Kaptanım her gün 15 dakika leslie, 15 dakika pilates yapıyorum. Bir de evde çocuğum var düşün ne kadar hareketli olduğumu.Hareket durumun nasıl canım?
Bezelye diyette pek onerilmiyor diye biliyorum canim.. tabii senin ogrenci evi olunca olanlardan yiyorsunSabah 10.15
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk kaşar peyniri, 7 zeytin,1 bardak süt, 1 çay bardağı kefir
Ara
Laktozsuz proteinli süt 1.5 bardak
Akşam 17.00
8 kaşık bezelye, 1 çay kaşığı nutella
2ltsu
500 ip atlama, bölgesel hareketler
AA şekerli diye mii. ..yarin ton balıklı salata yanına çorba ayran düşünüyorum sabah 2 dilim ekmek, 1kk beyaz peynir. SalatalıkBezelye diyette pek onerilmiyor diye biliyorum canim.. tabii senin ogrenci evi olunca olanlardan yiyorsun
Sabah 1 ekmek cikart 1 yumurta ekleAA şekerli diye mii. ..yarin ton balıklı salata yanına çorba ayran düşünüyorum sabah 2 dilim ekmek, 1kk beyaz peynir. Salatalık
7 zeytin 1 bardak süt. 2 öğün. Sence nasil
Gayet iyi afiyet olsunBugun menü
Sabah 10.50 ( hastaneden ancak döndük )
2 yk yulafli omlet
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
Yeşillik
Ara
4 kuru erik
1 incir
Aksam 17.00
10 yk barbunya
Semizotlu salata
2 lt su içildi..LAydLiNe
Spor yok gun boyu kosusturma vardi...
Tamam öyle yapayim❤Sabah 1 ekmek cikart 1 yumurta ekle)
Benim onerim hergun yumurta yenilmeli tokluk hissi veriyor uzun sure acikmıyorsun...Tamam öyle yapayim❤
Evet çok sağlıklı besin ama pek sevmiyorumBenim onerim hergun yumurta yenilmeli tokluk hissi veriyor uzun sure acikmıyorsun...
Himmm ozaman bisey diyemedim... ben yumurtaya bayiliyorum sabah aksam yiyebilirimEvet çok sağlıklı besin ama pek sevmiyorum(
Aynen sadece yumurta, yoğurt ile hayatımı sürdürebilirimHimmm ozaman bisey diyemedim... ben yumurtaya bayiliyorum sabah aksam yiyebilirim
Acaba gunde kac yumurtali yenilmeli bi sakincasi olur mu fazlasi ? Mesala ben iki yiyeceksem birinin sarisini atiyorum iki sari yesem ne olurAynen sadece yumurta, yoğurt ile hayatımı sürdürebilirim
Ramazan oncesi bileydik seninle 3 gun yumurta yogurt diyeti yapardikAynen sadece yumurta, yoğurt ile hayatımı sürdürebilirim
Benim 10 tane yediğim günler oldu karatay yaparken. Ben hiç atmıyorum canım ikisini de yiyorum.Acaba gunde kac yumurtali yenilmeli bi sakincasi olur mu fazlasi ? Mesala ben iki yiyeceksem birinin sarisini atiyorum iki sari yesem ne olur
Ramazan sonrasi seninle ortaya karisik bi yumurtasi bol 3 günlük diyet yapalimBenim 10 tane yediğim günler oldu karatay yaparken. Ben hiç atmıyorum canım ikisini de yiyorum.
Hafta sonu yoğunluğu var sanırım...Niye çok Durgun burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?