Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var

Çook geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlanır.

Ya zerdaçalın tadı iğrenç değil mi bana sabun gibi gelmişti

Bence de çok kötü tadı. Bir ara katıyordum yoğurda ama nefes almadan yutuyordum direk

Ben 3 numarada BLW uyguladım çok rahat oldu. 4 te de uygulayacağım Allah izin verirse

Benim ki doğuştan BLW liydi Sanırım yanlış hatırlamıyorsam 8 aylıkken kaşıkla yemek vermeye çalıştım. Yemedi. Kafasını sağa sola çevirdi. Sonra kaşığı aldı elimden. Bir daha da kimsenin elinden yemek yemedi.

Bizde baba abur cubur almayı marifet sanıyor. Bekliyor kız biraz büyüsün de hergün ona çikolata falan alıp gelecek
Bizim babamızda öyle maalesef hiç eli boş gelmez. Kulağının arkasından kinder çıkartır, kendine cips alırken ona da alır. Ama bazı cısslardan henüz kendiliğinden uzak duruyor. Mesela şu an 6 yaşını bitirdi ve henüz ayrandan başka içecek içmedi. Kahvaltıda bile ayran içebilecek kapasitesi var. Sütünü çok düzenli içer maşallah.

Kızlar günaydın

Bizim kahvaltı bugün geç kaldı. Halledip geliyorum. Bugün çok işim var. Ramazana hazırlık yapacağım bir de küçük kızın öğretmeni ev ziyaretine gelecek yarın. Ona hazırlık yapacağım. Uğrarım ara ara. Unutmayın haftaya cumaya birincilik bizim. Yerken bunu getirin aklınıza.

Aynen hep yatış pozisyonunda hasta gibi oluyorum, sadece bir kez dikkat etmiştim onda da 7 kilo vermiştim
7 kilo bayağı iyi bir rakam. Benim o kadarda gözüm yok ama 4 kilo gitse süper olur. Dün çiğköfte yemiştim. Bugün sabah tartıda etkisini gördüm. +300 olarak gelmiş. Hayattaki en sevdiğim şey çiğ köfte ama hala yedikten sonra tartılmamayı öğrenemedim. Moral bozuyor resmen.

Keşke 4 gitse

Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Geçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
kızlar çok geçmiş olsun herkesten duyuyorum bu ara işhal kusma
Ayyy aynı benim eşim benim ilk kiz da 9 aylikti elinde tüp çikolatayla gelmişti yedircem diye halada eli bos gelmez

Benim eşime al dersek alır demezsek almaz.
Bazen derim sadece yazdıklarımı almış insan bi çikolata atar sepete diye
Bazen atar ya niye alıyorsun bunları ben yapıyorum evde derim

Zararlı olduğunu biliyoruz ama biz uzak duramıyoruz ki çocukları nasıl uzak tutalım. Aslında çikolata vermiyorum daha. Dün dolabı karıştırırken çokonat buldu bütün gün elinde onla gezdi uyurken bile elindeydi onun değişik bişey olduğunu anlıyor yani

Günaydın kızlar pazaretesiden itibaren hep burdayım inş sizlere güveniyorum zayıflatın beni de

Önce kendine güven canım. Düzenli katılım yaparsan emin ol faydasını görürsün

Benim eşime al dersek alır demezsek almaz.
Bazen derim sadece yazdıklarımı almış insan bi çikolata atar sepete diye
Bazen atar ya niye alıyorsun bunları ben yapıyorum evde derim

Ayy anka adam yaranamamış sana

Ayy çok geçmiş olsun.. Salgın varmış çoook dikkat edin hayırlısıyla atlatır inşallah geçmiş olsun kuzucuğaa
Geçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
Size de çok geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah
Cok teşekkürler kızlar... cok şükür simdi daha iyi...
Zambak canim sizede gecmis olsun 3 cocukla hastane ayni anda hastalik zor valla Allah şifa versin....

Çok geçmiş olsun canım yaa noldu böyle birdenbire
Çook geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlanır.

Bence de çok kötü tadı. Bir ara katıyordum yoğurda ama nefes almadan yutuyordum direk
Tesekkür ederim kızlar...
Ara ara oksuruyordu burun akintisida vardi... sanirim artik iyice ilerledi .... serum takildi tekrar atesi çıkarsa antibiyotik verin yoksa gerek yok dedi dr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…