Yaa eşim samimi gördüğün arkadaşın görsün geri sil diyor oylede geri silinmiyorAlbümler kaldırılmış. Özelden atsan olmaz mı
Ay özelden bana atsana resmini bende sana atarım kendimiiKızlar şuna ıyice kanaat getirdim sık öğünler daha da aciktiriyor insanı. 2 ogune gectigimden beri özellikle akşam yeme atagim geçti.
Sahuru erken mı edeceksin.,menun çok güzelBugun menu
Sabah 10.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yesillik
Salatalik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
4 kuru erik
Aksam 16.50
2 adet peynirli ekmek ( ayni lahmacun hamurunda onun kapalisi küçük seklindeydi )
Boool salata
22.30
1 kase yogurt
Semuzotu salata yiyecem sahur niyetine
2.5 lt suyu tamamlarim..LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik
35 dk cardio yürüyüş yapildi
Bool temizlik ve market alışverişe çıkıldi...
Anka çok samimi sildim derse silmiştir dersinYaa eşim samimi gördüğün arkadaşın görsün geri sil diyor oylede geri silinmiyor
Bana da atsana ben de sana atmam amaAy özelden bana atsana resmini bende sana atarım kendimii
Canım geri hemen silemedigim için eşim izin vermiyor onaAy özelden bana atsana resmini bende sana atarım kendimii
Ben normalde hic sahur yapmam canım... kalkıp 3 gibi biseyler yesem midem yanacak tum gün denedim zamaninda...Sahuru erken mı edeceksin.,menun çok güzel
Anka çok samimi sildim derse silmiştir dersinzaten içimizde kötü niyetli olsa ekran görüntüsü alır
Senin damak zevkin cok farkli canim.. ton balik et ben ayni ogunde tercih etmem mesala...Kahvaltı 10 =1 dilim tam buğday ekmek ,1 bardak süt kakaolu,1 kk beyaz peynir, 6 7 yeşil zeytin, 1 tk pekmez
15. 10=100 gr ton balığı, 1salatalik ,2 parmak kadar haşlanmış et
Saat 18.30=cafede detoks smoothie içtim. İçinde salatalik maydanoz nane ve limon vardı hem serinletici hem iyi hissettirdi.diyet şeyler de vardı yulaf gibi ama akşama sahur yapacağım diye hafif tuttum ve öğlen ki menüm beni çok tok tuttu.
3lt su icildi
bölgesel hareketler yapidi
300 ip atlandi
Benimde esim izin vermiyor ama daha onceki takimda kizlarin cogu ile bir grubumuz vardi orada bi kere resmimi paylasmistim....Canım geri hemen silemedigim için eşim izin vermiyor ona
Takıntılı yaa..albüm varken ekleyip 5 dk sonra kaldiriyordum birde görmesini istediğim arkadaşlarım görüyor du sadece. Çok saçma olmuş kaldirmalariBenimde esim izin vermiyor ama daha onceki takimda kizlarin cogu ile bir grubumuz vardi orada bi kere resmimi paylasmistim....
Ben senin kadar güzel olsam açıktan da atarım burdan. En sonYaa çook açık sozlusun
Midesizim benSenin damak zevkin cok farkli canim.. ton balik et ben ayni ogunde tercih etmem mesala...
Sanırım dunde kahvaltida hem sut hem kefir mi vardibi gunde kisir ton balik vardi..
Ben senin kadar güzel olsam açıktan da atarım burdan. En sonMuMu85 gördü o günden beri takıma uğramıyor
Bence kesin sende cok guzelsin merak ettim simdiBen senin kadar güzel olsam açıktan da atarım burdan. En sonMuMu85 gördü o günden beri takıma uğramıyor
Ayyy canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?