Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buzluga atsan ?
Canim ya seker icin erken degil mi ? Bizim burda hippy markasinin bebekler icin ele vermeye pirinc patlagi filan var katkisiz,ben 2 gün önce evde yaptigim waffelden verdim ama sonradan pisman oldum pekmezli kek yapicam yine onun icin ne kadar gec baslarsa o kadar iyi sekere,gerci artik büyüdü bizim elimizde ne varsa ondan istiyo ama niyetim en az 1 yasina kadar uzak tutmak

Yorgunluktan tabanlarim agridi,aksam üstü büyük oglana alisveris yapmaya gittik büyüdü pantolonlari v.s kisaldi,gelince 1 pasta ve bugday salatasi yaptim yarin dernegimizin 10.yil kutlamasi var arti bide helva kavurdum bizim kurstada piknik var ( bahsetmistim hastanede manevi destek ) poff yarini atlatalatabilirim ins.yarin 84.4 beni bekliyoreeee

Evet canım maalesef çok erken bende hep uzak tutacam falan diyordum ama mümkün olmadı. Dış etmenler aracılığıyla başlamış bulundu bende saldım artık. Bide benim kız hiç ona özel yaptığım şeyleri yemedi. Tuzsuz salçasız yemekleri de yemedi pekmezli falan bisküvileri de yemedi. Kendimize yaptığımız yemeklerden yediriyorum.

Yemeklerini bende normal yapiyorum canim,ah o dis etkenler cok sükür bu sefer beni komse rahatsuz etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…