Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

genelde iftarda sadece çorba içtim sahurlarda yedim

evet kısa süre sıksam dişimi yeter ben zaten sık sık alıp veren insanım

Çok sevindim canım işe yaramasına. Öğütüp tüketiyorsun değil mi. Bende de işe yaramıştı ama bu ara düzenim kalmadığı için tüketemedim. Ramazan’dan çok ümitliyim.
canım benim elimdeki öğütülmemiş havanda denedim ama ezemedim cumartesi gününe kadar böyle peynir yumurtanın üstüne döküp çiğniyorum yarın elimdekini götürüp aktarda öğüttüreyim diyorum....

ben ada , 38 yaşındayım 1 kızım var... evdeyim çalışmıyorum... yıllardır diyet topiklerindeyim )

Ben Anka
31 yaşındayım. Ben de yıllardır buralardayım. Verip gidiyorum alıp geliyorum

Inşallah ada'm hastalaninca 2 gün dışardan yedik hemen tartiyi etkiledi. Haftaya eksiyle gelirim inşallah
inşallah canım , dışarıda olunca insnaın bütün düzeni bozuluyor dışardaki yemekleri içlerine koydukları soslar çoook tuzlu oluyor ve direkt ödem yapıyor.... ben eskiden ne zaman doy doy diye bir dönerci var oradan dürüm yesem sanki tuz yalamış gibi sürekli su içiyordum karnım oluyordu davulll

Ben asya. 29 yaşındayım 1 oğlum var 2 bucuk yaşında. Asıl mesleğim öğretmen 'lik ama atama olmadığı için mecburen ev hanimligi yapıyorum

Vallahi 2 gün önce benimki de davul gibiydi eyvah dedim. Ama akışına bırakmış durumdayım ada. Üstüme düşeni yapıyorum çok takmamaya çalışıyorum. Yoksa bir süre sonra sıkılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…