Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
çok komiksin ya canım benim :)
İlk ben altını bile değiştiremedim incitirim diye ama kısa sürdü alışıyorsun hele ikinci bebekte bayağ uzmanlaşıyorsun
Kız çocuğu kıyafetleri çok güzel oluyor ya cicili bicili
Hımm belliki sen bebek istiyorsun yakında seni evlendiririz biz

zaman öyle çabuk geçiyor ki, kızım seneye lisede. Daha dün gibi orta okula başladığı. Dört sene sonra yuvadan uçacak, bir daha döner mi bilmem. Üzülüyorum içten içe neden yalan söyleyeyim.
Çocuk büyütmek hakikaten çok zor Allah sabırlar versin mesela hep aklıma takılıyor ben bebeği giydirirken kıyafet bebeğin kafasında kalır ufacıkkem nasıl giydiriyosunuz onları öyle yaa
canım zaten kafadan geçirmiyorsun. Hepsi ya önden çıtçıtlı ya arkadan ya da boyundan

Bende geçen yıl 66 dan 56 ya indim hop yine 63 oldum

Evet deneyeceğim.

maşallah ben çok korktum benim hatamdı yada tecrübezlik mi diyelim bilmiyorum... gurbetteydik yanımızda hiç büyükte yoktu ki bana yardımcı olsun....
Allah var ilk ogluma ne zmn verdim hatirlamiyorum ama yemegi seviyodu bide 6 aylik dis cikarmisti kesin ona da vermisimdir

Rabbim yolunu açık etsin , iyi insanlarla karşılatırsın.... üzülmezmisin seni çok iyi anlıyorum...
benim kızım ilk kreşe başladığında öğretmenini kıskandım onu çok severse diye

Rabbim yolunu açık etsin , iyi insanlarla karşılatırsın.... üzülmezmisin seni çok iyi anlıyorum...
benim kızım ilk kreşe başladığında öğretmenini kıskandım onu çok severse diye
Benim de her duam öyle, Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.

ada81 senin bir mesajini hatirliyorum parkta nerdeyse dur kizim sen kayma senin yerine ben kayarim.diyecegim nerdeyse diye
hahahah unutmamışsın evet aynen öyle .. bide görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsun demişlerdi normal bi anne olamıyorum o yüzden bana bir çocuk yeter çocuklara yazık hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…