Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
ilk gün için plan yaptım sadece... zaten bizde iki günlük oluyor yemekler..
ilk gün fırında karnıyarık
bulgur pilavı
cacık
tarhana çorbası
salata
bunu salıda yeriz )

2si Hariç diğerleri iyiydi onları da bi şekilde toplamam lazım.20 mayısta finaller başlıyor eve dönmedim bana kalsa 10 sene gitmem belki burada iş bulur kalırım sevmiyorum zaten evi

Slm ben MuMu 34 yasindayim almanyada yasiyorum 4 oglum var simdilik ev hanimiyim

benim kızım da okulu bitirince mı öyle diyecek acaba?
benim kız şimdiden sinirlenince ben gidiyorum diyor....bazen tutuyorum kendimi bazende sinirleniyorum hadi kapı orada diyorum... bu seferde sabah kahvaltımı yapayımda öyle gideyim bari diyor gülemisin ağlayamısın hahah
öğretmeni bişey demeyin üstüne gitmeyin dedi... aman gitme kal demeyin dedi sadece...))

bende çok asiydim küçükken annem derdi evladın olunca görürsün .... şimdi varya bir bir yüzüme çarpılıyor herşey
Çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa

Çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
Cocugunu kucagina aldigin saniyeden itibaren 40 yillik anneymissin gibi oluyor Rabbimin mucizesi

çok tatlısın kız ) aynı bende sen gibi düşünüyordum ama öyle bir yapıyorsun ki Rabbim o annelik yeteneklerini gönderiyor....eşimle yıkardık paklardık giydirirdik .. Allah razı olsun eşim çok yardımcıydı o zamanlar....
mesala benim kızım benim yüzümden 2,5 yaşından sonra öğrendi çiğnemeyi herşeyi ezerek verdim aman boğazında kalmasın kalırsa ben ne yaparım diye...hergün ona ayrı yemekler yaptım....

Ben yogurtla sevmiyom sütle yiyorum bide bunda seker ilavesi vardir muhtemelen sekersiz olanlari dene dm den almistim ben gayet lezzetli ama ac karninna yiyince benim migdemi yakiyor
ben zaten müsli tarzı Amerikan vari kahvaltıları sevmiyorum ama bazen hazırlamak zor olduğunda kurtarıcı oluyor bari en zararsızını bulup yiyeyim dm den alayım en iyisi yada alnatura var orada da çok güZel şeyler var
Benim midem çöp gibi ne yesem birşey olmuyor :)
mezun olmak istemiyorum yeni hedefle devam etmek istiyorum kaptan :) mümkünse eğer
İstemeSeniz toplarım çıkınımı giderim bu diyardan :)
dışarda yürümek çok daha güzel ne yaptın yürüdün mü
Çok iyi bir fikir verdin canım. Bu akşam herkes beden ölçülerini alıyor ve buraya yazıyor kızlar tamam mı? Ramazandan sonra bakalım ne halde olacağız.
bende ki mezura tahtadan iple ölçüyorum işaretliyorum sonra mezura ile ipi ölçüyorum ama çok oldu yapmayalı ve notda almadım buraya yazmıştım ama hayatta bulamam onu papatya1994
Ay İnşallah ama almayacağım vercem kilo
sen çok güzel kilolar verdin yine yaparsın haydi bakalım hayırlı be yeni bir ay hedef bu ay 4 kg
ben gönül 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim Almanya’da yaşıyorum 4 ve 2,5 yaşında iki oğlum var. Rahatlıktan bol bol yedim Türkiye tatili ile altın vuruşumuyaptım ve 66 kilolara geldim şimdi 54,5 kiloyum her zaman 55 kg idim zaten mezun olabilirim ama olmayacağım
en istediğim spor bende yapmak istiyorum bir gün dene ama çok zor Ramazan’da böyle sporlar bilemedim eğer yaparsan spor kilo verirsin
Kızlar ben demir metreyle olcu alıyorum .
Bir ayda karın 4 basen 4 cm ıncelmıs ıyımıkı?

Kız çocuğu kıyafetleri çok güzel oluyor ya cicili bicili

Normalde ne zaman çiğnemeye başlıyorlar

Alnaturadada olma ihtimali yüksek sekersiz bakarsin icindekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…