Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de çok dikkat etmeyi düşünüyorum, genelde tansiyon kan şekeri yerlerde oluyor ama zorlayacağım inşallah kendimi bu sefer, inşallah başarabilirim

Ben de aynen koşu bandında sıkılıyorum balkonda yatıyor :)

Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Ayy çok geçmiş olsun.. Salgın varmış çoook dikkat edin hayırlısıyla atlatır inşallah geçmiş olsun kuzucuğaa

Bende ramazanlarda kendimi rölantiye çekiyordum. Mecbur kalmadıkça hareket etmemeye çalışıyordum ama dediğim gibi bu ramazan öyle yapmayacağım. Bambaşka bir ramazan olacak inşallah benim için.
Aynen hep yatış pozisyonunda hasta gibi oluyorum, sadece bir kez dikkat etmiştim onda da 7 kilo vermiştim

hahahah unutmamışsın evet aynen öyle .. bide görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsun demişlerdi normal bi anne olamıyorum o yüzden bana bir çocuk yeter çocuklara yazık hahahahah
Bir tane olduğu için öyle davranıyorsundur:) 3-4 tane olsa bıkarsın :)

Günaydin kizlar,birazdan evden cikacagim ve ne zaman girecegim mechul saat 17 ye kadar kursda olacagim ordan dernegin 10.yil kutlamasina gececegim ,hadi bana gecmis olsun
Bu arada sükür fazlaligin 500 gr uctu

kızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
Yok valla hiç düşünmedim ben bir günü düşünene kadar kafayı yiyorum 1 ayı hiç düşünemem:) ha menü paylaşırsanız okumaya her zaman açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…