Çok geçmiş olsun canım yaa noldu böyle birdenbireGunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Ya zerdaçalın tadı iğrenç değil mi bana sabun gibi gelmişti
Ben 3 numarada BLW uyguladım çok rahat oldu. 4 te de uygulayacağım Allah izin verirse
Bizim babamızda öyle maalesef hiç eli boş gelmez. Kulağının arkasından kinder çıkartır, kendine cips alırken ona da alır. Ama bazı cısslardan henüz kendiliğinden uzak duruyor. Mesela şu an 6 yaşını bitirdi ve henüz ayrandan başka içecek içmedi. Kahvaltıda bile ayran içebilecek kapasitesi var. Sütünü çok düzenli içer maşallah.Bizde baba abur cubur almayı marifet sanıyor. Bekliyor kız biraz büyüsün de hergün ona çikolata falan alıp gelecek
Ben 10 kere izledim ama yine mıhallebi yidim
7 kilo bayağı iyi bir rakam. Benim o kadarda gözüm yok ama 4 kilo gitse süper olur. Dün çiğköfte yemiştim. Bugün sabah tartıda etkisini gördüm. +300 olarak gelmiş. Hayattaki en sevdiğim şey çiğ köfte ama hala yedikten sonra tartılmamayı öğrenemedim. Moral bozuyor resmen.Aynen hep yatış pozisyonunda hasta gibi oluyorum, sadece bir kez dikkat etmiştim onda da 7 kilo vermiştim
Keşke 4 gitse7 kilo bayağı iyi bir rakam. Benim o kadarda gözüm yok ama 4 kilo gitse süper olur. Dün çiğköfte yemiştim. Bugün sabah tartıda etkisini gördüm. +300 olarak gelmiş. Hayattaki en sevdiğim şey çiğ köfte ama hala yedikten sonra tartılmamayı öğrenemedim. Moral bozuyor resmen.
Biz her türlü destek atarız yeteki burayı bırakmaGünaydın kızlar pazaretesiden itibaren hep burdayım inş sizlere güveniyorum zayıflatın beni de
Tamam yedim bitti gitti bundan sonra yok. Dünden beri üzerimde bi hafiflik, bi rahatlık çok iyiyim çok şükür. Bundan sonra daha iyi olacak herşeyAraya da sıkıştırmış muhallebiyi
Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
kızlar çok geçmiş olsun herkesten duyuyorum bu ara işhal kusmaGeçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
Ayyy aynı benim eşim benim ilk kiz da 9 aylikti elinde tüp çikolatayla gelmişti yedircem diye halada eli bos gelmezBizim babamızda öyle maalesef hiç eli boş gelmez. Kulağının arkasından kinder çıkartır, kendine cips alırken ona da alır. Ama bazı cısslardan henüz kendiliğinden uzak duruyor. Mesela şu an 6 yaşını bitirdi ve henüz ayrandan başka içecek içmedi. Kahvaltıda bile ayran içebilecek kapasitesi var. Sütünü çok düzenli içer maşallah.
Ilahi anka alsa suç almasa suçBenim eşime al dersek alır demezsek almaz.
Bazen derim sadece yazdıklarımı almış insan bi çikolata atar sepete diye
Bazen atar ya niye alıyorsun bunları ben yapıyorum evde derim
Bizim babamızda öyle maalesef hiç eli boş gelmez. Kulağının arkasından kinder çıkartır, kendine cips alırken ona da alır. Ama bazı cısslardan henüz kendiliğinden uzak duruyor. Mesela şu an 6 yaşını bitirdi ve henüz ayrandan başka içecek içmedi. Kahvaltıda bile ayran içebilecek kapasitesi var. Sütünü çok düzenli içer maşallah.
Günaydın kızlar pazaretesiden itibaren hep burdayım inş sizlere güveniyorum zayıflatın beni de
Benim eşime al dersek alır demezsek almaz.
Bazen derim sadece yazdıklarımı almış insan bi çikolata atar sepete diye
Bazen atar ya niye alıyorsun bunları ben yapıyorum evde derim
Ayy çok geçmiş olsun.. Salgın varmış çoook dikkat edin hayırlısıyla atlatır inşallah geçmiş olsun kuzucuğaa
Geçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
Cok teşekkürler kızlar... cok şükür simdi daha iyi...Size de çok geçmiş olsunçabuk toparlar inşallah
Çok geçmiş olsun canım yaa noldu böyle birdenbire
Tesekkür ederim kızlar...Çook geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlanır.
Bence de çok kötü tadı. Bir ara katıyordum yoğurda ama nefes almadan yutuyordum direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?