En güzelibende normalde hiç bir ramazan spor yapmam yatarım anca... bu ramazan iftardan 2 saat sonra 45 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyeyim diye planlıyorum...
Senin miden baya küçülmüş tur şimdi onunda etkisi vardırara öğünümü yaptım mideme oturdu bu zerdaçal nasıl bişey yahu çok tokluk hissi veriyor insana... diyetisyenler boşuna vermiyormuş...
AĞtılara da iyi geliyor o.ara öğünümü yaptım mideme oturdu bu zerdaçal nasıl bişey yahu çok tokluk hissi veriyor insana... diyetisyenler boşuna vermiyormuş...
yok canım ilk başlarda da diyetisyen verdiğinde de çok doyuyordum... asyam ara öğününde denemelisin akşama yemeğe saldırmıyorsun inan...Senin miden baya küçülmüş tur şimdi onunda etkisi vardır
O zaman mutlaka yapicam canımyok canım ilk başlarda da diyetisyen verdiğinde de çok doyuyordum... asyam ara öğününde denemelisin akşama yemeğe saldırmıyorsun inan...
Çok iyi ama demir metre pek iyi değil 1 2 cm fazla çıkarabilir... Kaç cm ölçülerinKızlar ben demir metreyle olcu alıyorum.
Bir ayda karın 4 basen 4 cm ıncelmıs ıyımıkı?
Giremezsen pantolonu bana gönder ben giyerim3 mil leslie yapıcam o pantolona girmek için elimden geleni yapayım mayıs ayı başında başlarım düzenli yaparsam bu sefer temmuzda hedefime ulaşırım benim sorunum lesliede devamlılık sağlayamamak gün aşırı yapıp defterime kaydedeceğim
Menü yaparken de ne pişircsem diye düşünerek yapmicazmı zatenkızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
Basen ölçüsü nasıl alınıyor?100 basen 100 karın 85 mide
aynende en azından o gun için yemeğin adı konulmuş oluyorMenü yaparken de ne pişircsem diye düşünerek yapmicazmı zaten
Ben haftalık yapıyorum çoğu zaman. Yapmadığım zaman ne pisirsem diye düşünüp duruyorumkızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
sınavların nasıl geçti canım? Finaller ne zaman? Eve dönecek misin tatilde?3 mil leslie yapıcam o pantolona girmek için elimden geleni yapayım mayıs ayı başında başlarım düzenli yaparsam bu sefer temmuzda hedefime ulaşırım benim sorunum lesliede devamlılık sağlayamamak gün aşırı yapıp defterime kaydedeceğim
Demirle sağlıklı ölçülmeyebilir. 4 cm iyi ama.Kızlar ben demir metreyle olcu alıyorum.
Bir ayda karın 4 basen 4 cm ıncelmıs ıyımıkı?
haftalık yapıyorum ben menüleri. Henüz gelecek haftanın planını yapmadım.kızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
tanıttık canım bi geçmiş yap istersenEee kimse tanıtmamış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?