Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de reformer pilatese yazıldım, ödeme de yaptım. İki haftadır hastalıktan dolayı gidemiyorum. Ramazan’da sabahları gideyim diyorum. Sizce nasıl olur? Oruçken spor yapmadım daha önce ama bu çok ağır bir spor olmadığı için iyi olur diye düşünüyorum.

İftardan sonra yok mu?

O zaman sabah dene canım. Ama hareketsiz kalma. Ben kalmayı düşünmüyorum bu kez. İnşallah işe de yarayacak diye umut ediyorum.
ben de bu Ramazan’dan ümitliyim. Sağlıklı ve ölçülü besleneceğim. Misafirlik be dışarda iftar olayı da olmayınca güzel geçer diye ümit ediyorum.

bende normalde hiç bir ramazan spor yapmam yatarım anca... bu ramazan iftardan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyeyim diye planlıyorum...

Bende ramazanlarda kendimi rölantiye çekiyordum. Mecbur kalmadıkça hareket etmemeye çalışıyordum ama dediğim gibi bu ramazan öyle yapmayacağım. Bambaşka bir ramazan olacak inşallah benim için.

Anka canım müsait olduğun bir zamanda resim atarmısın google sordum bir sürü resim çıktı acaba hangisi ?
Benimki tupperware komşuda şimdi ama sen şu ahşap gibi bişey al yeter canım.

Eklentiler

• 51C7F699-FF06-4D36-B884-2D48A51B6C68.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 271ABE2A-4D4B-460C-B054-12B6B55BBD4B.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…