Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eee niye mezun oldun kiii niye acele ettin show bile yapardin...
Mezuniyet şartlarını taşırken ben istedim mezun olmasını canım. Eğer mezuniyet kilosunun altında olursa zaten istediği zaman listeye tekrardan dönebiliyor. Önümüz Ramazan ve açıkçası ben ramazana çok güvenemiyorum. Son üç haftadır da istediği istikrarı yakalayamadı. Ama ben onun mezuniyetten sonra da kilo verebileceğine inanıyorum.

Sabah kahvaltım 10.30-11.00 (tartı icin)
2 dilim tam buğday ekmegi, 1 bardak süt, 7 yeşil zeytin,1 salatalik,1 kk kasar peyniri (başka peynir kalmamis),1 tk zencefilli bal

Aksam yemeğim 17.00
1.5 karnıyarık, 3 yemek kaşığı bezelye, 1 domates,1 salatalik, 1 lokma tam buğday ekmeği

2.5 -3 lt su
3 mil Leslie
.100 ip

Yok canim.onlar degil ben 10 aylik oglum icin almistim

afiyet olsun beyendım canım
Kızlar çok alakasız ama evde bunu buldum sizce ne olabilir?Eki Görüntüle 2265135 Eki Görüntüle 2265135
Esin koymus tur belki ona sor veya sen eskiden yapmış Bı koseye koyup unutmuş olabilirsin .. Eger bunlar degılse evine gelen biri buyu yapmış

afiyet olsun beyendım canım

Esin koymus tur belki ona sor veya sen eskiden yapmış Bı koseye koyup unutmuş olabilirsin .. Eger bunlar degılse evine gelen biri buyu yapmış

Eşime bi göstereyim de ama o ilgilenmez böyle şeylerle. Ajandamın arasındaki faturaların arasından çıktı. Tam hatırlayamıyorum ama ki ben genelde kolay kolay hiç bir şeyi unutmam. Kızlardan biri uyurken korkuyordu birisi mi vermişti ama öyle olsa ajandanın arasına neden koyayım. İlginç bir durum. En iyisi anlayan birine tercüme ettirmek galiba.

Kızlar ben de dert yükü oldum kusuruma bakmayın lütfen, ama yine pilim bitti. Başka bir hastalığım mı var korkmaya başladım. Yine kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum. Elimi kaldırmaya halim yok. Bugün regl oldum ondan mı acaba, normalde böyle halsizlik yapmazdı. Günlerce uyumak istiyorum şuanda. Ama tabi çocuklardan uyuyamıyorum.

Ben 58 olmadan beni mezun etme lutfen cunku ben listeden cikarsam salarim.... hedefim 60 görünüyor ....

ver cezamı boynum kıldan ince
valla onun rahatlığıyla yazdım inanki kimseye söylemiyorum gerçek hislerimi
paylaş canım bizimle, paylaştıkça rahatlarsın.
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.
öyle deme, başarın iyi. Belki Ramazan’da da verirsin. Bırakma ama bizi.
Kızlar çok alakasız ama evde bunu buldum sizce ne olabilir?Eki Görüntüle 2265135 Eki Görüntüle 2265135
ben göremiyorum canım ama az çok arkadaşların yorumundan anladım ne olduğunu. Bana da biri yapmıştı. yak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…