Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnstagramda danışmanlık almadığım ya da fiyat sormadığım kaldı mı acaba

Paylaşılıyor aslında ama yazan yok pek

Son durağa yakın pastaneden bişeyler al bence
Kız oralar ateş pahası burada 1 25 olan koca orda 2 liradan başlıyor gerisini sen dusun

Ben eski danışanım ama zaten başkasına başladım ben. Merak ettim sadece.
Ya bende almiycaktim ama ramazanda iftarda çok yiyorum uykudan gözüm açılmıyor namazlarını zor kilıyorum bakalım kontrollü olunca nasıl.olacak bi deneyim bakayim

Poğaça galiba anladım şimdi
Burda da 2 TL 1,25 e poğaça mı kaldı. Kalk yap o zaman bişeyler geç oldu zaten
Yapamam bizim adam huylu uykusunda ses olmayacak sabah 7 gibi kalkar yaparım ama ne şimdi oda yapmıştır poca

Ramazanda başlayacağım listeye ama şimdilik her soruya dönüyor ilgileniyor baklım. 2 öğün bu benim istediğim gibi.
Bu sene şunu fark ettim 2 saatte bir midem kazinmaya basliyor 6 ogun besleniyorum tokluk hissi yok gecen sene boyle degildim

İnsülin direncine baktırdın mı canım. Rumeysa ne diyor bu duruma.
Insilun direncim varmış onun için başladım zaten dyt o zamanla oturacak diyor mide genişlemiş aslında verdikleri o an doyuruyor ama 1 saat sonra karnım gurulduyor gözüm saatte elinde su bekliyorum ki yemek yiyeyim

doktora neden para veriyorsun Özele mi gidiyorsun? Evet suyun işine bu sefer birşeyler atacağım zaten bayılarak içmiyorum
İnşallah canım bakalım. Belki ben Ramazanda mezun olurum Bi keresinde 10 kilo vermiştim
ay nasıl verdin öyle
Kızı anca uyuttum yarın kardeşime kahvaltıya gidilecek yeni evli ilk defa gidecegiz elim bos gitmeyim dedim yemelik ne yapabilir im kızlar yolumuz uzun otobüs lara indi bindi derken 1 saatten fazla sürecek yol
Sağa sola bulaşmayacak birşey muffin yapabilirsin tarif garantili bende var çok güEl oluyor az malEme ben çok çabuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…