Yok çıkamadım yağmur başladı. Rüzgar da çok siddetliydi zaten sabah tan. Migren tutar diye cikmamistim. Evde bölgesel çalıştım bendeben zaten müsli tarzı Amerikan vari kahvaltıları sevmiyorum ama bazen hazırlamak zor olduğunda kurtarıcı oluyor bari en zararsızını bulup yiyeyim dm den alayım en iyisi yada alnatura var orada da çok güZel şeyler var
Benim midem çöp gibi ne yesem birşey olmuyor :)
mezun olmak istemiyorum yeni hedefle devam etmek istiyorum kaptan :) mümkünse eğer
İstemeSeniz toplarım çıkınımı giderim bu diyardan :)
dışarda yürümek çok daha güzelne yaptın yürüdün mü
bende ki mezura tahtadan iple ölçüyorum işaretliyorum sonra mezura ile ipi ölçüyorum ama çok oldu yapmayalı ve notda almadım buraya yazmıştım ama hayatta bulamam onu @papatya1994
sen çok güzel kilolar verdin yine yaparsın haydi bakalım hayırlı be yeni bir ay hedef bu ay 4 kg
ben gönül 36 yaşındayım 6 yıllık evliyim Almanya’da yaşıyorum 4 ve 2,5 yaşında iki oğlum var. Rahatlıktan bol bol yedim Türkiye tatili ile altın vuruşumuyaptım ve 66 kilolara geldim şimdi 54,5 kiloyum her zaman 55 kg idim zaten mezun olabilirim ama olmayacağım
en istediğim spor bende yapmak istiyorum bir gün dene ama çok zor Ramazan’da böyle sporlar bilemedim eğer yaparsan spor kilo verirsin
BAna da öyle diyorlar ben de çok abartıyorum herşeyi ama çocuk bu yani ufacık hatanın geri dönüşü yok.hahahah unutmamışsın evet aynen öyle.. bide görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsun demişlerdi normal bi anne olamıyorum o yüzden bana bir çocuk yeter çocuklara yazık hahahahah
Benim 10 yasindakide kardeslerine dikkat ediyor benim cok hosuma gidiyor :)BAna da öyle diyorlar ben de çok abartıyorum herşeyi ama çocuk bu yani ufacık hatanın geri dönüşü yok.
Ama şimdi 10 yaşındaki oğluma bakıyorum ben gibi korumacı oldu herseyde panik oluyor aman bebek düşecek, aman diğer oğlana bişey olacak iyi mi kötü mü bilemedim :))
4 oğlun mu4 yaşında oğlun mu var :)
Bu çok aşırı ama benim gibiBenim 10 yasindakide kardeslerine dikkat ediyor benim cok hosuma gidiyor :)
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim .10 yıla yakın evliliğim 2 tüp bebek denemem var ilki tuttu ikincisi tutmadı..Önceden olursa olur diyordum ama son zamanlarda o kadar isteğim arttı ki inş bende bir gün diyorum başkada bişi demiyorum..Her gören senin için dua ediyoruz diyorlar, bazen durumum o kadar vahim mi diyorumnerdeyse 2 yıl olacak tedavi görmüyorum..Biraz iç döküş gibi oldu ama neyse ..
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim .
Aynen bisey olursa dönüşü yok... tabii once Allaha emanetler biz aciz kullariz... .ama iste annelik boyle bişey sanirim.....BAna da öyle diyorlar ben de çok abartıyorum herşeyi ama çocuk bu yani ufacık hatanın geri dönüşü yok.
Ama şimdi 10 yaşındaki oğluma bakıyorum ben gibi korumacı oldu herseyde panik oluyor aman bebek düşecek, aman diğer oğlana bişey olacak iyi mi kötü mü bilemedim :))
Rabbim hayırlısıyla gönderir melegini insallah canim....10 yıla yakın evliliğim 2 tüp bebek denemem var ilki tuttu ikincisi tutmadı..Önceden olursa olur diyordum ama son zamanlarda o kadar isteğim arttı ki inş bende bir gün diyorum başkada bişi demiyorum..Her gören senin için dua ediyoruz diyorlar, bazen durumum o kadar vahim mi diyorumnerdeyse 2 yıl olacak tedavi görmüyorum..Biraz iç döküş gibi oldu ama neyse ..
Bende 3 yıl tedavi gördüm. Dr çok önemli bir dr tup bebek dışında hamile kalamazsin dedi. Baska bir dr sen unut diğer dr 'ların söylediğini spor yap beslenmene dikkat et ve kafanı rahat tut dedi 6 ay sonra hamile kaldım. Allah'ın izniyle olur sen kafanı rahat tut10 yıla yakın evliliğim 2 tüp bebek denemem var ilki tuttu ikincisi tutmadı..Önceden olursa olur diyordum ama son zamanlarda o kadar isteğim arttı ki inş bende bir gün diyorum başkada bişi demiyorum..Her gören senin için dua ediyoruz diyorlar, bazen durumum o kadar vahim mi diyorumnerdeyse 2 yıl olacak tedavi görmüyorum..Biraz iç döküş gibi oldu ama neyse ..
Bende 3 yıl tedavi gördüm. Dr çok önemli bir dr tup bebek dışında hamile kalamazsin dedi. Baska bir dr sen unut diğer dr 'ların söylediğini spor yap beslenmene dikkat et ve kafanı rahat tut dedi 6 ay sonra hamile kaldım. Allah'ın izniyle olur sen kafanı rahat tut
Rabbim hayırlısıyla gönderir melegini insallah canim....
Dök içini canım , biz burada sadece diyeti konusmuyoruz yeri geliyor hayati paylasiyoruz cok iyi geliyor...
Bende 3 yıl tedavi gördüm. Dr çok önemli bir dr tup bebek dışında hamile kalamazsin dedi. Baska bir dr sen unut diğer dr 'ların söylediğini spor yap beslenmene dikkat et ve kafanı rahat tut dedi 6 ay sonra hamile kaldım. Allah'ın izniyle olur sen kafanı rahat tut
Sogan kuru yaptin mi ? Ibrahim saracoglunun her kuru bana şifa olmustur her zaman...valla onun rahatlığıyla yazdım inanki kimseye söylemiyorum gerçek hislerimi
POlikistiğin en iyi ilacı soğan suyu kürü ve 36 saatlik açlıklar. Denedin mi hiç canımpolikistik over liyim zayıflıyorum alıyorum
Aynı andaSogan kuru yaptin mi ? Ibrahim saracoglunun her kuru bana şifa olmustur her zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?