ilk gün için plan yaptım sadece... zaten bizde iki günlük oluyor yemekler..kızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
2si Hariç diğerleri iyiydi onları da bi şekilde toplamam lazım.20 mayısta finaller başlıyor eve dönmedim bana kalsa 10 sene gitmem belki burada iş bulur kalırım sevmiyorum zaten evisınavların nasıl geçti canım? Finaller ne zaman? Eve dönecek misin tatilde?
Demirle sağlıklı ölçülmeyebilir. 4 cm iyi ama.
haftalık yapıyorum ben menüleri. Henüz gelecek haftanın planını yapmadım.
Slm ben MuMubU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
SADECE PAZAR GÜNÜ AKTİF OLAMAM EVDE NETİM YOK ARKADAŞLAR
4 oğul 4 gelin demek maşallahhhhSlm ben MuMu34 yasindayim almanyada yasiyorum 4 oglum var simdilik ev hanimiyim
benim kızım da okulu bitirince mı öyle diyecek acaba?2si Hariç diğerleri iyiydi onları da bi şekilde toplamam lazım.20 mayısta finaller başlıyor eve dönmedim bana kalsa 10 sene gitmem belki burada iş bulur kalırım sevmiyorum zaten evi
Basenı basen den alıyoz isteBasen ölçüsü nasıl alınıyor?
Kalçayı biliyorum en geniş yerden de basen nereden
Bence demez bu benim aile yapımla alakalıbenim kızım da okulu bitirince mı öyle diyecek acaba?
benim kız şimdiden sinirlenince ben gidiyorum diyor....bazen tutuyorum kendimi bazende sinirleniyorum hadi kapı orada diyorum... bu seferde sabah kahvaltımı yapayımda öyle gideyim bari diyor gülemisin ağlayamısın hahahbenim kızım da okulu bitirince mı öyle diyecek acaba?
benim kız şimdiden sinirlenince ben gidiyorum diyor....bazen tutuyorum kendimi bazende sinirleniyorum hadi kapı orada diyorum... bu seferde sabah kahvaltımı yapayımda öyle gideyim bari diyor gülemisin ağlayamısın hahah
öğretmeni bişey demeyin üstüne gitmeyin dedi... aman gitme kal demeyin dedi sadece...))
bende çok asiydim küçükken annem derdi evladın olunca görürsün .... şimdi varya bir bir yüzüme çarpılıyor herşey
Çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaabende çok asiydim küçükken annem derdi evladın olunca görürsün .... şimdi varya bir bir yüzüme çarpılıyor herşey
Amann iyi olanna iyi olurum kimseyle ugrasamam4 oğul 4 gelin demek maşallahhhhişin zor mumu gelinler arası dengeyi kurmak
Cocugunu kucagina aldigin saniyeden itibaren 40 yillik anneymissin gibi oluyor Rabbimin mucizesiÇocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
çok tatlısın kızÇocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
ben zaten müsli tarzı Amerikan vari kahvaltıları sevmiyorum ama bazen hazırlamak zor olduğunda kurtarıcı oluyor bari en zararsızını bulup yiyeyim dm den alayım en iyisi yada alnatura var orada da çok güZel şeyler varBen yogurtla sevmiyom sütle yiyorum bide bunda seker ilavesi vardir muhtemelen sekersiz olanlari dene dm den almistim ben gayet lezzetli ama ac karninna yiyince benim migdemi yakiyor
mezun olmak istemiyorum yeni hedefle devam etmek istiyorum kaptan :) mümkünse eğerGeçen hafta kal demiştim ben sana ama bu hafta eğer mezuniyet şartlarını taşıyorsan mezun olmanı istiyorum. Çünkü ramazanın sende nasıl bir etki yaratacağını bilmiyorum. Hazır şartları taşırken de mezun olman en mantıklısı. Motivasyonun zaten bizimle birlikte. Ben mezun olduktan sonra da kilo vereceğini düşünüyorum. Çünkü sende öyle bir hırs var.
dışarda yürümek çok daha güzelNapiyorsunuz canlarevimi söyle bir derleyip toparladim. Akşam a fasulye m var dolapta hazır. Yürüyüş yapmayı düşünüyorum dışarda hava rüzgar li. Bantta sıkılıyorum da dışarda daha çok yürüyorum. Ikilemdeyim
bende ki mezura tahtadan iple ölçüyorum işaretliyorum sonra mezura ile ipi ölçüyorum ama çok oldu yapmayalı ve notda almadım buraya yazmıştım ama hayatta bulamam onuÇok iyi bir fikir verdin canım. Bu akşam herkes beden ölçülerini alıyor ve buraya yazıyor kızlar tamam mı? Ramazandan sonra bakalım ne halde olacağız.
