Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin herkese biz sabah acile geldik kizim serum aldi simdi tahlil sonucunu bekliyoruz... ateş kusma öksürük ve boğaz ağrısı hepsi var
çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım
Biz de dün hastanelerdeydik üçü bir den hem de
size de geçmiş olsun, toparlanırlar umarım en kısa zamanda.
BLW ne ola ki
üstünde yürüdüğümüz bandın altını yağlıyor musun canım?
seninkilere de geçmiş olsun canım. Biz doktora gitmeyince iyileşemiyoruz ailecek. Aynı ilaçları da verse doktor parası ödemeyince iyileşemiyoruz
ay ne güzel planlamışsın. Benim de aklıma iyi getirdin, saatime alarm kurayım. Saat başı ben de içeyim. Su Limonlu, maydanozlu, zencefilli içeceğim ben.
Sabah tartı da eksi gördüm kendime ödül verdim gittim saçımı boyadim dip boyası yaptım 2 yikamadan sonra gidip ombre attiriyorum çarşambayı bulur. Kullu sarı olacak
güzel olmuş. Ben de yemek ödülü sandım, bravo sana.
çok güzel canım. Spor da olsa 10 numara 5 yıldız olacakmış

Son düzenleme:
Yorgunluk'tan gözüm kapanıyor oğlumun da hiç uyku modu yok Su an.

Kızlar benim de bugün günüm vardı, gidecek halim yoktu, zorla gittim. Ama çok iyi geldi. Kendimi daha iyi hissediyorum. Çok fazla cıs yemedim.

11:30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 avuç içi peynir

15:00
2 kaşık kısır
2 kaşık pancar salatası
1 ısırık börek
1 çatal pasta

19:30
2 kase çorba
2 dilim ekmek

2 lt su
6437 adım

kahvaltıda sütle kefiri aynı anda tüketmek ilginç olmuş. Güzel canım.. bezelyenin glisemik indeksi yüksek olduğundan diyette tüketmeyi pek önermiyorlar.
Acaba gunde kac yumurtali yenilmeli bi sakincasi olur mu fazlasi ? Mesala ben iki yiyeceksem birinin sarisini atiyorum iki sari yesem ne olur
yumurta çok yiyen kişilerde alerji olabiliyor, onun dışında ben bir zararını görmedim. Karatay’da yiyin diyor zaten. Bence atma sarısını.
güzel canım afiyet olsun

Kızı anca uyuttum yarın kardeşime kahvaltıya gidilecek yeni evli ilk defa gidecegiz elim bos gitmeyim dedim yemelik ne yapabilir im kızlar yolumuz uzun otobüs lara indi bindi derken 1 saatten fazla sürecek yol

Artık menüleri diğer tarafta paylaşmıyor muyuz?
Paylaşılıyor aslında ama yazan yok pek
Kızı anca uyuttum yarın kardeşime kahvaltıya gidilecek yeni evli ilk defa gidecegiz elim bos gitmeyim dedim yemelik ne yapabilir im kızlar yolumuz uzun otobüs lara indi bindi derken 1 saatten fazla sürecek yol
Son durağa yakın pastaneden bişeyler al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…