Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En uygun yerlere baktım onlarda ki bile çok geldi bana LCW defacto. Oralarda bile pahalı ayakkabı baktım diğer mağazalarda el kadar 120 lira asgari ücret li ölsün yani
Ben Flonun 23 Nisan imdiriminde ayakkabı işini hallettim. Kinetix aldım valla eskimiyor zaten hiç biri hemen küçülüyor. Çok iyi markalara bakmadım

Ben Flonun 23 Nisan imdiriminde ayakkabı işini hallettim. Kinetix aldım valla eskimiyor zaten hiç biri hemen küçülüyor. Çok iyi markalara bakmadım
Bilseydim bende alırdım. Fiyatlar uçuyor bakalım çarşı dan bakicam artik

Bilseydim bende alırdım. Fiyatlar uçuyor bakalım çarşı dan bakicam artik
Ben Türkiye’ye geldiğimde Pazar’a giderdim bazen alırdım bazen almazdım ama çok güzel şeyler oluyordu uygun fiyatlı denk gelirsen bir Pazar’a çık derim nerede oturuyordun sen

Ben Türkiye’ye geldiğimde Pazar’a giderdim bazen alırdım bazen almazdım ama çok güzel şeyler oluyordu uygun fiyatlı denk gelirsen bir Pazar’a çık derim nerede oturuyordun sen
Antalya dayım. Pazarda değilde çarşıda bir yer var kıyafet pazarı gibi. Orası daha uygun baska zaman olsa bugün oğluma alırdım ama evi tasicaz kemerleri sıktı k. Haftaya hallederim

LCW da indirim varmış pantolonlar falan 40 lira iyi aslında
Çocuk icinmi. Hiç görmedim o kadar da bakindim. Kadın reyonu iyiydi ama defacto da da beyaz siyah çizgi lı geniş kesim pantolon vardı efil efil onuda çok beğendim. Çocuk reyonlari buyuklerden pahalı. Ben kendime almicam yoksa o beyaz pantolon u alırdım kesin. Dik çizgi lı zayifta gosterir

Amin canim hayırlı ramazanlar...

Bız pasayla gezdik tozduk geldik uyusun yemeğe gececem inşallah. Oglum için bayram 'lik baktım ateş pahası herşey fiyatları görünce gözüm ayrıldı.Allah yardımcımız olsun
Amin canim daha erken ucuzlar belki .

Bazi insanlar soylemiyor canim sessiz sessiz ilerliyor... bende sen gibiyim herseyi paylasirim sunu yapiyorum bu kadar spor yapiyorum diye... ben ictikleri detosk veya odem atici tariflerini sakladiklarini bilirim cok komik geliyor bana

En uygun yerlere baktım onlarda ki bile çok geldi bana LCW defacto. Oralarda bile pahalı ayakkabı baktım diğer mağazalarda el kadar 120 lira asgari ücret li ölsün yani
Cocuk ayakkabıları cok pahali canim ben kizima da kendimede flodan aliyorum uygun oluyor....
Hak veriyorum asgari ucretli ailelere Allah yardimcisi olsun...
Benim babam iki ayda bir gelir her geldiginde kızıma biseyler alir... ablamda babamin her geldiginde kizima kiyafet gonderir... 3 kapakli dolaba kiyaferleri sığmıyor artik....o yuzden hic bayramlik almayacam zaten bayrama babam geliyor ona aldırırim yine

Evet çocuk için. Netten baktım ben. LCW dibimde ama netten alıyorum ben

Minimalizme davet ediyorum hepinizi

Anneler gunu indirimi var bir alinca ikinci %50 indirimli... bende bu hafta kendime yazlik iki tane alacam....

Minimalizme davet ediyorum hepinizi
Valla cok haklisin kiyafet ayakkabi canta konusunda olamiyorum... kimseyede vermiyorum Allah affetsin beni.... kizimin kiyaferlerini veriyorumda benimkileri hep sakladim... ama simdi iyiki saklamışim diyorum hepsi ustume cok guzel oluyor

Orası bile Su an pahalı canım dediğin gibi düşer belki. Biraz beklicem. Geçen bayram eşim askerdeydi alamamistim zaten bu bayram a donatacam kuzumu. Butcemin yettigine tabi

Ben defactodan aldim onu gecen hafta siyah üzerine beyaz cizgileri olani aldim cok rahat efil efil 36 beden aldim cok guzel oldu....tavsiye ederim..

Kızlar bütün işlerimi hallettim, öğretmenimiz Dr az önce gitti. son bir işim kaldı. Ramazan alışverişi yapmamıştık. Birazdan alışverişe gideceğim. Dönüşte gelirim. Umarım fazla geçmiş birikmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…