sen çok güzel kilolar verdin yine yaparsın haydi bakalım hayırlı be yeni bir ay hedef bu ay 4 kgAy İnşallah ama almayacağım vercem kilo
ben gönül 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim Almanya’da yaşıyorum 4 ve 2,5 yaşında iki oğlum var. Rahatlıktan bol bol yedim Türkiye tatili ile altın vuruşumuyaptım ve 66 kilolara geldim şimdi 54,5 kiloyum her zaman 55 kg idim zaten mezun olabilirim ama olmayacağımbU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
SADECE PAZAR GÜNÜ AKTİF OLAMAM EVDE NETİM YOK ARKADAŞLAR
en istediğim spor bende yapmak istiyorum bir gün dene ama çok zor Ramazan’da böyle sporlar bilemedim eğer yaparsan spor kilo verirsinBen de reformer pilatese yazıldım, ödeme de yaptım. İki haftadır hastalıktan dolayı gidemiyorum. Ramazan’da sabahları gideyim diyorum. Sizce nasıl olur? Oruçken spor yapmadım daha önce ama bu çok ağır bir spor olmadığı için iyi olur diye düşünüyorum.
Kızlar ben demir metreyle olcu alıyorum.
Bir ayda karın 4 basen 4 cm ıncelmıs ıyımıkı?
Kız çocuğu kıyafetleri çok güzel oluyor ya cicili biciliçok tatlısın kız) aynı bende sen gibi düşünüyordum ama öyle bir yapıyorsun ki Rabbim o annelik yeteneklerini gönderiyor....eşimle yıkardık paklardık giydirirdik .. Allah razı olsun eşim çok yardımcıydı o zamanlar....
mesala benim kızım benim yüzümden 2,5 yaşından sonra öğrendi çiğnemeyi herşeyi ezerek verdim aman boğazında kalmasın kalırsa ben ne yaparım diye...hergün ona ayrı yemekler yaptım....
Normalde ne zaman çiğnemeye başlıyorlarçok tatlısın kız) aynı bende sen gibi düşünüyordum ama öyle bir yapıyorsun ki Rabbim o annelik yeteneklerini gönderiyor....eşimle yıkardık paklardık giydirirdik .. Allah razı olsun eşim çok yardımcıydı o zamanlar....
mesala benim kızım benim yüzümden 2,5 yaşından sonra öğrendi çiğnemeyi herşeyi ezerek verdim aman boğazında kalmasın kalırsa ben ne yaparım diye...hergün ona ayrı yemekler yaptım....
sanırım 10 aylıkken anneler ellerine elma vs veriyorlarda ben hiç vermedim çok bilmiyorumNormalde ne zaman çiğnemeye başlıyorlar
Alnaturadada olma ihtimali yüksek sekersiz bakarsin icindekilereben zaten müsli tarzı Amerikan vari kahvaltıları sevmiyorum ama bazen hazırlamak zor olduğunda kurtarıcı oluyor bari en zararsızını bulup yiyeyim dm den alayım en iyisi yada alnatura var orada da çok güZel şeyler var
Benim midem çöp gibi ne yesem birşey olmuyor :)
mezun olmak istemiyorum yeni hedefle devam etmek istiyorum kaptan :) mümkünse eğer
İstemeSeniz toplarım çıkınımı giderim bu diyardan :)
dışarda yürümek çok daha güzelne yaptın yürüdün mü
bende ki mezura tahtadan iple ölçüyorum işaretliyorum sonra mezura ile ipi ölçüyorum ama çok oldu yapmayalı ve notda almadım buraya yazmıştım ama hayatta bulamam onupapatya1994
sen çok güzel kilolar verdin yine yaparsın haydi bakalım hayırlı be yeni bir ay hedef bu ay 4 kg
ben gönül 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim Almanya’da yaşıyorum 4 ve 2,5 yaşında iki oğlum var. Rahatlıktan bol bol yedim Türkiye tatili ile altın vuruşumuyaptım ve 66 kilolara geldim şimdi 54,5 kiloyum her zaman 55 kg idim zaten mezun olabilirim ama olmayacağım
en istediğim spor bende yapmak istiyorum bir gün dene ama çok zor Ramazan’da böyle sporlar bilemedim eğer yaparsan spor kilo verirsin
hemde nasıl bide onlara uygun tokalar ... belli bir zaman sonra kendine almıyorsun hep ona almaya başlıyorsun...Kız çocuğu kıyafetleri çok güzel oluyor ya cicili bicili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?