Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyy cok yoruldum mutfak sandalyesine yığılıp kaldim bi bakayim sizlere dedim....
Sabah bi hastane faslimiz vardi ... eve geldim kahvalti yapildi biraz evi toparladim hooop pazara gittik.... sonunda semiz otu gelmis pazara altın almis kadar sevindim valla
Oradan carsiya gectik kizim tutturdu kulagimi deldirin arkadaslarimin kulagi delik diye... gittik kulagini deldirdik... azcik carsida gezdik...
Sonra kizim illa avmye gidelim diye tutturdu kulagida cok acıdı sanirim elmaslarimiz döküldü hemen gözlerinden avm ye gittik birazda orada gezdim...
Eve gelip yemek isine koyuldum... ev halkinin yemegi var bende barbunya yapiyorum yaninda semizotlu salata yaptimmmm misss gibi ))
Bugunluk benden boyle

Sabah tartı da eksi gördüm kendime ödül verdim gittim saçımı boyadim dip boyası yaptım 2 yikamadan sonra gidip ombre attiriyorum çarşambayı bulur. Kullu sarı olacak
ödül diyin ce ilk aklıma pastalar börekler geldi :) iyi yapmışsın çek bari saçlarını da görelim
Yudum yudum iç hatta içine salatalık dilimi atabilirsin.. Evet ben ramazanfa vücudum ne tepki verir bilmiyorum ilk defa ramazanda diyet yapacağım hedefi az tuttum daha fazla verirsem ne ala bakalım
evet içine birşeyler atmam lazım aklıma Hindistan cevizi ve çilek geliyor ikisi de güzel aroma katar diyedüşünüyorum :)

Çarşamba günü son işlem yapılsın. Daaa ben bir türlü yukleyemedim o gun albüm e ekleyip kaldırıyorum bir türlü bulamadım

Kızlar menum
Sabah 10.30
2 has yum 1 koz biber az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay

Saat 15 de
2 kuru incir sade sütlü kahve

Saat 17.de
1 tabak kabak
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor yok

Kızlar menum
Sabah 10.30
2 has yum 1 koz biber az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay

Saat 15 de
2 kuru incir sade sütlü kahve

Saat 17.de
1 tabak kabak
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor yok
Gayet güzel menü canim afiyet olsun

Ben şişe elimde gezerim muhtemelen. Zaten sahurda 500 ml garanti içiyorum. Yatana kadar da en az 1.5lt içerim sanırım.

Bende sabah beri mutfak temizlemeye uğraşıyorum hala daha dolaplar bitmedi

Sabah 10.15
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk kaşar peyniri, 7 zeytin,1 bardak süt, 1 çay bardağı kefir

Ara
Laktozsuz proteinli süt 1.5 bardak

Akşam 17.00
8 kaşık bezelye, 1 çay kaşığı nutella
2ltsu

500 ip atlama, bölgesel hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…