Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçen hafta: 79,6 (yanlış hatırlamıyorsam)
Bu hafta: 80,0
Fark; -0,4 kg %0,5.
8 li rakamlara düştüğüme mi yanayım yoksa size karşı çok mahcubum ona mı yanayım.
Çok üzgünüm.
seni hastalık etkiledi canım

haftalık öğütttürürsen iyi olur o zaman.
Değirmen alsana
evet değirmen iyi olur, çekilmiş bayat olabiliyor. Ben elektrikli aldım en ucuzundan. Ama sanırım karabiber öğüten basit el Değirmenleri de çekiyor. ada81

Vallahi 2 gün önce benimki de davul gibiydi eyvah dedim. Ama akışına bırakmış durumdayım ada. Üstüme düşeni yapıyorum çok takmamaya çalışıyorum. Yoksa bir süre sonra sıkılıyorum.
takma rahat bırak kendini sağlıklı besleniyorum diye şartla beynini...

Ben papatya 25 yasındayım 83 le basladıgım diyet maratonunda suan 65 im hos geldin bu arada

Kız avuç içi kadar bişey gözünde büyütme A101 e falan geliyor sık sık vardır belki git bak
hadi yaaa ben tefauratlı bir alet sandim google amcaya sorayım nasıl bişey .. kesin görmüşümdür ne işe yaradığını anlamadığım için es geçmişimdir....

Merhaba, aramıza hoş geldin. Ben Fatma. 38 yaşındayım. Biri 14, diğeri 3,5 yaşında iki kızım var. Bursa’da yaşıyorum. Hamilelikte aldığım ve hala veremediğim 15 kg fazlam var. Umarım en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın.

Boyuna göre hedefini öne çekelim o zaman.

Anka canım müsait olduğun bir zamanda resim atarmısın google sordum bir sürü resim çıktı acaba hangisi ?

Canım yazdıklarını büyük yazmazsan sevinirim yanlış bilmiyorsam büyük harf yazmak kurallara aykırı. Yanlış mı biliyorum Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…