- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
tebrik ediyorum canımMezun olmadan birincilik te gorduksaolun kızlar
Yok canım öyle yapmış kaynanamBu ara aşure sık sık duymaya başladım burada. Özel bir nedeni var mı?
9.takımada şubatta girmiş martta hiç bişey yazmadan cikisAma siz zaten 5. Takimdaymissiniz...
Bende 5. Takimidaki yazilarini gordum listeye girmis mi bilmiyorum...9.takımada şubatta girmiş martta hiç bişey yazmadan cikis
Buzluga atsan ?Bugün çamaşır bulaşık ev işleriyle uğraştımbi azı dişimde dolgu yapıldı . Kaplama yapılacak . Baya yoruldum canım yandı..şimdi iyiyim şükür...
Bugün kendimi güzel güzel tuttum kaçamak yapmıyordum kayınvalidem 6 kase aşure getirdi
Evde de benden başka yiyen Yok. Şu ana kadar 1 yemek kaşığı yedim bakışıyoruz ama napcam bilmiyorum .
menüm de ;
Kahvaltı 10:00
4 yk menemen
1 kk peynir +1,5 ceviz
Marul maydanoz
15:30 2 çiğköfte marul
16:00 sütlü neskafe
Akşam 17:00
Fırınlanmış 2 kabak ve 2 kapya biber
1 sb yoğurt
1 haşlanmış baget
1 yk aşure
2 lt su
1 kupa yeşil çay
Canim ya seker icin erken degil mi ? Bizim burda hippy markasinin bebekler icin ele vermeye pirinc patlagi filan var katkisiz,ben 2 gün önce evde yaptigim waffelden verdim ama sonradan pisman oldum pekmezli kek yapicam yine onun icin ne kadar gec baslarsa o kadar iyi sekere,gerci artik büyüdü bizim elimizde ne varsa ondan istiyoAkşam ölçü almak olmaz bence. Ramazanın ilk günü alalım
Ben madam 29 yaşındayım memurum bi kızım var 9,5 aylık. 18 aralıkta 96,1 ile başladım ve şuanda 82,9 kiloyum
Ben hiç ayrı yemek yapmıyorum şuan zaten çoğunlukla çorba veriyorum. Çarşamba günü arkadaşlarla pazara gittik gezmeye kızım huysuzlanmaya başlayınca biskrem verdim eline yedi oyalandı her yeri çikolata oldu falanherşeyi ezerek vermek çocuğa yapılan bir kötülük
Benimki 9,5 aylık ekmek bisküvi falan veriyorum eline bugün muz verdim. Elma falan sert şeyler daha tehlikeli yanında oturacaksam onları da veriyorum.
Hoşgeldin canım
9.takımada şubatta girmiş martta hiç bişey yazmadan cikis
Bi ara bize de bi uğramışBende 5. Takimidaki yazilarini gordum listeye girmis mi bilmiyorum...
Buzluga atsan ?
Canim ya seker icin erken degil mi ? Bizim burda hippy markasinin bebekler icin ele vermeye pirinc patlagi filan var katkisiz,ben 2 gün önce evde yaptigim waffelden verdim ama sonradan pisman oldum pekmezli kek yapicam yine onun icin ne kadar gec baslarsa o kadar iyi sekere,gerci artik büyüdü bizim elimizde ne varsa ondan istiyoama niyetim en az 1 yasina kadar uzak tutmak
Yemeklerini bende normal yapiyorum canim,ah o dis etkenlerEvet canım maalesef çok erken bende hep uzak tutacam falan diyordum ama mümkün olmadı. Dış etmenler aracılığıyla başlamış bulundu bende saldım artık. Bide benim kız hiç ona özel yaptığım şeyleri yemedi. Tuzsuz salçasız yemekleri de yemedi pekmezli falan bisküvileri de yemedi. Kendimize yaptığımız yemeklerden yediriyorum.
Yemeklerini bende normal yapiyorum canim,ah o dis etkenlercok sükür bu sefer beni komse rahatsuz etmiyor
Off cok fena sen ona su seker videosunu seyrettirBizde baba abur cubur almayı marifet sanıyor. Bekliyor kız biraz büyüsün de hergün ona çikolata falan alıp gelecek
Evet bendeee ❤
Off cok fena sen ona su seker videosunu seyrettir
Bende izlemedimBende izlemedim daha
Günaydın.. ben de izlemedim ama videoyu göremiyorum.Bende izlemedimama sekerin zararlarini biliyorum
Olabilüüürr :)aaaa bu aralar bende de çıktı ondan mı kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?