Ben pkoluyum yumurta 10 mm gelip duruyordu buyumuyordu. Sonra dr 6 ayın içinde 3 ay doğum kontrol ilacını kullandirdi. Sonrası 3 ay sonra hamile kaldım.ben de çok şeyler yaşadım canım anlatsam roman olur. Ama sen Rabbime sigin Allah'ın izniyle olur şimdi daha da gelişti herseysizde sorun neydi canım özel değilse , bizede tüp bebeksiz olmaz dediler
Bende öyleyim bu yüzden sağlıklı beslenmeyi alışkanlık hâline getirecez canım. 60 altına inince 2. Çocuk için baslicam tedaviye bende. Hatta birazda o yüzden istiyorum zayiflamayipolikistik over liyim zayıflıyorum alıyorum
Tesekkür ederim canım inşallah ramazanda kilo vermeyi başarırımTabii ki canım hoş geldin aramıza, çok sevindim geri dönmene
Sagol canımhoşgeldin canım
Hoşbulduk canım bide burada deneyimCAnımmmm hoşgeldin
10 yıla yakın evliliğim 2 tüp bebek denemem var ilki tuttu ikincisi tutmadı..Önceden olursa olur diyordum ama son zamanlarda o kadar isteğim arttı ki inş bende bir gün diyorum başkada bişi demiyorum..Her gören senin için dua ediyoruz diyorlar, bazen durumum o kadar vahim mi diyorumnerdeyse 2 yıl olacak tedavi görmüyorum..Biraz iç döküş gibi oldu ama neyse ..
Yaparsın sen kuzum çok kilon yok zatenHoşbulduk canım bide burada deneyim
Siz tanışıyor musunuz?Yaparsın sen kuzum çok kilon yok zaten
Ben KK nın delisi gibiyim herkes tanıyor nerdeyseSiz tanışıyor musunuz?
Zamanın çocukları valla gülesim geldii kac yasindaydibenim kız şimdiden sinirlenince ben gidiyorum diyor....bazen tutuyorum kendimi bazende sinirleniyorum hadi kapı orada diyorum... bu seferde sabah kahvaltımı yapayımda öyle gideyim bari diyor gülemisin ağlayamısın hahah
öğretmeni bişey demeyin üstüne gitmeyin dedi... aman gitme kal demeyin dedi sadece...))
Zamanın çocukları valla gülesim geldii kac yasindaydi
Ben KK nın delisi gibiyim herkes tanıyor nerdeyse
Benim yarışmada tanışmıştık ama ben sıkıldım orda bitirdim yarışmayı
Evet öyleydiaypare ackerman tatlım profilini göremiyorum. Bildirim mesajını bulamadım. 100 gr eksideyim demiştin di mi? Mesajı buraya alıntılasana.
Benim bi arkadas annelik delilik derdi bıktımmm diyordu şimdi ikinci için cabaliyorAynen bisey olursa dönüşü yok... tabii once Allaha emanetler biz aciz kullariz... .ama iste annelik boyle bişey sanirim.....
6 yaşında canim... nerden ogrenmis bilmiyorum hani biz esimle tartissakta biz evden gidiyoruz da demiyoruz...zaten kizimin yaninda tartışmıyoruz.. zaten uzun zamandir eşimle agiz tadiyla kusemiyoruz.Zamanın çocukları valla gülesim geldii kac yasindaydi
Yok yapmadim 64.15tim sabahCanım sen bildirim yapmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?