çok geçmiş olsun canım.Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
size de geçmiş olsun, toparlanırlar umarım en kısa zamanda.Geçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
BLW ne ola kiBenim ki doğuştan BLW liydiSanırım yanlış hatırlamıyorsam 8 aylıkken kaşıkla yemek vermeye çalıştım. Yemedi. Kafasını sağa sola çevirdi. Sonra kaşığı aldı elimden. Bir daha da kimsenin elinden yemek yemedi.
üstünde yürüdüğümüz bandın altını yağlıyor musun canım?Benim kosu bandindan haşır huşur sesler geliyor... nasil ayarlıyorlar bilmiyorum ama tam 2 yil garantisi doluyor .bozulma basliyor bu benim 3. Yürüyüş bandim... hepsi 2 yil sonra bozuldu.....evdekininde garanti suresi 29 nisanda doldu... bugun gunlerden 4 mayis bu kadar olur....
Yagini falanda ihmal etmiyorum... simdi baktim fiyatlarda cok artmis ....ama tamir edilmezse mecbur yenisini alacam...
seninkilere de geçmiş olsun canım. Biz doktora gitmeyince iyileşemiyoruz ailecek. Aynı ilaçları da verse doktor parası ödemeyince iyileşemiyoruzÇok geçmiş olsun kızlar bizimkilerde hönk hönk öksürüyor ve burunları yoğun akıyor öksürük şurubu bazen burun damlası ballı süt falan öyle idare ediyoruz doktora götürmedim klasik çocuk hastalıkları diye zaten gitsek aynı ilaçları verecek
ay ne güzel planlamışsın. Benim de aklıma iyi getirdin, saatime alarm kurayım. Saat başı ben de içeyim. Su Limonlu, maydanozlu, zencefilli içeceğim ben.Kızlar Ramazan’da nasıl su tüketmeyi düşünüyorsunuz ben 2 lt içtiğim suyu 1,5 lt düşüreceğim iftar
21:00 300 ml
22:00 300ml
23:00 300 ml
Gece bir ara uyanıp300 ml
Sahur 03:30 300 ml
Toplam 1,5 lt bu şekilde yapıyor inşallah içebilirim
güzel olmuş. Ben de yemek ödülü sandım, bravo sana.Sabah tartı da eksi gördüm kendime ödül verdim gittim saçımı boyadim dip boyası yaptım 2 yikamadan sonra gidip ombre attiriyorum çarşambayı bulur. Kullu sarı olacak
çok güzel canım. Spor da olsa 10 numara 5 yıldız olacakmışKızlar menum
Sabah 10.30
2 has yum 1 koz biber az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de
2 kuru incir sade sütlü kahve
Saat 17.de
1 tabak kabak
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Ben sürekli giriyorum da pek aktif olan yok bir kaç kişi dışında. Bazen kendi kendime konuşuyorumNiye çok Durgun burası
İnşallah canım bakalım. Belki ben Ramazanda mezun olurumRamazan sonrasi seninle ortaya karisik bi yumurtasi bol 3 günlük diyet yapalim)
kesinlikle
kahvaltıda sütle kefiri aynı anda tüketmek ilginç olmuş. Güzel canım.. bezelyenin glisemik indeksi yüksek olduğundan diyette tüketmeyi pek önermiyorlar.Sabah 10.15
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk kaşar peyniri, 7 zeytin,1 bardak süt, 1 çay bardağı kefir
Ara
Laktozsuz proteinli süt 1.5 bardak
Akşam 17.00
8 kaşık bezelye, 1 çay kaşığı nutella
2ltsu
500 ip atlama, bölgesel hareketler
yumurta çok yiyen kişilerde alerji olabiliyor, onun dışında ben bir zararını görmedim. Karatay’da yiyin diyor zaten. Bence atma sarısını.Acaba gunde kac yumurtali yenilmeli bi sakincasi olur mu fazlasi ? Mesala ben iki yiyeceksem birinin sarisini atiyorum iki sari yesem ne olur
güzel canım afiyet olsunKahvaltı 10:00
1 yumurta 5 halka sucuk
1 kk peynir
1 dilim ekşi mayalı ekmek
5 çilek
13:00 1 ay dilim kavun
Akşam 16:15
5 yk nohut yemeği
3 yk Bulgur pilavı
5 yk kuru yeşil fasulye kavurması
17:00 sütlü Türk kahvesi 2 küçük hurma
2,5 lt su
Bende durumlar böyle kızlar
Bugün yine çok iştahım açıktı.
Tam gaz temizlik yapıyorum .
İnternet paketim de salı günü yenilenecek
Görüşürüz inşallah
Bu hangi diyetisyenEki Görüntüle 2265469 ramazanda diyetisyenin verdiği su icme plani
Benim diyetisyenim online olrakBu hangi diyetisyen
Grup var mı bu sene canım. Geçen sene grup vardı çok zevkli olmuştuBenim diyetisyenim online olrak
Tamam işte ismi neBenim diyetisyenim online olrak
Sevgi miTamam işte ismi ne
Melda mıUyusana sen kızım leptin çalışsın
Sevgi değil
Paylaşılıyor aslında ama yazan yok pekArtık menüleri diğer tarafta paylaşmıyor muyuz?
Son durağa yakın pastaneden bişeyler al benceKızı anca uyuttum yarın kardeşime kahvaltıya gidilecek yeni evli ilk defa gidecegiz elim bos gitmeyim dedim yemelik ne yapabilir im kızlar yolumuz uzun otobüs lara indi bindi derken 1 saatten fazla sürecek yol
Var canım ama bu sene sadece eski danisanlarini ve yenı danışmanlarına yaptı çok kişi almamak içinGrup var mı bu sene canım. Geçen sene grup vardı çok zevkli olmuştu☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?