Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meZun olduğuna üzülen tek kişi benim heralde
Yok canim.onlar degil ben 10 aylik oglum icin almistim Eki Görüntüle 2265136
oki toki
allah allah ne oldu anacım sana mutlaka doktora git üzülürüm yoksa Fatmacım

meZun olduğuna üzülen tek kişi benim heralde
oki toki
allah allah ne oldu anacım sana mutlaka doktora git üzülürüm yoksa Fatmacım
Doktordan da bıktım artık, çok şükür ciddi bir rahatsızlıkları yok ama çocukları sürekli doktora taşıdım geçtiğimiz günlerde. Pazartesi aile hekimine gideyim bari, derdimi anlatayım bir

Kan değerlerine baktırdın mı canım. Benim demirim düştüğünde aynen senin olduğun gibi oluyorum.

Bence büyü

Ben 58 olmadan beni mezun etme lutfen cunku ben listeden cikarsam salarim.... hedefim 60 görünüyor ....

Sen bi 60 ol, o zaman ki performansına göre birlikte karar veririz. Çok az kaldı zaten hedefine inşallah. Ama öyle güzel bir ivme yakaladın ki bozulsun istemem. Sen yeter ki kilo ver az ya da çok önemli değil.

Sen bi 60 ol, o zaman ki performansına göre birlikte karar veririz. Çok az kaldı zaten hedefine inşallah. Ama öyle güzel bir ivme yakaladın ki bozulsun istemem. Sen yeter ki kilo ver az ya da çok önemli değil.
Tamam canım , eger ust uste artiyla vs gelirsem düşünürüz yoksa devam etmek istiyorum....

Canim d vitamini , demir veya b12 düşük olabilir bunlar cok etkiliyor... b12 den 5 igne vuruldum.... demir ilaci hala kullanıyorum.. arada d vitamini icin ampul hupletiyorum anca toparlandim...

Bugun menü
Sabah 10.30
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
Yesillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
4 yk yogurt zerdacalli ve zencefilli

Aksam 17.00
3 yk bulgur pilavi
7 yk kiymali ispanak kavurmasi.

2.5 lt su icildi.. LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…