Mezuniyet şartlarını taşırken ben istedim mezun olmasını canım. Eğer mezuniyet kilosunun altında olursa zaten istediği zaman listeye tekrardan dönebiliyor. Önümüz Ramazan ve açıkçası ben ramazana çok güvenemiyorum. Son üç haftadır da istediği istikrarı yakalayamadı. Ama ben onun mezuniyetten sonra da kilo verebileceğine inanıyorum.
oki tokiYok canim.onlar degil ben 10 aylik oglum icin almistimEki Görüntüle 2265136
allah allah ne oldu anacım sana mutlaka doktora git üzülürüm yoksa FatmacımKızlar ben de dert yükü oldum kusuruma bakmayın lütfen, ama yine pilim bitti. Başka bir hastalığım mı var korkmaya başladım. Yine kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum. Elimi kaldırmaya halim yok. Bugün regl oldum ondan mı acaba, normalde böyle halsizlik yapmazdı. Günlerce uyumak istiyorum şuanda. Ama tabi çocuklardan uyuyamıyorum.
Doktordan da bıktım artık, çok şükür ciddi bir rahatsızlıkları yok ama çocukları sürekli doktora taşıdım geçtiğimiz günlerde. Pazartesi aile hekimine gideyim bari, derdimi anlatayım birmeZun olduğuna üzülen tek kişi benim heralde
oki toki
allah allah ne oldu anacım sana mutlaka doktora git üzülürüm yoksa Fatmacım
Kızlar ben de dert yükü oldum kusuruma bakmayın lütfen, ama yine pilim bitti. Başka bir hastalığım mı var korkmaya başladım. Yine kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum. Elimi kaldırmaya halim yok. Bugün regl oldum ondan mı acaba, normalde böyle halsizlik yapmazdı. Günlerce uyumak istiyorum şuanda. Ama tabi çocuklardan uyuyamıyorum.
Bence büyüEşime bi göstereyim de ama o ilgilenmez böyle şeylerle. Ajandamın arasındaki faturaların arasından çıktı. Tam hatırlayamıyorum ama ki ben genelde kolay kolay hiç bir şeyi unutmam. Kızlardan biri uyurken korkuyordu birisi mi vermişti ama öyle olsa ajandanın arasına neden koyayım. İlginç bir durum. En iyisi anlayan birine tercüme ettirmek galiba.
Ben 58 olmadan beni mezun etme lutfen cunku ben listeden cikarsam salarim.... hedefim 60 görünüyor ....
Bence büyü
Tamam canım , eger ust uste artiyla vs gelirsem düşünürüz yoksa devam etmek istiyorum....Sen bi 60 ol, o zaman ki performansına göre birlikte karar veririz. Çok az kaldı zaten hedefine inşallah. Ama öyle güzel bir ivme yakaladın ki bozulsun istemem. Sen yeter ki kilo ver az ya da çok önemli değil.
İlk mezuniyetin mi olacakTamam canım , eger ust uste artiyla vs gelirsem düşünürüz yoksa devam etmek istiyorum....
Aaa tövbe estağfurullah bi bilen birine sor sonrada yak gitsin canim..Kızlar çok alakasız ama evde bunu buldum sizce ne olabilir?Eki Görüntüle 2265135 Eki Görüntüle 2265135
Canim d vitamini , demir veya b12 düşük olabilir bunlar cok etkiliyor... b12 den 5 igne vuruldum.... demir ilaci hala kullanıyorum.. arada d vitamini icin ampul hupletiyorum anca toparlandim...Kızlar ben de dert yükü oldum kusuruma bakmayın lütfen, ama yine pilim bitti. Başka bir hastalığım mı var korkmaya başladım. Yine kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum. Elimi kaldırmaya halim yok. Bugün regl oldum ondan mı acaba, normalde böyle halsizlik yapmazdı. Günlerce uyumak istiyorum şuanda. Ama tabi çocuklardan uyuyamıyorum.
Evetttt ilk olacakİlk mezuniyetin mi olacak
Yakmak sakıncalıymış canım suya bırakacağım. Ama kötü değil dedi arkadaşlar. Suya karışanca gider zaten.Aaa tövbe estağfurullah bi bilen birine sor sonrada yak gitsin canim..
Insallah canim.... bende yakmak diye aklimda kalmış...Yakmak sakıncalıymış canım suya bırakacağım. Ama kötü değil dedi arkadaşlar. Suya karışanca gider zaten.
Sirkeli suya koyup akıtacakmışsın sonraInsallah canim.... bende yakmak diye aklimda kalmış...
Çok aldım ben havai fişek patlatalım inşallahAnka haftaya birinciliğimizi kutlayalım böyle havai fişeklerle ne dersiniz? Ramazanda bütün takımlar dökülür kızlar biz dökülmeyelim birinci olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?