Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evde yoksa alabilirsin varsa alma
Benim 1 tane kotum vardı eskidi yeni bi tane daha aldım. 1 de kumaş pantolon 2 etek yetiyor dışarısı için. Evde eşofmanla takılıyorum zaten.
Masallah sana valla esime desem azcik anka ile gezde biseyler öğren der....

Orası bile Su an pahalı canım dediğin gibi düşer belki. Biraz beklicem. Geçen bayram eşim askerdeydi alamamistim zaten bu bayram a donatacam kuzumu. Butcemin yettigine tabi
Insallah canim ...cocuklar cok cabuk büyüyor zaten cok pahali şeyler olmasada olur...
Esimin bir kac is arkadaşları benim kizimin kiyafetleri kuculunce aman kimseye verme bize ver diyorlar...durumdan görüyorlar kizimin resmini.. aslında herkes birbirine verse çocuklarin kiyafetleri hicte yipranmiyor zaten....

Ben saat 16.50 de aksam yemegimi yedim ..
Sahura sadece su ve demir ilacini icmek icin kalkacam...
Saat 22.30 gibi bir kase yoğurt birazda semiz otu salatasi yesem olur mu ?

Acaba gunde kac yumurtali yenilmeli bi sakincasi olur mu fazlasi ? Mesala ben iki yiyeceksem birinin sarisini atiyorum iki sari yesem ne olur

Atma sarısını canım 2 yumurtadan bişey olmaz. (Dün alıntılamışım cevap yazmamışım )

Benim icin hayal 10 kilo zombiyede donsem isterim

Bende isterim bende bende

İnşallah canım. Ben hiç bir ramazandan diğerine borç bırakmış değilim. Ama geçen sene hamileydim tutamadım 29 gün borcum var ramazan geldi tutamadım diye üzgünüm

İyi vermişsin, ben başlayalı 13 hafta oldu hiçbirşey yok ortada. İki ileri bir geri. Kendime çok kızgınım şuan.

Canım bence de çok takıldın. Yanlış yapıyorsun. Bende çok kaçamak yapıyorum düzenli kilo veremiyorum ama ona rağmen nerdeyse yetiştim seni

Ben saat 16.50 de aksam yemegimi yedim ..
Sahura sadece su ve demir ilacini icmek icin kalkacam...
Saat 22.30 gibi bir kase yoğurt birazda semiz otu salatasi yesem olur mu ?

Bence olur sahur yapmayacaksan yemelisin

Ben defactodan aldim onu gecen hafta siyah üzerine beyaz cizgileri olani aldim cok rahat efil efil 36 beden aldim cok guzel oldu....tavsiye ederim..
Yaa güle güle kullan ada seninle tarzimizda aynı galiba çok hoşuma gitti ama bu bayram bizimkilere alacam kurban a inşallah kendime alırım

Evet geçen seneki kıyafetler i olmuyor şimdi kuzuma. Çabuk buyuyorlar

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de
1 elma sütlü kahve ile

Saat 17 de
1 tabak yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Salata ayran

Su 2 lt
Spor 45+45 dk yürüyüş

Söyleyin gerçekleri kamçılayın beni
afiyet olsun, meyve özellikle mi yemiyorsun. Menün güzel.

Bence aynı çünkü olmazsa mağazadan değiştiriyoruz biz. 50 TL tek gömlekler en fazla. Hatta uzun kollu istesen 25 TL
Yarım kollu 3 yaş gömlek lere baktım 79.90 di. Carsidaki subesinede bakicam bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…