Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Insilun direncim varmış onun için başladım zaten dyt o zamanla oturacak diyor mide genişlemiş aslında verdikleri o an doyuruyor ama 1 saat sonra karnım gurulduyor gözüm saatte elinde su bekliyorum ki yemek yiyeyim
Normal o zaman canım. Ama 6 öğünle insülin direnci zor kırılıyor. Bir de spor insülin direncinin en iyi çaresi en azından günde 8.000-10.000 adım atman lazım.

günaydınlar..
İnstagramda danışmanlık almadığım ya da fiyat sormadığım kaldı mı acaba
ben de Gizem Talay dan almıştım bir ara
malesef canım. Devlet hastaneleri çok aşırı kalabalık. Kazandığımızı doktora ve okula harcıyoruz zaten

Yapipta yiyememek var hazir cazip gelmiyor
şimdi gördüm mesajını canım geç olmuştur artık. Annemin kahvaltı salatası var. 1 Patlıcan (küp doğranmış, kızarmış, yağı alınmış), 1 küp doğranmış domates, 1 ince kıyılmış yeşil biber, varsa taze nane, yeşillik, az soğan
Karıştırıp tuz, pulbibrr, limon, nar ekşisi ekliyor. Kahvaltıda Şahane oluyor

Ben köz patlıcandan yapıyorum kendim közleyip

alesef canım. Devlet hastaneleri çok aşırı kalabalık. Kazandığımızı doktora ve okula harcıyoruz zaten ☹
Ben de devlet hastanesi tercih etmiyorum normalde ama kızımdan dolayı rapor için mecburen gidiyoruz. Randevulu gidince beklemiyorsun direk giriyorsun saatinde.

Ben de devlet hastanesi tercih etmiyorum normalde ama kızımdan dolayı rapor için mecburen gidiyoruz. Randevulu gidince beklemiyorsun direk giriyorsun saatinde.
Randevu da alsam kuyruk oluyor, danışmada kayıt yaptırmak için bile beklemek gerekiyor saatlerce. Ayrıca çoğu zaman detaylı muayene edemiyorlar, doktorları da suçlamıyorum. Çünkü yaklaşık 2-3 dk da bir hasta bakmaları gerekiyor. Bazen muayene etmek için ellerini bile sürmüyorlar.

EN son ne zaman gittin bilmiyorum canım ama artık kayıt olayı yok. Direk doktora gidiyorsun saatin gelince giriyorsun. Dediğim gibi ben de özele gidiyorum normalde. Ama şikayetim yok keşke imkanı olan herkes özele gitse de imkanı olmayanlar daha rahat muayene olsa

Ama Zombiye dönmüştüm
Bu ağustosa geldiği seneydi galiba en sıcak geçen ramazanda
Aynen ben de o aylardı sanırım hiç iştahım yoktu, sahurda salatalık iftarda İncir yiyordum o şekilde bayağı vermiştim yemeği annemin zoruyla 2-3 çatal alıyordum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…