Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim kosu bandindan haşır huşur sesler geliyor... nasil ayarlıyorlar bilmiyorum ama tam 2 yil garantisi doluyor .bozulma basliyor bu benim 3. Yürüyüş bandim... hepsi 2 yil sonra bozuldu.....evdekininde garanti suresi 29 nisanda doldu... bugun gunlerden 4 mayis bu kadar olur....
Yagini falanda ihmal etmiyorum... simdi baktim fiyatlarda cok artmis ....ama tamir edilmezse mecbur yenisini alacam...

Ortalık gerçekten sapık dolmuş insanın direkt totosuna bakıyorlar internetten toto altına gelen tişört Sipariş etmiştim bugün giymeye başladım özgür ve rahatça dolaşıyorum resmen erkekler iyice sapık olmuş

Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
Geçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
Çok geçmiş olsun kızlar bizimkilerde hönk hönk öksürüyor ve burunları yoğun akıyor öksürük şurubu bazen burun damlası ballı süt falan öyle idare ediyoruz doktora götürmedim klasik çocuk hastalıkları diye zaten gitsek aynı ilaçları verecek

Akşam ve sabah öyle karnımı doyurdum ki iliklerime kadar doldum CIs çok yemedim ama yemeği sağlam Yedim karnını doyurdum ama diyet yapmak daha güzel kesinlikle su bile içmedim bu saate kadar özlediğim cappucino içtim şimdi hemen sularımı içiyorum Ramazan’a kadar depolarımı doldurayım dedim biliyorum ki Ramazan’da çok çok az yiyeceğim zayıflayacağım garanti

katılmakta kararlıyım inş sevemiyorum bu halimi

Çok zayılfmama gerek yok aslında 2 3 kg versen yeterli

Size de geçmiş olsun, mevsim geçişi herkes de bir hastalık

Kızlar Ramazan’da nasıl su tüketmeyi düşünüyorsunuz ben 2 lt içtiğim suyu 1,5 lt düşüreceğim iftar
21:00 300 ml
22:00 300ml
23:00 300 ml
Gece bir ara uyanıp300 ml
Sahur 03:30 300 ml
Toplam 1,5 lt bu şekilde yapıyor inşallah içebilirim

2ye tamamlasak süper olur aslında

Ayy mayıs sonuna kadar benim 64 kilo olmamı sağlasana sen yaparsın bu işiii

2ye tamamlasak süper olur aslında
olur da nasıl olacak vakit yokki daha içeyim 2 lt içebilenler nasıl içeceksiniz bana da yol gösterin
Ayy mayıs sonuna kadar benim 64 kilo olmamı sağlasana sen yaparsın bu işiii
Durumunu güncelleyip yazsana yukarıya
Bir gün spor yap bir gün yapma
Aç yat yani erken bitir yemek işini 16:00 17:00 gibi
Suyunu yeşil çayını ihmal etme
Çok fazla cıs yeme
Biliyorsun işte bunları yap verirsin zaten
Bend böyle ulaştım hedefime

Tamam yazayım hemen. 2lt ben şöyle yapıcam şimdi iftarda iki tane 500 ml şişemi doldurucam.. Açarken birinin yarısı biter. Yemeğimi yedikten yarım saat sonra kalanını bitiricem 500 ml içildi. Sonra yatana kadar her saat 500 ml içilecek etti sana 1.5
Sahur boyunca da sahura başlamadan bir bardak yemek bitince bir bardal toplam 2lt

Tamam aşağı yukarı bende öyle yaparım bir kere yeni Doğum yapmıştım o zaman tutmuştum sütün azalmasın diye çok su içtim sonra patlayacak gibi oldum midem bulandı sonu WC de bitti :)
Senin vermen gereken 2,6 kg var fazlasıyla verirsin İnan bana yaparsın

Sabah tartı da eksi gördüm kendime ödül verdim gittim saçımı boyadim dip boyası yaptım 2 yikamadan sonra gidip ombre attiriyorum çarşambayı bulur. Kullu sarı olacak

Yudum yudum iç hatta içine salatalık dilimi atabilirsin.. Evet ben ramazanfa vücudum ne tepki verir bilmiyorum ilk defa ramazanda diyet yapacağım hedefi az tuttum daha fazla verirsem ne ala bakalım

Tesekkür ederim canim sizede cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…