seni hastalık etkiledi canımgeçen hafta: 79,6 (yanlış hatırlamıyorsam)
Bu hafta: 80,0
Fark; -0,4 kg %0,5.
8 li rakamlara düştüğüme mi yanayım yoksa size karşı çok mahcubum ona mı yanayım.
Çok üzgünüm.
Kız avuç içi kadar bişey gözünde büyütme A101 e falan geliyor sık sık vardır belki git bakhımmm evde değirmen hiç aklıma gelmemişti sağol canım bi bakayımmm eşim bide değirmen çıktı diyecek hahahah
haftalık öğütttürürsen iyi olur o zaman.canım benim elimdeki öğütülmemiş havanda denedim ama ezemedim cumartesi gününe kadar böyle peynir yumurtanın üstüne döküp çiğniyorum yarın elimdekini götürüp aktarda öğüttüreyim diyorum....
evet değirmen iyi olur, çekilmiş bayat olabiliyor. Ben elektrikli aldım en ucuzundan. Ama sanırım karabiber öğüten basit el Değirmenleri de çekiyor.Değirmen alsana
bende bu aralar düzenli revani videosu izliyorum delimiyim neyim... açıyorum izliyorum ayyy çok güzel görünüyor hahahahaBen muhallebi yapıyorum kızlar sonra kaldığım yerden devam
Ben yemedim daha soğumasını bekliyorum yarım ölçü yaptımbende bu aralar düzenli revani videosu izliyorum delimiyim neyim... açıyorum izliyorum ayyy çok güzel görünüyor hahahaha
seni hastalık etkiledi canım
İşkencenin 50 tonubende bu aralar düzenli revani videosu izliyorum delimiyim neyim... açıyorum izliyorum ayyy çok güzel görünüyor hahahaha
Çörekotu öğütüyordum ben ama ketentohumu da olur bencehaftalık öğütttürürsen iyi olur o zaman.
evet değirmen iyi olur, çekilmiş bayat olabiliyor. Ben elektrikli aldım en ucuzundan. Ama sanırım karabiber öğüten basit el Değirmenleri de çekiyor.ada81
izleme izleme. Sonra yemek de istersin.bende bu aralar düzenli revani videosu izliyorum delimiyim neyim... açıyorum izliyorum ayyy çok güzel görünüyor hahahaha
takma rahat bırak kendini sağlıklı besleniyorum diye şartla beynini...Vallahi 2 gün önce benimki de davul gibiydi eyvah dedim. Ama akışına bırakmış durumdayım ada. Üstüme düşeni yapıyorum çok takmamaya çalışıyorum. Yoksa bir süre sonra sıkılıyorum.
Ben papatya 25 yasındayım 83 le basladıgım diyet maratonunda suan 65 imbU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
SADECE PAZAR GÜNÜ AKTİF OLAMAM EVDE NETİM YOK ARKADAŞLAR
hadi yaaa ben tefauratlı bir alet sandimKız avuç içi kadar bişey gözünde büyütme A101 e falan geliyor sık sık vardır belki git bak
afiyet olsun canım , benimde video izleme saatim akşam hergün düzenli izliyorum hahahahahBen yemedim daha soğumasını bekliyorum yarım ölçü yaptım
bU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
bende ise yaramıyor sabah 6 da tartılıyorum mesela saat 10 da sabahki kilodan sadece 100 gram eksilmiş oluyor
sutle canım
Hedefim 60 olabilir cunku yazın pek diyet yapamam bu ıkı ayda anca verırım gibime geliyor 5 kıloyu... Boyum 1,62
LAydLiNe
Ben muhallebi yapıyorum kızlar sonra kaldığım yerden devam
iyi geliyor sanki , sanki yemiş gibi oluyorum hahahahizleme izleme. Sonra yemek de istersin.
Canım yazdıklarını büyük yazmazsan sevinirim yanlış bilmiyorsam büyük harf yazmak kurallara aykırı. Yanlış mı biliyorumbU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
nasıl bir psikolojim var bilmiyorum ama izleyince mutlu oluyorum doymuş gibi hissediyorum kendimi hahahahahİşkencenin 50 tonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?