Mezuniyet şartlarını taşırken ben istedim mezun olmasını canım. Eğer mezuniyet kilosunun altında olursa zaten istediği zaman listeye tekrardan dönebiliyor. Önümüz Ramazan ve açıkçası ben ramazana çok güvenemiyorum. Son üç haftadır da istediği istikrarı yakalayamadı. Ama ben onun mezuniyetten sonra da kilo verebileceğine inanıyorum.Eee niye mezun oldun kiii niye acele ettin show bile yapardin...
Sen ol sana daha güzelini patlatırım
Ayy haftaya birinci oluyormusum bide hemen hesaplama yapayım benSen ol sana daha güzelini patlatırım
Yok canim.onlar degil ben 10 aylik oglum icin almistiminşallah bende erken evlenenleri destekliyorum 30 yaşından sonra zor oluyor
Gönlüne göre buldun mu inanıp güvendin mi şakın bırakma
gerçekten mi hani şu aldi de olanlardan mı bahsediyorsun turuncu renkli kutu bende arada atıştırmak için az kalorili şeye ihtiyacım var
Hiç ama hiç memnun değilim mezuniyet kilomdan böyle bir başarısızlıkla buradan ayrılmak istemezdim bana yakışmadı
Muskaya benziyorKızlar çok alakasız ama evde bunu buldum sizce ne olabilir?Eki Görüntüle 2265135 Eki Görüntüle 2265135
LAydLiNe ben resimleri göremiyorum
Muskaya benziyor
afiyet olsun beyendım canımSabah kahvaltım 10.30-11.00 (tartı icin)
2 dilim tam buğday ekmegi, 1 bardak süt, 7 yeşil zeytin,1 salatalik,1 kk kasar peyniri (başka peynir kalmamis),1 tk zencefilli bal
Aksam yemeğim 17.00
1.5 karnıyarık, 3 yemek kaşığı bezelye, 1 domates,1 salatalik, 1 lokma tam buğday ekmeği
2.5 -3 lt su
3 mil Leslie
.100 ip
Esin koymus tur belki ona sor veya sen eskiden yapmış Bı koseye koyup unutmuş olabilirsin .. Eger bunlar degılse evine gelen biri buyu yapmışKızlar çok alakasız ama evde bunu buldum sizce ne olabilir?Eki Görüntüle 2265135 Eki Görüntüle 2265135
Yok canim malesef ,harekesiz okuyamiyorum ben ama yüzde 90 muska buAnlar mısın peki? Fotokopi çekilmiş.
afiyet olsun beyendım canım
Esin koymus tur belki ona sor veya sen eskiden yapmış Bı koseye koyup unutmuş olabilirsin .. Eger bunlar degılse evine gelen biri buyu yapmış
Ben 58 olmadan beni mezun etme lutfen cunku ben listeden cikarsam salarim.... hedefim 60 görünüyor ....Mezuniyet şartlarını taşırken ben istedim mezun olmasını canım. Eğer mezuniyet kilosunun altında olursa zaten istediği zaman listeye tekrardan dönebiliyor. Önümüz Ramazan ve açıkçası ben ramazana çok güvenemiyorum. Son üç haftadır da istediği istikrarı yakalayamadı. Ama ben onun mezuniyetten sonra da kilo verebileceğine inanıyorum.
TÖVBE bismillah değildir büyü falan getirmeyin aklınıza öyle şeylerafiyet olsun beyendım canım
Esin koymus tur belki ona sor veya sen eskiden yapmış Bı koseye koyup unutmuş olabilirsin .. Eger bunlar degılse evine gelen biri buyu yapmış
ver cezamı boynum kıldan inceGeçen hafta haftada 1 kg verilecek dedim ve 3 gün spor şartıyla spor yapmayanlar en çokLAydLiNe @merryangel @zambak86 Akkat @asya_01 aypare ackerman idi
Kaptan benle ilgili kararın nedir mezun mu olacağım
paylaş canım bizimle, paylaştıkça rahatlarsın.valla onun rahatlığıyla yazdım inanki kimseye söylemiyorum gerçek hislerimi
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.***13. Takım 620. Etap***
Gonul83 (53.8/54.4/-0.6/%-1.16) Mezun olmak istiyor
madamhd(83.4/82.9/0.5/%0.60)
gulenyuzumsunsen(70.4///%) Kilosu sabit
Mumu85(84/85/-1/%-1.19)
ada81(62.9/61.8/1.1/%1.75)
Akkat(79.6/80/-0.4/%-0.50)
asya_01(72///%) Kilosu sabit
papatya1994(66.7/64.9/1.8/%2.70) 58 olan hedef kilosunu 60 olarak revize etmek istiyor
MrsParanoid(66.9/66.8/0.1/%0.07) Geçtiğimiz hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu ikiye bölündü
Anka_(72.5/71.7/0.8/1.10)
13. Takım ortalama: % 0.337
öyle deme, başarın iyi. Belki Ramazan’da da verirsin. Bırakma ama bizi.inşallah bende erken evlenenleri destekliyorum 30 yaşından sonra zor oluyor
Gönlüne göre buldun mu inanıp güvendin mi şakın bırakma
gerçekten mi hani şu aldi de olanlardan mı bahsediyorsun turuncu renkli kutu bende arada atıştırmak için az kalorili şeye ihtiyacım var
Hiç ama hiç memnun değilim mezuniyet kilomdan böyle bir başarısızlıkla buradan ayrılmak istemezdim bana yakışmadı
ben göremiyorum canım ama az çok arkadaşların yorumundan anladım ne olduğunu. Bana da biri yapmıştı. yak gitsinKızlar çok alakasız ama evde bunu buldum sizce ne olabilir?Eki Görüntüle 2265135 Eki Görüntüle 2265135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?