Benim icin hayal 10 kiloAma Zombiye dönmüştüm
Bu ağustosa geldiği seneydi galiba en sıcak geçen ramazanda
Ben de o zaman 55 e veya 53 e düşmüştüm tam hatırlamıyorum. Diyet modunda değildim kendisi gitti. Diyet deyince kilo alıyorum ben zaten kapanış yapmaktanBenim icin hayal 10 kilozombiyede donsem isterim
Çok yavaş ilerledim bence çok kaçamak yaptım boşladım ciddi ciddi yapsaydım 3 veya 4 ayda en fazla verirdim 21 hafta tadını çıkara çıkara sıkboğaz olmadan vermişimKızlar Gönülün karnesine bakınca farkettim 21 hafta geçmişşok oldum
Geriye dönüp bakıyorum 21 hafta ne yaptım diye çok boş geliyorhayatımı bi yerden kurtarmam lazım çok boş geçiyor zaman
Yok ondan demedim kendim için dedim ben. Çok hızlı verdiğini sanıyordum ben. Sonuç önemli verdin hedeftesin yavaş veya hızlıÇok yavaş ilerledim bence çok kaçamak yaptım boşladım ciddi ciddi yapsaydım 3 veya 4 ayda en fazla verirdim 21 hafta tadını çıkara çıkara sıkboğaz olmadan vermişim
Nerden baktın canım.Bız pasayla gezdik tozduk geldik uyusun yemeğe gececem inşallah. Oglum için bayram 'lik baktım ateş pahası herşeyfiyatları görünce gözüm ayrıldı.Allah yardımcımız olsun
EVde dağ tırmanışı nasıl yapılıyor?Leslie diye kalktım vazgeçtim
60 squat
60 reverse lungee
150 jumping jack
30 bridge
60 dağ tırmanışı yaptım
Bacaklarım kopuypr şu an
karneye nerden bakılıyor?Çok yavaş ilerledim bence çok kaçamak yaptım boşladım ciddi ciddi yapsaydım 3 veya 4 ayda en fazla verirdim 21 hafta tadını çıkara çıkara sıkboğaz olmadan vermişim
İyi vermişsin, ben başlayalı 13 hafta oldu hiçbirşey yok ortada. İki ileri bir geri. Kendime çok kızgınım şuan.Çok yavaş ilerledim bence çok kaçamak yaptım boşladım ciddi ciddi yapsaydım 3 veya 4 ayda en fazla verirdim 21 hafta tadını çıkara çıkara sıkboğaz olmadan vermişim
En uygun yerlere baktım onlarda ki bile çok geldi bana LCW defacto. Oralarda bile pahalı ayakkabı baktım diğer mağazalarda el kadar 120 liraNerden baktın canım.
Bizim 4 ünün de hiç yaz sezonu için bişeyi yok baya masraflı bir ay olacak
Benimde eltim öyle. Hiç renk vermez. Ama geçen gün öğrendim sirriniBEnim çevremdeki herkes gizli diyet yapıyor sanki. Ben safmıyım yoksa çok mu konuşuyorum, diyete yada spora başlamadan herkesle paylaşıyorum, bir bakıyorum hiç kilo veremiyorum, spor yapamıyorum diyen insanlar incecik olmuşlar. İncecik olup hiçbirşey yapmadım hatta zayıflamadım diyorlar. Çıldıracağım.
Merak etme bende çok iki ileri bir geri yaptım baştan Karatayla sıkı tuttum sonra gitti yavaş yavaş daha iyi olabilirdi.İyi vermişsin, ben başlayalı 13 hafta oldu hiçbirşey yok ortada. İki ileri bir geri. Kendime çok kızgınım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?