Maşallah diyim bunların akılları başka calisiyor6 yaşında canim... nerden ogrenmis bilmiyorum hani biz esimle tartissakta biz evden gidiyoruz da demiyoruz...zaten kizimin yaninda tartışmıyoruz.. zaten uzun zamandir eşimle agiz tadiyla kusemiyoruz.Cunku konusmadigimizi anlayinca cok sorguluyor kızım... o yuzden kusmeyi unuttuk....
Sağol canım... aynen yeni nesil harikaMaşallah diyim bunların akılları başka calisiyor
Au teşekkür ederim şimdi giridm siteye kusura bakma kaptanım teşekkür ederim masal kuşu
KaptanımGonul83 mezun olmak ıstemıyor
Dereceye gırcem kesinbu ıkıncı derecem olcak
Birincisin şimdilik inşallah öyle devam ederDereceye gırcem kesinbu ıkıncı derecem olcak
inşallah bende erken evlenenleri destekliyorum 30 yaşından sonra zor oluyorGonul83 okulum bitsin işim olsun anca Öyle ama 24 25de evlenmek isterim
gerçekten mi hani şu aldi de olanlardan mı bahsediyorsun turuncu renkli kutu bende arada atıştırmak için az kalorili şeye ihtiyacım varBundan sonra ekmek yerine oglumun etimeklerinden yiyecegim ,10 tanesi 40 kalori ve 7 karbon :)
Hiç ama hiç memnun değilim mezuniyet kilomdan böyle bir başarısızlıkla buradan ayrılmak istemezdim bana yakışmadı***13. Takım 620. Etap***
Gonul83 (53.8/54.4/-0.6/%-1.16) Mezun olmak istiyor
madamhd(83.4/82.9/0.5/%0.60)
gulenyuzumsunsen(70.4///%) Kilosu sabit
Mumu85(84/85/-1/%-1.19)
ada81(62.9/61.8/1.1/%1.75)
Akkat(79.6/80/-0.4/%-0.50)
asya_01(72///%) Kilosu sabit
papatya1994(66.7/64.9/1.8/%2.70) 58 olan hedef kilosunu 60 olarak revize etmek istiyor
MrsParanoid(66.9/66.8/0.1/%0.07) Geçtiğimiz hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu ikiye bölündü
Anka_(72.5/71.7/0.8/1.10)
13. Takım ortalama: % 0.337
Başarısızlık bunun neresinde canım saçmakta lütfen. Mezuniyet şartlarını taşıyorsun. Önemli olan o.inşallah bende erken evlenenleri destekliyorum 30 yaşından sonra zor oluyor
Gönlüne göre buldun mu inanıp güvendin mi şakın bırakma
gerçekten mi hani şu aldi de olanlardan mı bahsediyorsun turuncu renkli kutu bende arada atıştırmak için az kalorili şeye ihtiyacım var
Hiç ama hiç memnun değilim mezuniyet kilomdan böyle bir başarısızlıkla buradan ayrılmak istemezdim bana yakışmadı
Motivasyonum yerlerde gidip kendimi nutellanın kollarına atacağım :))
Eee niye mezun oldun kiii niye acele ettin show bile yapardin...inşallah bende erken evlenenleri destekliyorum 30 yaşından sonra zor oluyor
Gönlüne göre buldun mu inanıp güvendin mi şakın bırakma
gerçekten mi hani şu aldi de olanlardan mı bahsediyorsun turuncu renkli kutu bende arada atıştırmak için az kalorili şeye ihtiyacım var
Hiç ama hiç memnun değilim mezuniyet kilomdan böyle bir başarısızlıkla buradan ayrılmak istemezdim bana yakışmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?