Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menu
Sabah 10.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yesillik
Salatalik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir
4 kuru erik

Aksam 16.50
2 adet peynirli ekmek ( ayni lahmacun hamurunda onun kapalisi küçük seklindeydi )
Boool salata

22.30
1 kase yogurt
Semuzotu salata yiyecem sahur niyetine

2.5 lt suyu tamamlarim.. LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik
35 dk cardio yürüyüş yapildi

Bool temizlik ve market alışverişe çıkıldi...

Sahuru erken mı edeceksin.,menun çok güzel

Kahvaltı 10 =1 dilim tam buğday ekmek ,1 bardak süt kakaolu,1 kk beyaz peynir, 6 7 yeşil zeytin, 1 tk pekmez

15. 10=100 gr ton balığı, 1salatalik ,2 parmak kadar haşlanmış et

Saat 18.30=cafede detoks smoothie içtim. İçinde salatalik maydanoz nane ve limon vardı hem serinletici hem iyi hissettirdi.diyet şeyler de vardı yulaf gibi ama akşama sahur yapacağım diye hafif tuttum ve öğlen ki menüm beni çok tok tuttu.
3lt su icildi
bölgesel hareketler yapidi
300 ip atlandi

Senin damak zevkin cok farkli canim.. ton balik et ben ayni ogunde tercih etmem mesala...
Sanırım dunde kahvaltida hem sut hem kefir mi vardi bi gunde kisir ton balik vardi..

Benimde esim izin vermiyor ama daha onceki takimda kizlarin cogu ile bir grubumuz vardi orada bi kere resmimi paylasmistim....
Takıntılı yaa..albüm varken ekleyip 5 dk sonra kaldiriyordum birde görmesini istediğim arkadaşlarım görüyor du sadece. Çok saçma olmuş kaldirmalari

Senin damak zevkin cok farkli canim.. ton balik et ben ayni ogunde tercih etmem mesala...
Sanırım dunde kahvaltida hem sut hem kefir mi vardi bi gunde kisir ton balik vardi..
Midesizim ben hiç unutmam arkadaşımın doğum gününde 1 koca pastayı 3e bölüp yemiştık. Sonra icimiz bayıldı diye üstüne gidip 1 lahmacun ayran yedik.sonra da bunun üstüne bir tatlı iyi gider diyip puding yedik. Herşey 1 saat içinde gelişti

Ben senin kadar güzel olsam açıktan da atarım burdan. En son MuMu85 gördü o günden beri takıma uğramıyor
kız Allah iyiliğini versin ne alakası var açıktan atsam adam kıyamet koparır. Yaa herkes iyi niyetli değil ki baci o yüzden açıktan hayatta atmam. Albüm koyarlar belki geri atarım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…