Yok canım sen keyfine bakSen bana yetişmeden ben kaçayım en iyisi senden
Ben de çok dikkat etmeyi düşünüyorum, genelde tansiyon kan şekeri yerlerde oluyor ama zorlayacağım inşallah kendimi bu sefer, inşallah başarabilirimBende çok fazla oruç moduna giriyorum. Çok hareket etmiyorum. Ama bu ramazan bu kilo alma işini kıracağıma inanıyorum. Veee ramazan boyunca tatlı yemeyi düşünmüyorum. Çünkü ramazanda bana tatlı kilo aldırıyor. Her gün akşam iftarda mutlaka tatlı oluyor. Maşallah ben de tadımlık değil doyumluk yiyorum. Ama inanıyorum ki bu ramazan bambaşka olacak.
Ben de aynen koşu bandında sıkılıyorum balkonda yatıyor :)Napiyorsunuz canlarevimi söyle bir derleyip toparladim. Akşam a fasulye m var dolapta hazır. Yürüyüş yapmayı düşünüyorum dışarda hava rüzgar li. Bantta sıkılıyorum da dışarda daha çok yürüyorum. Ikilemdeyim
Ayy çok geçmiş olsun.. Salgın varmış çoook dikkat edin hayırlısıyla atlatır inşallah geçmiş olsun kuzucuğaaGunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Aynen hep yatış pozisyonunda hasta gibi oluyorum, sadece bir kez dikkat etmiştim onda da 7 kilo vermiştimBende ramazanlarda kendimi rölantiye çekiyordum. Mecbur kalmadıkça hareket etmemeye çalışıyordum ama dediğim gibi bu ramazan öyle yapmayacağım. Bambaşka bir ramazan olacak inşallah benim için.
Geçmiş olsun canımGunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Bana gönder yatmasınBen de aynen koşu bandında sıkılıyorum balkonda yatıyor :)
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
Bir tane olduğu için öyle davranıyorsundur:) 3-4 tane olsa bıkarsın :)hahahah unutmamışsın evet aynen öyle.. bide görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsun demişlerdi normal bi anne olamıyorum o yüzden bana bir çocuk yeter çocuklara yazık hahahahah
Size de çok geçmiş olsunGunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Yooo bende 4 taneBir tane olduğu için öyle davranıyorsundur:) 3-4 tane olsa bıkarsın :)
Belki bir gün kullanırım diye öyle duruyor işte ama kullanmam lazım fibromiyaljim için yürüyüş ve plates yapmalıymışımBana gönder yatmasın
Kullan bence de canım.Belki bir gün kullanırım diye öyle duruyor işte ama kullanmam lazım fibromiyaljim için yürüyüş ve plates yapmalıymışım
Ya zerdaçalın tadı iğrenç değil mi bana sabun gibi gelmiştiara öğünümü yaptım mideme oturdu bu zerdaçal nasıl bişey yahu çok tokluk hissi veriyor insana... diyetisyenler boşuna vermiyormuş...
Yok valla hiç düşünmedim ben bir günü düşünene kadar kafayı yiyorum 1 ayı hiç düşünemem:) ha menü paylaşırsanız okumaya her zaman açığım :)kızlar ramazan için menü yaptınızmı evde hergün ne pisirsem diye dusunmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?