Yok pek uğrayan olmadı. Gerçi ne kadar geçmişte kaldın bilmiyorumKızlar bütün işlerimi hallettim, öğretmenimiz Dr az önce gitti. son bir işim kaldı. Ramazan alışverişi yapmamıştık. Birazdan alışverişe gideceğim. Dönüşte gelirim. Umarım fazla geçmiş birikmemiştir.
Masallah sana valla esime desem azcik anka ile gezde biseyler öğren der....Evde yoksa alabilirsin varsa alma
Benim 1 tane kotum vardı eskidi yeni bi tane daha aldım.1 de kumaş pantolon 2 etek yetiyor dışarısı için. Evde eşofmanla takılıyorum zaten.
Insallah canim ...cocuklar cok cabuk büyüyor zaten cok pahali şeyler olmasada olur...Orası bile Su an pahalı canım dediğin gibi düşer belki. Biraz beklicem. Geçen bayram eşim askerdeydi alamamistim zaten bu bayram a donatacam kuzumu. Butcemin yettigine tabi
Masallah sana valla esime desem azcik anka ile gezde biseyler öğren der....
İşte sağlıklı beslenen bir gençBiz arkadaşlarla gezmeye cafeye gidiyoruz onlar sıcak çaklıt içecek galiba bende sade tÜrk kahvesi veya menengiç içerim
Alip okumak lazim
Marie kondoya takıl sen
Acaba gunde kac yumurtali yenilmeli bi sakincasi olur mu fazlasi ? Mesala ben iki yiyeceksem birinin sarisini atiyorum iki sari yesem ne olur
Benim icin hayal 10 kilozombiyede donsem isterim
Hayirli pazarlar kizlar,
Öyle böyle derken bu senede Ramazani kavusmayi nasip etti Allah seneye bilinmez varirmiyiz Rabbim son ramazanimizmis gibi degerlendirmeyi nasip etsin,kendi adima recep ve sabani kacirdim bisey yapamadan insallah ramazan öyle olmaz.
İyi vermişsin, ben başlayalı 13 hafta oldu hiçbirşey yok ortada. İki ileri bir geri. Kendime çok kızgınım şuan.
Ben saat 16.50 de aksam yemegimi yedim ..
Sahura sadece su ve demir ilacini icmek icin kalkacam...
Saat 22.30 gibi bir kase yoğurt birazda semiz otu salatasi yesem olur mu ?
Netteki fiyatıyla magazadaki fiyatlar aynı değil bence. El kadar gömlek 80 tl ve ıncecikEvet çocuk için. Netten baktım ben. LCW dibimde ama netten alıyorum ben
Yaa güle güle kullanBen defactodan aldim onu gecen hafta siyah üzerine beyaz cizgileri olani aldim cok rahat efil efil 36 beden aldim cok guzel oldu....tavsiye ederim..
Evet geçen seneki kıyafetler i olmuyor şimdi kuzuma. Çabuk buyuyorlarInsallah canim ...cocuklar cok cabuk büyüyor zaten cok pahali şeyler olmasada olur...
Esimin bir kac is arkadaşları benim kizimin kiyafetleri kuculunce aman kimseye verme bize ver diyorlar...durumdan görüyorlar kizimin resmini.. aslında herkes birbirine verse çocuklarin kiyafetleri hicte yipranmiyor zaten....
Atma sarısını canım 2 yumurtadan bişey olmaz. (Dün alıntılamışım cevap yazmamışım)
Bende isterim bende bende
İnşallah canım. Ben hiç bir ramazandan diğerine borç bırakmış değilim. Ama geçen sene hamileydim tutamadım 29 gün borcum var ramazan geldi tutamadım diye üzgünüm
Canım bence de çok takıldın. Yanlış yapıyorsun. Bende çok kaçamak yapıyorum düzenli kilo veremiyorum ama ona rağmen nerdeyse yetiştim seni
Bence olur sahur yapmayacaksan yemelisin
afiyet olsun, meyve özellikle mi yemiyorsun. Menün güzel.Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek
Saat 15 de
1 elma sütlü kahve ile
Saat 17 de
1 tabak yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Salata ayran
Su 2 lt
Spor 45+45 dk yürüyüş
Elma yemiş ya☹☹☹ Söyleyin gerçekleri kamçılayın beni
afiyet olsun, meyve özellikle mi yemiyorsun. Menün güzel.
Bence aynı çünkü olmazsa mağazadan değiştiriyoruz biz. 50 TL tek gömlekler en fazla. Hatta uzun kollu istesen 25 TLNetteki fiyatıyla magazadaki fiyatlar aynı değil bence. El kadar gömlek 80 tl ve ınceciknette ne kadar
Meyvedede şeker varya o yüzden en masumlarini seçmeye çalışıyorum☹☹☹ Söyleyin gerçekleri kamçılayın beni
afiyet olsun, meyve özellikle mi yemiyorsun. Menün güzel.
Yarım kollu 3 yaş gömlek lere baktım 79.90 di. Carsidaki subesinede bakicam birBence aynı çünkü olmazsa mağazadan değiştiriyoruz biz. 50 TL tek gömlekler en fazla. Hatta uzun kollu istesen 25 TL
Ekmeği ne kadar yedin o önemliOfff eşim tazecik dehşetli güzel kokan ekmek almış. Kaç saattir direndim az önce peynir domatesle yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?