Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok yavaş ilerledim bence çok kaçamak yaptım boşladım ciddi ciddi yapsaydım 3 veya 4 ayda en fazla verirdim 21 hafta tadını çıkara çıkara sıkboğaz olmadan vermişim

Oğlumu koyucam arabasına avm de oyun evine goturecem. Yürüyerek 45 dk. Gidiş gelişi yürüyüş sayicam.

Çok yavaş ilerledim bence çok kaçamak yaptım boşladım ciddi ciddi yapsaydım 3 veya 4 ayda en fazla verirdim 21 hafta tadını çıkara çıkara sıkboğaz olmadan vermişim
Yok ondan demedim kendim için dedim ben. Çok hızlı verdiğini sanıyordum ben. Sonuç önemli verdin hedeftesin yavaş veya hızlı

Hayirli pazarlar kizlar,
Öyle böyle derken bu senede Ramazani kavusmayi nasip etti Allah seneye bilinmez varirmiyiz Rabbim son ramazanimizmis gibi degerlendirmeyi nasip etsin,kendi adima recep ve sabani kacirdim bisey yapamadan insallah ramazan öyle olmaz.

Bız pasayla gezdik tozduk geldik uyusun yemeğe gececem inşallah. Oglum için bayram 'lik baktım ateş pahası herşey fiyatları görünce gözüm ayrıldı.Allah yardımcımız olsun

BEnim çevremdeki herkes gizli diyet yapıyor sanki. Ben safmıyım yoksa çok mu konuşuyorum, diyete yada spora başlamadan herkesle paylaşıyorum, bir bakıyorum hiç kilo veremiyorum, spor yapamıyorum diyen insanlar incecik olmuşlar. İncecik olup hiçbirşey yapmadım hatta zayıflamadım diyorlar. Çıldıracağım.

İyi vermişsin, ben başlayalı 13 hafta oldu hiçbirşey yok ortada. İki ileri bir geri. Kendime çok kızgınım şuan.

Nerden baktın canım.
Bizim 4 ünün de hiç yaz sezonu için bişeyi yok baya masraflı bir ay olacak
En uygun yerlere baktım onlarda ki bile çok geldi bana LCW defacto. Oralarda bile pahalı ayakkabı baktım diğer mağazalarda el kadar 120 lira asgari ücret li ölsün yani

Benimde eltim öyle. Hiç renk vermez. Ama geçen gün öğrendim sirrinişu an uyguluyorum ise yarıyor ne yalan soyleyim

İyi vermişsin, ben başlayalı 13 hafta oldu hiçbirşey yok ortada. İki ileri bir geri. Kendime çok kızgınım şuan.
Merak etme bende çok iki ileri bir geri yaptım baştan Karatayla sıkı tuttum sonra gitti yavaş yavaş daha iyi olabilirdi.

Burada Akkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…