Olmazsa mağazada beğen netten alYarım kollu 3 yaş gömlek lere baktım 79.90 di. Carsidaki subesinede bakicam bir
YarımEkmeği ne kadar yedin o önemli
Sen acikmisin ? Kapali mi ?Yaa güle güle kullanada seninle tarzimizda aynı galiba çok hoşuma gitti ama bu bayram bizimkilere alacam kurban a inşallah kendime alırım
Afiyet olsun canim..Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek
Saat 15 de
1 elma sütlü kahve ile
Saat 17 de
1 tabak yeşil fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Salata ayran
Su 2 lt
Spor 45+45 dk yürüyüş
Açığım yeşil göz beyaz tenliyimSen acikmisin ? Kapali mi ?)
Sibel can demeyeydin iyidiAçığım yeşil göz beyaz tenliyimsibel cana benzetirler hep. Genel tarifimi verdim
Canim sadece senin degil bir cok arkadasin diyet hatasi şu bana göre ... ilk bir ay tum cislardan uzaklasmak gerekiyor bir isirik alayım bir catal alayimla olmuyor.... diyet seruveni uzuyor boyle olunca... tabii bu benim fikrim mutlak dogru yok diyette☹☹☹ Söyleyin gerçekleri kamçılayın beni
afiyet olsun, meyve özellikle mi yemiyorsun. Menün güzel.
Niye sevmezmisinSibel can demeyeydin iyidi
Yok canim görünmüyor benimkinden gorunuyor mu ?Ada benim resmimin üzerinde online işareti görüyor musun
Ben cok beğenirim sibel cani... masallah demek guzel hatunsunAçığım yeşil göz beyaz tenliyimsibel cana benzetirler hep. Genel tarifimi verdim
Yani aramız çok iyi değil diyelimNiye sevmezmisin
Teşekkür ederim. Senin de görünmüyor da ondan merak ettim. Belki ayarı vardır yapmamışımdırYok canim görünmüyor benimkinden gorunuyor mu ?
Ben gördüm Sibel Candan daha güzeldiBen cok beğenirim sibel cani... masallah demek guzel hatunsun
Ben ilk pro olduğumda soruyordum ben simdi su sayfaya gidecem beni goruyormusunuz diyeYani aramız çok iyi değil diyelim
Teşekkür ederim. Senin de görünmüyor da ondan merak ettim. Belki ayarı vardır yapmamışımdır
Şu kilodan kurtulsam daha iyi olacak inşallahBen cok beğenirim sibel cani... masallah demek guzel hatunsun
Masallah desene icimizde artistler varBen gördüm Sibel Candan daha güzeldihele bi abiye giymişti düğüne gidiyordu off bakmaya doyamadan kaldırdı fotoyu
Ben ilk pro olduğumda soruyordum ben simdi su sayfaya gidecem beni goruyormusunuz diye... ben herkesi gorunce benimde adim altta cikinca emin olamiyordum
Geçen atayım dedim resimde bir türlü bulamadım. Tam kilo vereyim atarım resimBen gördüm Sibel Candan daha güzeldihele bi abiye giymişti düğüne gidiyordu off bakmaya doyamadan kaldırdı fotoyu
Albümler kaldırılmış. Özelden atsan olmaz mıGeçen atayım dedim resimde bir türlü bulamadım. Tam kilo vereyim atarım resimteşekkür ederim canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?