Ben 8 aylik verdim :)sanırım 10 aylıkken anneler ellerine elma vs veriyorlarda ben hiç vermedim çok bilmiyorum
çok komiksin ya canım benim :)Çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
Hımm belliki sen bebek istiyorsun yakında seni evlendiririz bizKız çocuğu kıyafetleri çok güzel oluyor ya cicili bicili
zaman öyle çabuk geçiyor ki, kızım seneye lisede. Daha dün gibi orta okula başladığı. Dört sene sonra yuvadan uçacak, bir daha döner mi bilmem. Üzülüyorum içten içe neden yalan söyleyeyim.benim kız şimdiden sinirlenince ben gidiyorum diyor....bazen tutuyorum kendimi bazende sinirleniyorum hadi kapı orada diyorum... bu seferde sabah kahvaltımı yapayımda öyle gideyim bari diyor gülemisin ağlayamısın hahah
öğretmeni bişey demeyin üstüne gitmeyin dedi... aman gitme kal demeyin dedi sadece...))
canım zaten kafadan geçirmiyorsun. Hepsi ya önden çıtçıtlı ya arkadan ya da boyundanÇocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
ben zaten müsli tarzı Amerikan vari kahvaltıları sevmiyorum ama bazen hazırlamak zor olduğunda kurtarıcı oluyor bari en zararsızını bulup yiyeyim dm den alayım en iyisi yada alnatura var orada da çok güZel şeyler var
Benim midem çöp gibi ne yesem birşey olmuyor :)
mezun olmak istemiyorum yeni hedefle devam etmek istiyorum kaptan :) mümkünse eğer
İstemeSeniz toplarım çıkınımı giderim bu diyardan :)
dışarda yürümek çok daha güzelne yaptın yürüdün mü
bende ki mezura tahtadan iple ölçüyorum işaretliyorum sonra mezura ile ipi ölçüyorum ama çok oldu yapmayalı ve notda almadım buraya yazmıştım ama hayatta bulamam onu @papatya1994
sen çok güzel kilolar verdin yine yaparsın haydi bakalım hayırlı be yeni bir ay hedef bu ay 4 kg
ben gönül 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim Almanya’da yaşıyorum 4 ve 2,5 yaşında iki oğlum var. Rahatlıktan bol bol yedim Türkiye tatili ile altın vuruşumuyaptım ve 66 kilolara geldim şimdi 54,5 kiloyum her zaman 55 kg idim zaten mezun olabilirim ama olmayacağım
en istediğim spor bende yapmak istiyorum bir gün dene ama çok zor Ramazan’da böyle sporlar bilemedim eğer yaparsan spor kilo verirsin
maşallah ben çok korktum benim hatamdı yada tecrübezlik mi diyelim bilmiyorum... gurbetteydik yanımızda hiç büyükte yoktu ki bana yardımcı olsun....Ben 8 aylik verdim :)
Slm ben MuMu34 yasindayim almanyada yasiyorum 4 oglum var simdilik ev hanimiyim
ben zaten müsli tarzı Amerikan vari kahvaltıları sevmiyorum ama bazen hazırlamak zor olduğunda kurtarıcı oluyor bari en zararsızını bulup yiyeyim dm den alayım en iyisi yada alnatura var orada da çok güZel şeyler var
Benim midem çöp gibi ne yesem birşey olmuyor :)
mezun olmak istemiyorum yeni hedefle devam etmek istiyorum kaptan :) mümkünse eğer
İstemeSeniz toplarım çıkınımı giderim bu diyardan :)
dışarda yürümek çok daha güzelne yaptın yürüdün mü
bende ki mezura tahtadan iple ölçüyorum işaretliyorum sonra mezura ile ipi ölçüyorum ama çok oldu yapmayalı ve notda almadım buraya yazmıştım ama hayatta bulamam onu @papatya1994
sen çok güzel kilolar verdin yine yaparsın haydi bakalım hayırlı be yeni bir ay hedef bu ay 4 kg
ben gönül 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim Almanya’da yaşıyorum 4 ve 2,5 yaşında iki oğlum var. Rahatlıktan bol bol yedim Türkiye tatili ile altın vuruşumuyaptım ve 66 kilolara geldim şimdi 54,5 kiloyum her zaman 55 kg idim zaten mezun olabilirim ama olmayacağım
en istediğim spor bende yapmak istiyorum bir gün dene ama çok zor Ramazan’da böyle sporlar bilemedim eğer yaparsan spor kilo verirsin
tanıttık canım bi geçmiş yap istersen
Allah var ilk ogluma ne zmn verdim hatirlamiyorum ama yemegi seviyodu bide 6 aylik dis cikarmisti kesin ona da vermisimdirmaşallah ben çok korktum benim hatamdı yada tecrübezlik mi diyelim bilmiyorum... gurbetteydik yanımızda hiç büyükte yoktu ki bana yardımcı olsun....
Ben de yazdım.yaptım geçmiş denk gelmedi hiç
Rabbim yolunu açık etsin , iyi insanlarla karşılatırsın.... üzülmezmisin seni çok iyi anlıyorum...zaman öyle çabuk geçiyor ki, kızım seneye lisede. Daha dün gibi orta okula başladığı. Dört sene sonra yuvadan uçacak, bir daha döner mi bilmem. Üzülüyorum içten içe neden yalan söyleyeyim.
canım zaten kafadan geçirmiyorsun. Hepsi ya önden çıtçıtlı ya arkadan ya da boyundan
Ikiside dogru4 oğlun mu4 yaşında oğlun mu var :)
Benim de her duam öyle, Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.Rabbim yolunu açık etsin , iyi insanlarla karşılatırsın.... üzülmezmisin seni çok iyi anlıyorum...
benim kızım ilk kreşe başladığında öğretmenini kıskandım onu çok severse diye
AminnnnBenim de her duam öyle, Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
aminnnn canımBenim de her duam öyle, Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
hahahah unutmamışsın evet aynen öyleada81 senin bir mesajini hatirliyorum parkta nerdeyse dur kizim sen kayma senin yerine ben kayarim.diyecegim nerdeyse diye
Unutlcak gibi degildi kihahahah unutmamışsın evet aynen öyle.. bide görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsun demişlerdi normal bi anne olamıyorum o yüzden bana bir çocuk yeter çocuklara yazık hahahahah
Benim de kulağıma küpe oldu. Unutmam dahaUnutlcak gibi degildi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?