Yeme canim yeme buyuk bardak ılık su icMeyveli kek yapılmış mis gibi kokusu geliyor yememek için direniyorumyemicem zayıf olacağım bennnn
Iyi yapmışsın canim yenilik şart gule gule kullan
ödül diyin ce ilk aklıma pastalar börekler geldi :) iyi yapmışsın çek bari saçlarını da görelimSabah tartı da eksi gördüm kendime ödül verdim gittim saçımı boyadim dip boyası yaptım 2 yikamadan sonra gidip ombre attiriyorum çarşambayı bulur. Kullu sarı olacak
evet içine birşeyler atmam lazım aklıma Hindistan cevizi ve çilek geliyor ikisi de güzel aroma katar diyedüşünüyorum :)Yudum yudum iç hatta içine salatalık dilimi atabilirsin.. Evet ben ramazanfa vücudum ne tepki verir bilmiyorum ilk defa ramazanda diyet yapacağım hedefi az tuttum daha fazla verirsem ne ala bakalım
Çarşamba günü son işlem yapılsın. Daaa ben bir türlü yukleyemedim o gun albüm e ekleyip kaldırıyorum bir türlü bulamadımödül diyin ce ilk aklıma pastalar börekler geldi :) iyi yapmışsın çek bari saçlarını da görelim
evet içine birşeyler atmam lazım aklıma Hindistan cevizi ve çilek geliyor ikisi de güzel aroma katar diyedüşünüyorum :)
1 tatlı kaşığından sonra bırakabilecek misin. Bırakırsan ye bence1 Tatlı kaşığı nutella yesem olurmu
1 tali kaşığı senin insulin degeriyle oynayacak tutamayacaksin kendini...1 kasik yetmeyecek1 Tatlı kaşığı nutella yesem olurmu
Ben şahsen 1 kaşıkla yetinemem zaten kapağını açarken oyle guzel koku yayiliyor ki insani büyüluyor resmen..1 tatlı kaşığından sonra bırakabilecek misin. Bırakırsan ye bence
Gayet güzel menü canim afiyet olsunKızlar menum
Sabah 10.30
2 has yum 1 koz biber az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de
2 kuru incir sade sütlü kahve
Saat 17.de
1 tabak kabak
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
BEn de yetinmem ama hem cevap veren olmamış diye hem ona yeterse diye yazdımBen şahsen 1 kaşıkla yetinemem zaten kapağını açarken oyle guzel koku yayiliyor ki insani büyüluyor resmen..
Yedin miİştahım çoooook feci kaçamak yapacam bu gidişle
Gayet güzel menü canim afiyet olsun
Kızlar Ramazan’da nasıl su tüketmeyi düşünüyorsunuz ben 2 lt içtiğim suyu 1,5 lt düşüreceğim iftar
21:00 300 ml
22:00 300ml
23:00 300 ml
Gece bir ara uyanıp300 ml
Sahur 03:30 300 ml
Toplam 1,5 lt bu şekilde yapıyor inşallah içebilirim
Ayyy cok yoruldum mutfak sandalyesine yığılıp kaldim bi bakayim sizlere dedim....
Sabah bi hastane faslimiz vardi ... eve geldim kahvalti yapildi biraz evi toparladim hooop pazara gittik.... sonunda semiz otu gelmis pazara altın almis kadar sevindim valla
Oradan carsiya gectik kizim tutturdu kulagimi deldirin arkadaslarimin kulagi delik diye... gittik kulagini deldirdik... azcik carsida gezdik...
Sonra kizim illa avmye gidelim diye tutturdu kulagida cok acıdı sanirim elmaslarimiz döküldü hemen gözlerindenavm ye gittik birazda orada gezdim...
Eve gelip yemek isine koyuldum... ev halkinin yemegi var bende barbunya yapiyorum yaninda semizotlu salata yaptimmmm misss gibi))
Bugunluk benden boyle
Kolay gelsin canim... bitince acip acip dolaplara bakiyorum benBen şişe elimde gezerim muhtemelen. Zaten sahurda 500 ml garanti içiyorum. Yatana kadar da en az 1.5lt içerim sanırım.
Bende sabah beri mutfak temizlemeye uğraşıyorum hala daha dolaplar bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?