- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Cok guzel afiyet olsun canımBugun menü
Sabah 10.30
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
Yesillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
4 yk yogurt zerdacalli ve zencefilli
Aksam 17.00
3 yk bulgur pilavi
7 yk kiymali ispanak kavurmasi.
2.5 lt su icildi..LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapildi.
Tamam canım , eger ust uste artiyla vs gelirsem düşünürüz yoksa devam etmek istiyorum....
Mezun olmadan birincilik te gorduksaolun kızlar
Her cuma klasikleşti ama bunlar kaptanHedefini 60 a çektim senin. Çok az kaldı hedefine. Ramazanda bırakmak yok kendini. Hepinizin ensesindeyim ona göre. Artık ben de kaçamak yapmayacağıma göre rahat rahat fırçalayabilirim hepinizi
3 ay önce iyi çıkmıştı.Kan değerlerine baktırdın mı canım. Benim demirim düştüğünde aynen senin olduğun gibi oluyorum.
b12 ye baktırmadım, ama ona da bir baktırayımCanim d vitamini , demir veya b12 düşük olabilir bunlar cok etkiliyor... b12 den 5 igne vuruldum.... demir ilaci hala kullanıyorum.. arada d vitamini icin ampul hupletiyorum anca toparlandim...
tamam kaptan.Anka haftaya birinciliğimizi kutlayalım böyle havai fişeklerle ne dersiniz? Ramazanda bütün takımlar dökülür kızlar biz dökülmeyelim birinci olalım
Her cuma klasikleşti ama bunlar kaptan
3 ay uzun bir süre. Yeniden baktır canım. Diyette değildin sonuçta o dönemde.3 ay önce iyi çıkmıştı.
b12 ye baktırmadım, ama ona da bir baktırayım
tamam kaptan.papatya1994 tebrik ederim canım.
Ya unuttu herkes papatyaydı büyüydü derken niye hatırlatıyon
Çok iyi bir fikir verdin canım. Bu akşam herkes beden ölçülerini alıyor ve buraya yazıyor kızlar tamam mı? Ramazandan sonra bakalım ne halde olacağız.
bU MESAJIMI OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA KENDİNİ KISACA TANITABİLİR Mİ ?
BEN KISMETSE PAZARTESİ HEM NET KİLOMU BİLDİRİP MENÜ PAYLAŞMAYA BAŞLICAM KENDİMDEN UMUTLUYUM BAKALIM
SADECE PAZAR GÜNÜ AKTİF OLAMAM EVDE NETİM YOK ARKADAŞLAR
çok tatlısın kız) aynı bende sen gibi düşünüyordum ama öyle bir yapıyorsun ki Rabbim o annelik yeteneklerini gönderiyor....eşimle yıkardık paklardık giydirirdik .. Allah razı olsun eşim çok yardımcıydı o zamanlar....
mesala benim kızım benim yüzümden 2,5 yaşından sonra öğrendi çiğnemeyi herşeyi ezerek verdim aman boğazında kalmasın kalırsa ben ne yaparım diye...hergün ona ayrı yemekler yaptım....
sanırım 10 aylıkken anneler ellerine elma vs veriyorlarda ben hiç vermedim çok bilmiyorum
Tesekkür ederim canım inşallah ramazanda kilo vermeyi başarırım
Komşulara ver çaktırmadan kayınvalideye.Bugün çamaşır bulaşık ev işleriyle uğraştımbi azı dişimde dolgu yapıldı . Kaplama yapılacak . Baya yoruldum canım yandı..şimdi iyiyim şükür...
Bugün kendimi güzel güzel tuttum kaçamak yapmıyordum kayınvalidem 6 kase aşure getirdi
Evde de benden başka yiyen Yok. Şu ana kadar 1 yemek kaşığı yedim bakışıyoruz ama napcam bilmiyorum .
menüm de ;
Kahvaltı 10:00
4 yk menemen
1 kk peynir +1,5 ceviz
Marul maydanoz
15:30 2 çiğköfte marul
16:00 sütlü neskafe
Akşam 17:00
Fırınlanmış 2 kabak ve 2 kapya biber
1 sb yoğurt
1 haşlanmış baget
1 yk aşure
2 lt su
1 kupa yeşil çay
Ben cok korktum canim veremedim... sen doğrusunu yapiyorsun.....Akşam ölçü almak olmaz bence. Ramazanın ilk günü alalım
Ben madam 29 yaşındayım memurum bi kızım var 9,5 aylık. 18 aralıkta 96,1 ile başladım ve şuanda 82,9 kiloyum
Ben hiç ayrı yemek yapmıyorum şuan zaten çoğunlukla çorba veriyorum. Çarşamba günü arkadaşlarla pazara gittik gezmeye kızım huysuzlanmaya başlayınca biskrem verdim eline yedi oyalandı her yeri çikolata oldu falanherşeyi ezerek vermek çocuğa yapılan bir kötülük
Benimki 9,5 aylık ekmek bisküvi falan veriyorum eline bugün muz verdim. Elma falan sert şeyler daha tehlikeli yanında oturacaksam onları da veriyorum.
Hoşgeldin canım
Bu ara aşure sık sık duymaya başladım burada. Özel bir nedeni var mı?Bugün çamaşır bulaşık ev işleriyle uğraştımbi azı dişimde dolgu yapıldı . Kaplama yapılacak . Baya yoruldum canım yandı..şimdi iyiyim şükür...
Bugün kendimi güzel güzel tuttum kaçamak yapmıyordum kayınvalidem 6 kase aşure getirdi
Evde de benden başka yiyen Yok. Şu ana kadar 1 yemek kaşığı yedim bakışıyoruz ama napcam bilmiyorum .
menüm de ;
Kahvaltı 10:00
4 yk menemen
1 kk peynir +1,5 ceviz
Marul maydanoz
15:30 2 çiğköfte marul
16:00 sütlü neskafe
Akşam 17:00
Fırınlanmış 2 kabak ve 2 kapya biber
1 sb yoğurt
1 haşlanmış baget
1 yk aşure
2 lt su
1 kupa yeşil çay
Hosgeldin canim oncelikle 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup kabul ediyorsaniz.. tanitim formunu doldurup buraya yazmaniz gerekiyor...Herkese iyi akşamlar. Grubunuzda yer varsa katılabilir miyim.
Ama siz zaten 5. Takimdaymissiniz...Herkese iyi akşamlar. Grubunuzda yer varsa katılabilir miyim.
HwayiirHerkes uyudu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?