Ben de reformer pilatese yazıldım, ödeme de yaptım. İki haftadır hastalıktan dolayı gidemiyorum. Ramazan’da sabahları gideyim diyorum. Sizce nasıl olur? Oruçken spor yapmadım daha önce ama bu çok ağır bir spor olmadığı için iyi olur diye düşünüyorum.
Yapma Ada, tehlikeli sularda yüzüyorsun..nasıl bir psikolojim var bilmiyorum ama izleyince mutlu oluyorum doymuş gibi hissediyorum kendimi hahahahahbazende ıslak keklere bakıyorum
İftardan sonra yok mu?
Onu sormadım ama gidemem iftardan sonra. Vakit çok geç oluyor.
regli olayım daha bakmam tatlı krzilerime iyi geliyor hahahYapma Ada, tehlikeli sularda yüzüyorsun..
ben de bu Ramazan’dan ümitliyim. Sağlıklı ve ölçülü besleneceğim. Misafirlik be dışarda iftar olayı da olmayınca güzel geçer diye ümit ediyorum.O zaman sabah dene canım. Ama hareketsiz kalma. Ben kalmayı düşünmüyorum bu kez. İnşallah işe de yarayacak diye umut ediyorum.
öğlen ısgara yedim yemekçide hep kızartma türü vardı akşama sebze yerim artık. 1 dilim ekmek yedim yanında hava pek sıcak olunca ayranın dibine vurduk :)
bu arada bu gün sporumu yaprımGonul83
tam buğday ekmeği alıyorum yada tam tahıl ondan yiyorumEkmek ne ekmeği yiyorsun?
regli olayım daha bakmam tatlı krzilerime iyi geliyor hahah
bende normalde hiç bir ramazan spor yapmam yatarım anca... bu ramazan iftardan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyeyim diye planlıyorum...Onu sormadım ama gidemem iftardan sonra. Vakit çok geç oluyor.
tam buğday ekmeği alıyorum yada tam tahıl ondan yiyorum
hahahahahKıyamam yaaaaaa ben de senin gibiydim ama ben izlemez koklardım. Az ekmek, az tatlı koklamadım
bende normalde hiç bir ramazan spor yapmam yatarım anca... bu ramazan iftardan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyeyim diye planlıyorum...
Benimki tupperware komşuda şimdi ama sen şu ahşap gibi bişey al yeter canım.Anka canım müsait olduğun bir zamanda resim atarmısın google sordum bir sürü resim çıktı acaba hangisi ?
Evet hakaret manasına geliyormuşCanım yazdıklarını büyük yazmazsan sevinirim yanlış bilmiyorsam büyük harf yazmak kurallara aykırı. Yanlış mı biliyorumAnka
BENim de en dinç olduğum zaman ramazan. YEmediğim için dinç oluyorum :)O zaman sabah dene canım. Ama hareketsiz kalma. Ben kalmayı düşünmüyorum bu kez. İnşallah işe de yarayacak diye umut ediyorum.
tamam canım teşekkürlerBenimki tupperware komşuda şimdi ama sen şu ahşap gibi bişey al yeter canım.
Nee tuhaf yaanasıl bir psikolojim var bilmiyorum ama izleyince mutlu oluyorum doymuş gibi hissediyorum kendimi hahahahahbazende ıslak keklere bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?