmm hoşgeldinLAydLiNe canım ben turan16 ismim degiştirdim tekrar dönebilir miyim izin alıp ayrılmıştı 1 yıl önce
Benimde böyle bir defterim vardı. Atayım fotoğrafını eve gidince. Acayip motive ediyordu beni.Kendime böyle birşey yaptım hafta hafta kilomu takip edeceğim duraklama vs olur Onları da hesaba kattım 3 4 aylık bi program yaptım
Teşekkür ederim sende denesene a101de bu not defterleri 15 tlden 5tlye düştü sırf bunun için aldım her hafta takip etmek için
Ben biliyom :)Çok iyi bir fikir verdin canım. Bu akşam herkes beden ölçülerini alıyor ve buraya yazıyor kızlar tamam mı? Ramazandan sonra bakalım ne halde olacağız.
Kaptan senin ölçülerini çok merak ediyorum mezuran varmıPembesi var bende ama ben zaten ucuza almıştım 7 lira mıydı neydi ama rengi çok tatlı benimkinin
Ay İnşallah ama almayacağım vercem kiloçok güzel yapmışsın başta keşke benimde aklıma gelseydi yazın da çok güzelmiş gerçekten bu düzenin hatrına kilo almazsınız inaşllah :)
keten tohumunu yutmak değil çiğnemek daha faydalı bunu da unutmayalım :)
Ben dün mom jean almıştım o geldi pantolona bayıldım şuana kadar o kadar pantolon almışımdır bu kadar güzel bir jean kumaşı dokusu görmedim dünde rüyamda onu Gördüm ajanda yaptım kendime dün girmek için 27 bedendi içine giremedim totomda kaldı pantolon
Kaptan senin ölçülerini çok merak ediyorum mezuran varmı
Hareket durumun nasıl canım?İnşallah öyledir canım Ben de öyle umuyorum. Çünkü inan çok dikkat ettim. Örneğin sana dünkünü menümü yazayım;
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
7-8 zeytin
Yarımd omates
Yarım salatalık
Bitki çayı
Öğle
Filtre kahve sütlü
Akşam saat 17:00'de
Bir tane kabak haşlama
2 yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00'de de bir tane daha filtre kahve
Su da içiyorum. abartı birşey yemedim. İnan aç yatıyorum. Ama bir yerde hata yapıyorum sanırım.
62 dedik bir kere 62 olacakTamamdır 65 diyelim o Zaman
Neee amanınnnn akşama ölçülerini alıp beni mutlaka etiketle merakla bekliyorum senle yarışacamBen Maviden 27 giyiyorum şuan beli bol geliyorBenim belim incedir biraz
Senle ben birmiyiz kaptan ,sen dag bayir dolasiyon ben kac zamandir evdeyim
Kac gündür havalar gri burda , o kadar etkiliyoki beni ,kafam kazan gibi sürekli uykum var
Çok sevindim canım işe yaramasına. Öğütüp tüketiyorsun değil mi. Bende de işe yaramıştı ama bu ara düzenim kalmadığı için tüketemedim. Ramazan’dan çok ümitliyim.Bide ben bu aralar sevgiliAkkat tavsiyesiyle keten tohumuna basladim kizlar peynirimin yumurtamin üzerine dokuyorum ...sanirim wc ye iyi gelmeye basladi....
bende ise yaramıyor sabah 6 da tartılıyorum mesela saat 10 da sabahki kilodan sadece 100 gram eksilmiş oluyorben hep öyle yaparım vakti olan tüm arkadaşlarada tavsiye ederim uyanır uyanmaz tartılmayın azcık evi toparlayın bi vucud şişliği atsın....
sutle canımnesfiti sütle mi tuketiyorsun canım , yoğurtlada yiyen var merak ettim..
Hedefim 60 olabilir cunku yazın pek diyet yapamam bu ıkı ayda anca verırım gibime geliyor 5 kıloyu... Boyum 1,62Hedefini öne çekebiliriz canım istersen. Boyun kaç?
BEn geçen hafta aç susuz 8000 adım attım geldim 500 gr farkettibende ise yaramıyor sabah 6 da tartılıyorum mesela saat 10 da sabahki kilodan sadece 100 gram eksilmiş oluyor
sutle canım
Hedefim 60 olabilir cunku yazın pek diyet yapamam bu ıkı ayda anca verırım gibime geliyor 5 kıloyu... Boyum 1,62
LAydLiNe
aktiflik hepimizin elinde... bazen yeni gelen arkadaşlar bir ceee deyip günlerce takıma gelmiyorlar canım... inşallah sende aktif katılırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?