Meldaya para mı yeter kızım 450 TL istedi ocaktaMelda mıkimm
Uzm dyt rumeysa hatun diye gir integramaTamam işte ismi ne
Ben eski danışanımVar canım ama bu sene sadece eski danisanlarini ve yenı danışmanlarına yaptı çok kişi almamak için
Kız oralar ateş pahası burada 1 25 olan koca orda 2 liradan başlıyor gerisini sen dusunPaylaşılıyor aslında ama yazan yok pek
Son durağa yakın pastaneden bişeyler al bence
Koca ne kızKız oralar ateş pahası burada 1 25 olan koca orda 2 liradan başlıyor gerisini sen dusun
Ya bende almiycaktim ama ramazanda iftarda çok yiyorum uykudan gözüm açılmıyor namazlarını zor kilıyorum bakalım kontrollü olunca nasıl.olacak bi deneyim bakayimBen eski danışanımama zaten başkasına başladım ben. Merak ettim sadece.
Pogaca olmuş kocaKoca ne kızbende var bi tane beleşe aldım
Zaten sikilirsam sana soru cam sen biliyon bu isleriİnstagramda danışmanlık almadığım ya da fiyat sormadığım kaldı mı acaba
Poğaça galiba anladım şimdiPotada olmuş koca
Bu basladigin nasıl memnunmusunBen eski danışanımama zaten başkasına başladım ben. Merak ettim sadece.
Ya ben elinde sihirli değnekle beni zayıflatacak arıyorum sanırımZaten sikilirsam sana soru cam sen biliyon bu isleri
Yapamam bizim adam huylu uykusunda ses olmayacak sabah 7 gibi kalkar yaparım ama ne şimdi oda yapmıştır pocaPoğaça galiba anladım şimdi
Burda da 2 TL 1,25 e poğaça mı kaldı. Kalk yap o zaman bişeyler geç oldu zaten
Ramazanda başlayacağım listeye ama şimdilik her soruya dönüyor ilgileniyor baklım. 2 öğün bu benim istediğim gibi.Bu basladigin nasıl memnunmusun
Hımmm bilemedim hiç hep hazır alıncaYapamam bizim adam huylu uykusunda ses olmayacak sabah 7 gibi kalkar yaparım ama ne şimdi oda yapmıştır poca
Bu sene şunu fark ettim 2 saatte bir midem kazinmaya basliyor 6 ogun besleniyorum tokluk hissi yok gecen sene boyle degildimRamazanda başlayacağım listeye ama şimdilik her soruya dönüyor ilgileniyor baklım. 2 öğün bu benim istediğim gibi.
Yapipta yiyememek var hazir cazip gelmiyorHımmm bilemedim hiç hep hazır alınca
Ben de kek yaptım az önce sabah için.
İnsülin direncine baktırdın mı canım. Rumeysa ne diyor bu duruma.Bu sene şunu fark ettim 2 saatte bir midem kazinmaya basliyor 6 ogun besleniyorum tokluk hissi yok gecen sene boyle degildim
Insilun direncim varmış onun için başladım zaten dyt o zamanla oturacak diyor mide genişlemiş aslında verdikleri o an doyuruyor ama 1 saat sonra karnım gurulduyor gözüm saatte elinde su bekliyorum ki yemek yiyeyimİnsülin direncine baktırdın mı canım. Rumeysa ne diyor bu duruma.
doktora neden para veriyorsun Özele mi gidiyorsun? Evet suyun işine bu sefer birşeyler atacağım zaten bayılarak içmiyorumçok geçmiş olsun canım.
size de geçmiş olsun, toparlanırlar umarım en kısa zamanda.
BLW ne ola ki
üstünde yürüdüğümüz bandın altını yağlıyor musun canım?
seninkilere de geçmiş olsun canım. Biz doktora gitmeyince iyileşemiyoruz ailecek. Aynı ilaçları da verse doktor parası ödemeyince iyileşemiyoruz
ay ne güzel planlamışsın. Benim de aklıma iyi getirdin, saatime alarm kurayım. Saat başı ben de içeyim. Su Limonlu, maydanozlu, zencefilli içeceğim ben.
güzel olmuş. Ben de yemek ödülü sandım, bravo sana.
çok güzel canım. Spor da olsa 10 numara 5 yıldız olacakmış
ay nasıl verdin öyleİnşallah canım bakalım. Belki ben Ramazanda mezun olurumBi keresinde 10 kilo vermiştim
Sağa sola bulaşmayacak birşey muffin yapabilirsin tarif garantili bende var çok güEl oluyor az malEme ben çok çabuk oluyorKızı anca uyuttum yarın kardeşime kahvaltıya gidilecek yeni evli ilk defa gidecegiz elim bos gitmeyim dedim yemelik ne yapabilir im kızlar yolumuz uzun otobüs lara indi bindi derken 1 saatten fazla sürecek yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?