- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Ramazan’da nasıl kilo verdiğimi veya aldığımı hatırlamıyorum evimde baskül vardı ama hiç umrumda olmadığı için tartılmadım
Nasıl kilo verdin söylermisin
Pazartesi kilonu bize bildir olur mu ayrıca beden ölçülerini de alsan iyi olur 1 ay sonra bakalım ne olmış
Hosgeldin takim gayet iyi bizim her gün mutlaka menü atıyoruz içtiğimiz suyu ekliyoruz bir birimizin menüsüne yorum yapıyoruz mesela ben ilk geldiğimde rezalet beslneirdim şimdi alıştım takım sayesinde iyiyi kötüyü gördüm. .zaten verecek kilon az 2 aya hallolur
Evet yuruyunce benimde kılom eksik geliyor.. Ama evdeyse m sadece 100 gram fark edıyorBEn geçen hafta aç susuz 8000 adım attım geldim 500 gr farketti
canım benim elimdeki öğütülmemiş havanda denedim ama ezemedim cumartesi gününe kadar böyle peynir yumurtanın üstüne döküp çiğniyorum yarın elimdekini götürüp aktarda öğüttüreyim diyorum....Çok sevindim canım işe yaramasına. Öğütüp tüketiyorsun değil mi. Bende de işe yaramıştı ama bu ara düzenim kalmadığı için tüketemedim. Ramazan’dan çok ümitliyim.
Değirmen alsanacanım benim elimdeki öğütülmemiş havanda denedim ama ezemedim cumartesi gününe kadar böyle peynir yumurtanın üstüne döküp çiğniyorum yarın elimdekini götürüp aktarda öğüttüreyim diyorum....
ben ada , 38 yaşındayım 1 kızım var... evdeyim çalışmıyorum... yıllardır diyet topiklerindeyimbU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
SADECE PAZAR GÜNÜ AKTİF OLAMAM EVDE NETİM YOK ARKADAŞLAR
aktarda varmıdır hazırı ?Değirmen alsana
Ben AnkabU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
hadi başla artık korkmak istiyorumAynen valla siz asıl ben diyete başlayınca korkun benden
Öğütülmüş mü? Var ama taze taze çekersin evde değirmen alırsan. Bekleyince çabuk bozuluyormuşaktarda varmıdır hazırı ?
inşallah canım , dışarıda olunca insnaın bütün düzeni bozuluyor dışardaki yemekleri içlerine koydukları soslar çoook tuzlu oluyor ve direkt ödem yapıyor.... ben eskiden ne zaman doy doy diye bir dönerci var oradan dürüm yesem sanki tuz yalamış gibi sürekli su içiyordum karnım oluyordu davulllInşallah ada'mhastalaninca 2 gün dışardan yedik hemen tartiyi etkiledi. Haftaya eksiyle gelirim inşallah
Ben asya. 29 yaşındayım 1 oğlum var 2 bucuk yaşında. Asıl mesleğim öğretmen 'lik ama atama olmadığı için mecburen ev hanimligi yapıyorumbU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
hımmm evde değirmen hiç aklıma gelmemişti sağol canım bi bakayımmm eşim bide değirmen çıktı diyecek hahahahÖğütülmüş mü? Var ama taze taze çekersin evde değirmen alırsan. Bekleyince çabuk bozuluyormuş
gri havalar beni de etkiler modum düşerKac gündür havalar gri burda , o kadar etkiliyoki beni ,kafam kazan gibi sürekli uykum var
hoşgeldin canımLAydLiNe canım ben turan16 ismim degiştirdim tekrar dönebilir miyim izin alıp ayrılmıştı 1 yıl önce
Vallahi 2 gün önce benimki de davul gibiydi eyvah dedim. Ama akışına bırakmış durumdayım ada. Üstüme düşeni yapıyorum çok takmamaya çalışıyorum. Yoksa bir süre sonra sıkılıyorum.inşallah canım , dışarıda olunca insnaın bütün düzeni bozuluyor dışardaki yemekleri içlerine koydukları soslar çoook tuzlu oluyor ve direkt ödem yapıyor.... ben eskiden ne zaman doy doy diye bir dönerci var oradan dürüm yesem sanki tuz yalamış gibi sürekli su içiyordum karnım oluyordu davulll
aaaa bu aralar bende de çıktı ondan mı kiiiiO ben de sivilce yapıyor ya, sanırım yağlı olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?